Notices

Thread: casatoria

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 101 to 110 of 115
  1. casatoria 
    moderator amal's Avatar
    Cred ca e important sa fie un subiect separat despre casatoria in islam, deoarece multi crestini nu stiu multe despre islam,si tot ce au auzit despre islam este ca un barbat poate avea 4 sotii,sau ca celui care fura i se va taia mana...si cam atat .
    Last edited by suleiman; 03-17-2006 at 04:16 PM.

2.  
    moderator Nadia's Avatar
    HANNEN iubita si eu ma numar printre femeile norocoase cu soacra. A mea a bia a venit aici linga noi, adica in Canada si pina sa ajunga la mine mai este...dar nu-i bai...mi-a adus o gramada de chestii si bunataturi de pe-acolo...abia astept sa o vad si sa o pup. I-a spus lui fiu-su daca se intimpla ceva cu noi sau cu mine il va invinovatii pe el si nu-i va ierta. Este o femeie de milioane...citeodata stau si pling de ce nu am bafta de asa mama...si el imi spune sa nu-mi fac griji ca ea este ca si mama mea...pacat ,mare pacat ca nu ne intelegem decit prin semne si doar citeva cuvinte pe care le stiu in araba...de aceea dau batai sa mai invat ceva...o fac ptr ea.

FETELE care sunt pe pas de maritis sau au probleme cu soacra...ginditiva ca ALLAH (SWA) le vede pe toate...si tot vi le-a dat...si INSHA ALLAH sa treceti cu usurintza peste toate ce va fac...stii citeodata ma gindesc la voi...adica tot timpul... si va spun ca si el poarta un rol foarte important in ceea ce priveste relatia voastra cu socrelele... daca ea vede ca lui nu-i pasa ce va facea ea voua...atunci ea continua...daca el pune piciorul in prag si spune ca este nedrept ce face ea atunci o sa vedeti situatia cum se schimba.
    Iar acum o sa vebiti sa-mi spune-ti ca doara e mama lui si nu poate face nimic... nu prea cred asta...intotdeauna este o solutie...daca nu este o cautam pina o gasim.

Cu asta inchei discursul meu:smile33: v-am pupat si multa bafta la gasit solutii
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

3.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Nadiuca,ce ma bucur ca ai soacra buna!!!
    Eu am avut o criza pe la inceputul sarcinii,mi-a fost tare dor de ea,am plins vreo 2 zile de a crezut omul ca ma imbolnavesc .Se si enervase,a zis ca ma pune la pachet spre egipt
    Ai dreptate si cu sotul.Al meu este autoritar.Nici ei nu sunt oameni bagaciosi dar nici al meu nu-i de ala care sa suporte sfaturi de la cineva,nici macar de la maica-sa,pacat ca ea ii da numai sfaturi bune
    La noi e invers,soacra-mea ma roaga sa-i zic omului cite ceva pt. ca stie ca eu am metodele mele.Toate chestiunile mai delicate imi sunt pasate ca sa le rezolv ca toti se tem de "zmeul" meu
    Plus ca le e o frica la toate ,soacra si cumnate sa nu patesc eu ceva,o zgirietura,sau daca ne faceam masti pe fata si ma iritam sau daca ma epilau si ma inroseam,erau toate varza de frica sa nu se ia omul de ele.
    Sa o fi vazut pe soacra-mea cum statea cu comprese cu gheata pe fata mea cind m-am iritat de la o masca si cum incerca sa-l tina pe om la distanta sa nu ma vada ,ca le pastea o mare morala.
    Asa ca ele stiu ca ma iubeste omul ,n-au tupeu nici sa sufle prea tare sa nu ma supere adica sa nu i se para lui,ca ele s-au obisnuit cu mine,ele stiu ca eu nu-s rea si nu ma supar din nimic,problema e cu zmeul cum ziceam.Nici nu viseaza vreo unul sa zica crrr despre mine ca e jale

4.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Surioare dragi ma bucur pentru voi ca aveti soacre bune,si a mea e buna de o pui la rana!!!
    ALLAH swt sa o aiba in grija sa,de la ea am invata tot,ca, cum prea bine cunosteti,la mama acasa "sta fata pe masa"
    Si socrul meu e la fel,cand era Sami( bebe in 90),aveam un talent nebun la spart biberoane,si atunci nu erau de plastic,si saracul socrul meu in fiecare zi aduce (hara=adica patru),zicea cum aduc paine in fiecare zi, asa aduc biberoane (farmacia fiind langa brutarie )si le si gasea deja impachetate.
    Caci iubitelor pe mine ma lua sotul meu cel drag si ma duse la mama "sa fac stagiu"timp de noua luni!!!
    Dar, elf alhamdulillah,si doresc la toate care aveti fetite sa le dea ALLAHswt socrii ca ai mei!
    AMIN!!!

5.  
    moderator amal's Avatar
    eu il compatimesc pe sotior, ca mama-i genul de soacra de temut...f pretentioasa...saracu, a fugi repede

6.  
    moderator aiscia's Avatar
    ASALAMU ALEIKUM WR WB.
    BISMILLAHI AR-RAHMAN AR-RAHIM.
    DRAGELE MELE SURIOARE,CITIND ISTORIILE VOASTRE SI NECAZURILE CU FAMILIA SOTULUI MA MINUNEA,ZAU ASA.
    L-AM INTALNIT PE SOTUL MEU,CAND A VENIT DOAR PTR O SCURTA VACANTA IN ROMANIA LA NISTE PRIETENI COMUNI,FARA NICI O INTENTIE DE CASATORIE SAU DE NOI CUNOSTINTE.ABIA M-A CUNOSCUT SI DEJA A INCEPUT SA VORBEASCA DE CASATORIE, MOSCHEE...SI PLECAT IMPREUNA IN ITALIA.CU O SAPTAMANA INAINTE DE CASATORIA LA MOSCHEE,L-AM VAZUT TARE RETRAS...INGANDURAT...TRIST...SI ORI DE CATE IRI MA TELEFONA INCEPEA SA PLANGA.
    VORBISE CU SORA LUI DE ACEASTA CASATORIE NEPREVAZUTA IN PLANURILE LOR FAMILIARE,SI,BINEINTELES CA ACEATA II SPUNEA CA FETELE DIN EUROPA NU SUNT DE INCREDERE SI CA DEJA II GASISE O FATA DE LA EL DIN TARA CU STUDII DIN FAMILIE BUNA....IAR DRAGUL MEU SOT I-A RASPUNS CLAR SI RASPICAT CA ORI SE INSOARA CU MINE ORI NU SE MAI INSOARA NICIODATA...ZIS SI FACUT,CASATORIA LA MOSCHEE(ZIUA IN CARE AM DECLARAT SHAHADA,ALHAMDULILLAH) SI PE URMA REINTOARCEREA IN ITALIA(DE DATA ASTA IN DOI).A TRECUT TIMPUL SI FAMILIA LUI SUNA MEREU PENTRU A VEDEA CUM MERG TREBURILE "CASNICE",IAR CAND AUZEAU CA FAC SALAT,TIN POST,PORT HIJAB....AU INCEPUT SA MA IUBEASCA FFFF MULT.INCA NU II CUNOSC PERSONAL DAR NE SUNAM F DES SI IMI MULTUMESC (EI MIE) CA STAU ALATURI DE SOTUL MEU,CA IL IUBESC SI CA NU AR FI EXISTAT O FATA MAI POTRIVITA PENTRU EL DACA NU EU....

DRAGELE MELE,ACORDUL FAMILIEI ESTE FOARTE IMPORTANT IN ISLAM SI ASCULTAREA PARINTILOR DE ASEMENEA.INSHAALLAH FACETI MULTA DUA SI CASTIGATI-VA RESPECTUL PRINTR-UN COMPORTAMENT FRUMOS.
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

7.  
    moderator aiscia's Avatar
    Quote Originally Posted by hannen
    Eu am avut o criza pe la inceputul sarcinii,mi-a fost tare dor de ea,am plins vreo 2 zile de a crezut omul ca ma imbolnavesc .Se si enervase,a zis ca ma pune la pachet spre egipt
    Ai dreptate si cu sotul.Al meu este autoritar.Nici ei nu sunt oameni bagaciosi dar nici al meu nu-i de ala care sa suporte sfaturi de la cineva,nici macar de la maica-sa,pacat ca ea ii da numai sfaturi bune
    La noi e invers,soacra-mea ma roaga sa-i zic omului cite ceva pt. ca stie ca eu am metodele mele.Toate chestiunile mai delicate imi sunt pasate ca sa le rezolv ca toti se tem de "zmeul" meu
    Plus ca le e o frica la toate ,soacra si cumnate sa nu patesc eu ceva,o zgirietura,sau daca ne faceam masti pe fata si ma iritam sau daca ma epilau si ma inroseam,erau toate varza de frica sa nu se ia omul de ele.
    Sa o fi vazut pe soacra-mea cum statea cu comprese cu gheata pe fata mea cind m-am iritat de la o masca si cum incerca sa-l tina pe om la distanta sa nu ma vada ,ca le pastea o mare morala.
    Asa ca ele stiu ca ma iubeste omul ,n-au tupeu nici sa sufle prea tare sa nu ma supere adica sa nu i se para lui,ca ele s-au obisnuit cu mine,ele stiu ca eu nu-s rea si nu ma supar din nimic,problema e cu zmeul cum ziceam.Nici nu viseaza vreo unul sa zica crrr despre mine ca e jale
    ESTI TARE SIMPATICA DRAGA MEA.SA-TI TINA ALLAH ZMEUL TOT ASA SI FELICITARI PTR SOACRA.
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

8.  
    moderator daniela_muslimah's Avatar
    Quote Originally Posted by hannen

Mahsa'a Allah! Masha'a Allah!

Ce de povesti despre soacre pe-aici...

Insha'a Allah sa am si o soacra la fel de buna...

de fapt..

Allah Preainaltul sa ne binecuvanteze pe toate cu rabdare
    si cu o familie iubitoare....

Draga Hannen - intr-adevar esti foarte draguta si vesela...
    si-ti multumesc pentru postari
    imi aduc adesea un zambet larg pe fata...

9.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Aiscia,Daniela ,va multumesc si eu si va doresc voua si tuturor fetelor socri ca ai mei si daca se poate si mai buni!!!!
    Oooof,ce dor imi e de ei.

10.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by nazirah
    Intrebarea care ma chinuie de mult si pe care o pun la majoritatea musulmanilor pe care ii cunosc e : de ce isi iau musulmanii din Romania sotii crestine cand exista atatea muslime aici necasatorite? oare Allah este multumit de asta ?
    eu nu sunt deacord cu atitudinea ta.Eu eram crestina cand m-am casatorit.Daca sotul meu gandea ca tine niciodata nu a-s fi stiut de ISLAM.Ma bucur ca am gasit acest drum si ma consider norocoasa si ma stradui sa urmez precum spune ALLAH pentru ca mi-a aratat acest drum.
    I-TI DAI SEAMA CA DACA NU NU ERA MULTUMIT NICIODATA NU NE-AM FI CASATORIT.
    ALLA LE STIE SI FACE TOT CE VREA SI AICI SI IN LUMEA DE APOI

11.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by ema
    eu nu sunt deacord cu atitudinea ta.Eu eram crestina cand m-am casatorit.Daca sotul meu gandea ca tine niciodata nu a-s fi stiut de ISLAM.Ma bucur ca am gasit acest drum si ma consider norocoasa si ma stradui sa urmez precum spune ALLAH pentru ca mi-a aratat acest drum.
    I-TI DAI SEAMA CA DACA NU NU ERA MULTUMIT NICIODATA NU NE-AM FI CASATORIT.
    ALLA LE STIE SI FACE TOT CE VREA SI AICI SI IN LUMEA DE APOI

mashAllah ema...Allah sa te aiba in paza sa...alhamdu li Allah ca esti acuma muslima si ca ai o casatorie fericita....
    Allah le stie pe toate si calauzeste pefiecare in diferite moduri....uneori prin casatorii mixte...cum se intampla mai des in ultima vreme....
    Allah a pregatit pentru fiecare cate ceva...si daca o musulmanca ramane nemaritata nu e vina musulmanilor ca isi iau crestine (chiar daca mai tarziu devin muslime)....ci pentru ca asa a vrut Allah....
    Allah stie cel mai bine....
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)