Notices

Thread: casatoria

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 115
  1. casatoria 
    moderator amal's Avatar
    Cred ca e important sa fie un subiect separat despre casatoria in islam, deoarece multi crestini nu stiu multe despre islam,si tot ce au auzit despre islam este ca un barbat poate avea 4 sotii,sau ca celui care fura i se va taia mana...si cam atat .
    Last edited by suleiman; 03-17-2006 at 04:16 PM.

2.  
    membru de onoare
    Salam alaikum surioara
    ma gandeam sa iti scriu , nu mai fii necajita insha Allah toate se rezolva.
    E greu cu familiile din Pakistan care traiesc in Anglia, sunt inca foarte traditionalisti si la majoritatea familia le cauta sotie, fie din UK fie din Pakistan. Sincer eu cred ca o sa te accepte greu dar totusi daca voi sunteti puternici toate vor iesi bine. Sa te rogi lui Allah sa treceti peste toate.
    Probabil ca vor fii multe scandaluri dar daca voi va iubiti cred ca merita. La urma urmei sunt multi care sunt in astfel de situatii. Chiar eu stiu de o familie tot din zona, casatoriti de 3 ani deja, cu 2 copii si socrul inca nu a acceptat-o.
    Chiar eu sunt intr-o situatie asemanatoare. La inceput doare dar pe urma te obisnuiesti. Si eu spuneam la inceput ca asta nu e viata si uite ca am trait si Insha Allah vor trece toate si intr-o zi se va schimba.
    daca iti pot fii de vreun ajutor sa ma contacetzi, eu locuiesc in Anglia si sper sa te pot ajuta in caz de nevoie, Insha Allah
    Salamu alaikum

3.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    AYESHA:

........dar sa ai coloana vertebrala.Inshallah sa fii fericita.si sa-ti iubesti si respecti sotul............caci asta este cea mai mare trecere pe care o poti avea si in fata socrilor tai.

WALAHI,mai dat pe spate, esti tare SURIOARA ,eu te respect deja mai mult de iti poti imagina!!!
    BRAVO!!!

4.  
    membru de onoare
    Apoi degeaba ai coloana vertebrala cand iti sunt impotriva. Daca vede familia in cazul asta ca ai coloana vertebrala atunci spune ca ii ofensezi, nu ii respecti etc......

5.  
    membru de onoare
    Cei din familii traditionale, mail ales in Anglia comunitatile musulmane pakistaneze prefera asa zisele arranged marriages si atunci o sa spuna ca si ei s-au casatorit fara iubire, si ca iubirea vine pe urma si altele. Pot sa spuna ca asta nu e iubire ci e dorinta si din astea. Le-am auzit eu pe toate nu intr-un caz, insa trebuie sa te tii tare si sa le arati ca tu treci prin orice langa sotul tau. Ca daca vad ca esti vulnerabila....

6.  
    Member catalina_d's Avatar
    Jazakhallah khayr , dragelor pentru incurajari.:smile06:

7.  
    membru de onoare
    Insha Allah catalina toate se vor rezolva. Nu te necaji din cauza asta. Roaga-te cat poti d emult si Allah te va asculta si te va indruma

8.  
    moderator amal's Avatar
    draga catalina,
    eu nu pot sa-ti zic decat sa fii tu insati, sa te porti cu respect cu toti ca o fata buna ce esti, sa fii buna si rabdatoare cu sotul tau...

zic eu ca daca parintii lui vor vedea ca nu au ce sa-ti reproseze, ca esti o fata la locul ei (adica nu curvulita...cum li s-a dus vestea la romance prin unele tari unde sant o gramada de dansatoare din buric romance), ca citesti Quranul, ca respecti islamul chiar daca alegi sa ramai crestina, ca vrei sa inveti araba (in cazul in care ei sant vorbitori de limba araba), ca ai grija de sotul tau si ca tii la el, se vor potoli ei...

va fi mai greu la inceput, dar incearca sa ai rabdare, si comunica intotdeauna cu sotul tau, sa nu lasi nemultumirile si supararile sa te macine. discuta cu el frumos, fa in asa fel incat sa te respecte si sa te sustina, caci daca el te iubeste si este aliatul tau, fericirea va depasi problemele.

9.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    "Leaga-ti camila si increde-te in ALLAH"
    Aceasta este un sfat pentru noi toti pe care profetul saaws nu l-a lasat si el va fi valabil pana in Ziua de Apoi,Inshaa ALLAH.
    Asa cum ti-au spus si surorile noastre fa ceea ce tine de tine,in primul rand pentru tine,in fata lui ALLAH swt,apoi pentru el si pentru familie si ai sa vezi ca va fi bine.
    ALLAH swt nu impovareaza omul mai mult decat acesta poate duce,cateodata ne testeaza prin increcari aparent de nesuportat ,dar binele invinge ,la fel si dreptatea si omenia.
    Tauakan ALLAH!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

10.  
    Harnic
    ma gindeam ca numai la mine proble cu familia sotului ,dar si catalina are asemenea probleme,iti urez numai bine si insallah sa ne ajute allah sa trecem peste toate .
    si cred eu ca important dragostea inte soti caci cu el traim dar celelalte mai in urma...da stiu ca e cam obijduitor dar trece

11.  
    membru de onoare
    stai linistita surioara ca la unii se rezolva repede la altiiiveci
    dar incet, incet si cu rabdare
    eu de exemplu acu sunt imuna la toate comentariile, nici nu mai sunt necajita cand aud ca sunt asa si pe dincolo...

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)