Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. Suflet pentru suflet... 
    Member
    Indraznesc sa postez aici un anunt destul de important. Povestea mea nu a impresionat numai Romania, ci si Egiptul, tara sotului meu. De aceea, indraznesc sa postez un anunt pentru prietenul sotului meu, Mahmoud, 45 ani, absolvent al Academiei Navale, locuieste in Cairo, in momentul de fata lucreaza ca pilot in Canalul Suez. Este un bun musulman doreste sa intemeieze o familie pe baza de respect, cauta o sotie respectabila cu o inima curata, cu care sa-si petreaca restul vietii, caruia sa-i inchine toata dragostea. Doreste copii si este foarte serios in privinta casatoriei. Cauta o sotie cu varsta cuprinsa intre 28-35 ani, musulmanca. Nu va sfiiti sa scrieti, cererea este foarte serioasa, inca odata imi cer scuze pentru ca am indraznit sa postez acest anunt aici. Am sa las adresa mea de email, in cazul in care sunteti interesate: Nu aveti voie sa publicati mailurile, in cazul in care doriti poze, sunt valabile numai pentru cele care cer sa le vada. Este un om foarte bun, cu un suflet curat. Orice intrebare ati avea va rog sa nu va sfiiti sa intrebati. Va multumesc.
    Last edited by suleiman; 03-10-2007 at 03:38 PM.

2. Re: Suflet pentru suflet... 
    fondator suleiman's Avatar
    Quote Originally Posted by emilia View Post
    cumnatul meu de mult m-a rugat sa ii gasesc o romanca musulmana pt casatorie este irakian siit ,cumva imi refuzi anuntul in caz ca vreau sa ii gasesc pe cineva punand anuntul pe acest site suleiman?
    Imi pare rau sa-ti zic , da o sa refuz .
    Pentru ca savantii suniti au interzis casatoria intre sheiti si suniti , nu de alta , dar ei (sheiti) nu respecta ceea ce suniti respecta .
    ALLAH a interzis unei musulmance sa se casatoreasca cu unu daca nu e musulman , iar musulman e acela care merge pe calea Profetului si iubeste ceea ce profetul a iubit , iar seitii nu-i iubesc pe prietenii profetului , iar acela care simte in inima sa un granut de ura fata de Abu-Baker sau Omar sau Othman , iese automat din Islam conform Quranului :

"Cu ei ALLAH ii umple de ciuda pe necredinciosi" 48-29 .

3. Re: Suflet pentru suflet... 
    Member
    assalamu aleikom, am observat ca postul meu a nascut controverse si vroiam sa imi cer scuze pentru aceasta. pur si simplu va rog sa faceti regulile ca sa le pot urma inshaa allah.

4. Re: Suflet pentru suflet... 
    Member
    In numele lui ALLAH Cel milostiv indurator

Un barbat musulman sunit numit Mahmoud

- Varsta : 45
    - Cetatenie : egipteana
    - Starea civila : necasatorit
    - Studii : Academia Navala
    - Munca : capitan de vas, in prezent pilot in Canalul Suez
    - Descriere : Religioasa (Se roaga , tine post, bun musulman)
    - Descriere : situatie materiala foarte buna
    - Descriere : Fizica (1.70 m , 70 kg )

Doreste sa cunoasca in scopul casatoriei , si ALLAH imi este martor ca intentile lui sunt bune ; cauta un suflet curat, inchinat lui Allah cu care sa-si petreaca tot restul vietii.

Descriere : buna musulmanca, respectabila, capabila sa intemeieze o familie pe baza de respect si religie.

Pozele sunt valabile numai la cerere. Va multumesc!

5. Re: Suflet pentru suflet... 
    Incepator
    Quote Originally Posted by suleiman View Post
    Imi pare rau sa-ti zic , da o sa refuz .
    Pentru ca savantii suniti au interzis casatoria intre sheiti si suniti , nu de alta , dar ei (sheiti) nu respecta ceea ce suniti respecta .
    ALLAH a interzis unei musulmance sa se casatoreasca cu unu daca nu e musulman , iar musulman e acela care merge pe calea Profetului si iubeste ceea ce profetul a iubit , iar seitii nu-i iubesc pe prietenii profetului , iar acela care simte in inima sa un granut de ura fata de Abu-Baker sau Omar sau Othman , iese automat din Islam conform Quranului :

"Cu ei ALLAH ii umple de ciuda pe necredinciosi" 48-29 .
    ceea ce spui dumneata nu este adevarat am unchii shiit casatorit cu sunnita si invers ,astea sunt barfe,cu totii suntem musulmanii,nu uita ca noi siiti urmam familiei profetului si nu prietenilor.o intrebare cine iti este tie ca om mai aproape copii,nepotii sau prietenii?

6. Re: Suflet pentru suflet... 
    Quote Originally Posted by emilia View Post
    ceea ce spui dumneata nu este adevarat am unchii shiit casatorit cu sunnita si invers ,astea sunt barfe,cu totii suntem musulmanii,nu uita ca noi siiti urmam familiei profetului si nu prietenilor.o intrebare cine iti este tie ca om mai aproape copii,nepotii sau prietenii?
    Exact , stiu ca urmati familia , familia imaginata nu ceea reala .
    Sunitii casatoriti cu seitii au casotirie gresita , ca si cum nu sunt casatoriti , iar relatia lor poate sa fie numita indiferent cum .

Noi nu urmam familia pentru ca e familia , si nici prietenii pentru ca sunt prieteni , ci profetul pentru ca e profetul Lui ALLAH .

Prietenii profetului sunt mai apropiati inimii mele decat familia mea .

Avem Quranul intre noi , cine simte ura sau ciuda in inima sa fata de unii dintre prietenii profetului este necredincios .

7. Re: Suflet pentru suflet... 
    Deosebit Mariyah's Avatar
    casatoria intre o sunnita si un siit este : haram .

Nici nu se pune problema. E aproape ca si cum acea femeie s-ar casatori cu un crestin.

Tinand cont ca totusi siiti pe langa multe altele mai aculta si de coran , Suleiman ar trebui sa ii permiti Emiliei sa posteze anuntul ,ca sunt cat de cat apropiati de noi,
    poate vreo musulmana siita il va vedea , ca oricum nu au siteuri romanesti ei.

8. Re: Suflet pentru suflet... 
    Ana maria .
    Am zis de la inceput ca acest forum este sunit , si e dedicat sunitilor .
    Nu vreau sa deschid o discutie in legatura cu seitii , pentru ca nu s-ar termina cu bine pentru ei .

Numele tau se scrie مارية .

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)