Thread: Hijab collection - second part
Results 1 to 10 of 46
|
-
-
Urmatorii 2 au spus mersi lui Mariyah pentru acest subiect
-
-
-
03-16-2007, 08:38 PM
Mie imi place foarte mult Hijabul Amira ca este foarte usor si comod de purtat , nu mai zic de aranjat, si de asemenea combinatia cu 2 culor. Este mai greu de aranjat dar imi place foarte mult. Hijaburile cu fel de fel de ,,design,, nu-mi plac
-
-
03-16-2007, 09:23 PM
aslam 3laykom!
iei banta d ela un hejab amira sau orice banta care sa fie lata bine, adika vreo 15 cm...... si ti-o pui asa cum arata in poza aia....
apoi pui o esharfa cum iti pui tu deobicei (cum am vazut eu in pozele tale), astfel incat sa lasi sa se vada din banta aia om grosime mai mare sau mai mika, in functie de cum iti place....
-
-
03-16-2007, 09:55 PM
aha
vezi ca e postat la threadul cum imi prind hijabul un model asemanator cu batic patrat insa mai mare
http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=819&page=2
mai exact al 5 lea post seamana cat decat cu modelul asta, macar e un indiciu
-
03-16-2007, 10:30 PM
oups... scuze... am stat cam prost cu aritmetica de data asta....
e prins astfel: iei un patrat, il faci dreptunghi, si pui diagonala pe frunte.... cobori pe langa obraji si il prinzi sub barbie... astfel vor rezulta cele doua capete ale diagonalei , de unde una o bagi pe sub bluza iar alta o treci de partea opusa, pe cap si ramane un coltz mic care nu se vede pe spate in poza aia, care cred ca il baga usor pe sub barginea hejabului langa ureke undeva....
si ce vezi pe spate e coltul care cade, care daca vrei il poti baga si pe el pe sub bluza.... arata mai elegant.....
-
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |