Din seria prea frumos pentru a fi adevarat :
acum nu mai avem ce specula pe marginea acestui subiect si cred ca Zina Dumitrescu pe forumul rasarit ramane vesnica utopie
Thread: "A fost doar o gluma !"
Results 1 to 10 of 12
|
|
-
04-10-2007, 03:12 PM
Impresionata de civilizatia si comportamentul arabilor in vizita pe care a facut-o recent in Dubai, Zina Dumitrescu a declarat, la intoarcerea in tara, ca o tenteaza ideea dea se converti la Islam.
Creatoarea de moda a recunoscut ca, desi facuse numeroase vizite in mai multe tari arabe, avea o imagine destul de proasta despre poporul beduinilor.
Conceptia i s-a schimbat in ultima vacanta petrecuta in Emirate, fapt ce a determinat-o sa fie la un pas de a deveni „fiica lui Allah“. Intrebata cand intentioneaza sa faca acest pas, „mama Zina“ a marturisit ca s-a razgandit, adaugand, in plus, ca nici macar nu a vorbit serios cand a spus ca vrea sa se lepede de ortodoxism: „Nu m-am mai gandit serios la asta. Oricum, a fost mai mult o gluma“.
In prezent, designerul colaboreaza cu Mihai Albu si cu Fundatia Casa Campionilor, condusa de fosta antrenoare Mariana Bitang pentru organizarea celui mai mare eveniment dedicat sportivilor si campionilor, care va avea loc pe 10 aprilie, in Sala Unirii din Palatul Parlamentului.

In urma cu 2 luni ea declara :“Ma gandesc foarte serios sa trec la religia musulmana”.Inainte de a pleca prima data in Dubai (n.r. - aceasta a fost cea de-a zecea vizita pe care a intreprins-o in zona), trebuie sa spun ca nu aveam o impresie foarte buna despre musulmani. Am plecat insa de la o idee total gresita, preconceputa. Mi-am schimbat parerea in clipa in care am vazut nivelul lor de viata, modul de comportament, cat de bine educati si civilizati sunt. As vrea sa traiesc acolo” , a precizat Zina Dumitrescu pentru Libertatea.

Creatoarea nu credea ca o eventuala schimbare a religiei va avea influente negative asupra vietii ei. “Este un lucru pe care simt ca trebuie sa-l fac” , a mai explicat ea.
-
04-10-2007, 03:26 PM
-
-
04-10-2007, 07:37 PM
da , insa nu mai are credibilitate in declaratii.
Isi schimba declaratiile la 180 de grade
eu cred ca ea a fost atrasa de luxul din emirate si mai putin de religie
insa ziaristul care a scris articolul nu trebuia sa utilizeze sintagma "fiica lui Allah" intrucat musulmanii nu sunt fii Creatorului, ci supusii
-
-
-
04-11-2007, 12:10 AMeste foarte ciudat
cu asa ceva chiar nu se glumeste
oricum allah calauzeste spre islam doar pe cei care vor sa "imbratiseze" cu adevarat islamul, nu pe cei care isi fac publicitate pe seama islamului
daca in urma cu 2 luni a declarat ca se gandeste serios....poate a fost doar a testare a pietei, sa vada care e reactia lumii ...apoi rezultatul sa dovedit a fi nu tocmai unul pozitiv pentru faima dumneaei...ca pe urma, mama zina sa se razgandeasca
minciuna are picioare scurte
RUSINE
-
04-11-2007, 11:17 PM
Nu pot sa spun decat: "biata femeie"!
Fie ca este o persoana labila, fie ca a intentionat sa provoace niste rumori mediatice, sa para mai interesanta in ochii muritorilor de rand cu valori morale si spirituale asemenea ei, femeia asta nu si-a gasit inca nici Calea, nici Credinta. Se-mpleticeste in viata ei de poleiala si oglinzi deformatoare de valori, nefericita si dezorientata. Allah alim.
-
04-12-2007, 12:55 AM
Eu ma gandesc ca poate a avut intentia sa se converteasca, insa nu a avut acces la adevaratul islam si atunci ceva a intors-o din drum. Este normal sa ai indoieli atunci cand vine vroba de credinta. Te intrebi ce este bine.
Ce pare mai ciudat este ca a facut publice aceste sentimente. Trebuia sa le faca atunci cand lua decizia finala. Se poate de asemena sa fi fost hotarata insa parerea celor din jur a influentat-o foarte mult, iar credinta a cazut pe locul al doilea. Sau poate ca nu ii este dat sa devina musulmana.
Doar Allah subhana wa ta'ala stie raspunsul, iar noi nu putem face nimic in privinta asta. Allah sa ii lumineze calea si poate ca cei care au auzit aceasta stire sa fi inceput sa caute informatii despre islam. Alhamdulilah, avem frati si surori din cauza Zinei.
Sunt multe posibilitatile, asa ca, Aparentele Inseala. Haideti sa nu o mai judecam.
-
04-29-2007, 11:04 AM
o gluma??? Pai are atatia ani si nu isi da seama ca nu se glumeste cu asa ceva? poate s-a gandit macar 1 minut sa devina muslim , dar nu a avut un imbold! poate nu a avut cine sa o incurajeze. CE ar fi sa 'aterizeze' cineva la usa ei cu niste carti islamice? asa am vedea si expresia dupa fata ei la primirea cartilor si impactul pe care o sa il aiba aceste carti asupra ei...daca le citeste.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |