Draga sora, alhamdulillah ca am descoperit Islamul si am intrat in randurile musulmanilor.
Masha'Allah pt. cuvintele tale venite din inima.. acelasi lucru simteam si eu mereu pt. sotul meu, insa nu puteam sa transpun in cuvinte. Insa, imi aduc aminte o data, fiind cu el acasa, in Egipt, i-am spus ca simt ca as face orice pentru el, bineinteles, in limitele impuse de Islam, la care el mi-a spus ca vorbele mele ii amintesc despre exact acelasi hadith pe care sotul tau ti l-a aratat. Eu inca nu realizez uneori cat de mare e fericirea ca l-am gasit pe el, asa cum este, uneori nu pot crede ca tot ce se intampla este real... aveam momente cand il fixam cu privirea, tocmai ca sa simt mai puternic realitatea pe care o traiam tot ca intr-un vis minunat, pe care inainte sa il cunosc, sa fiu cu el, imi era si teama sa il visez, de teama sa nu raman dezamagita. Dar, alhamdulillah, Allahu Akbar.
Thread: Declaratii de dragoste
Results 1 to 10 of 17
|
|
-
Member

03-20-2007, 01:07 PM
Intr-o zi, cand eram cu sotul meu in lift, nu stiu ce mi-a trecut mie prin cap, ma uitam la el si simteam cum inima mi se umple de dragoste si pace. Nu am cunoscut niciodata o asemenea fericire. Numele nostru de familie este EID, alhamdulillah, si tin minte ca prima oara cand am vorbit cu el si mi-a spus ca il cheama EID i-am spus ca Allah subhanahu wa ta'ala te-a trimis in viata mea ca o zi de EID.
Anyway, si ma uitam la el fix si normal ca omu' ma intreaba de ce ma uit asa la el, ce s-a intamplat si i-am spus: Daca nu exista Islamul, daca nu exista nici o credinta si nici un Dumnezeu la care sa ma inchin, iti jur ca m-as fi inchinat tie. Nu stiu de ce am spus asta, asta a fost ceeea ce mintea si inima mi-a dictat in secunda aceea. Imediat dupa, am inceput sa ma intreb daca a fost haram ce am spus, singura intentie a mea a fost sa ii spun sotului meu cat de mult il iubesc. El pe moment nu a spus nimic. Apoi cand am ajuns in casa, mi-a adus laptopul conectat la internet cu o pagina web in care erau spusele profetului: Daca nu ar fi existat Dumnezeu la care sa te inchini, atunci femeia ar fi trebuie sa se inchine barbatului si sa-l asculte.
Masha allah, am ramas fara cuvinte. Habar nu aveam de asa ceva, pur si simplu asta mi-a venit in cap. Mashaa allah, Islamul e religia adevarata. mashaa allah, nu am cuvinte de lauda.
voi ce parere aveti?
-
03-20-2007, 01:22 PM
-
Member

03-20-2007, 01:42 PM
surioara alhamdulillah, cateodata sunt atat de fericita incat plang, plang pentru ca un lucru minunat si frumos precum Islamul mi-a adus cel mai minunat om, un om la care nici nu visam.
nu stiu care este politica acestui forum, dar as indrazni sa iti cer o adresa de mail la care sa comunicam mai mult pe messenger, in special ca avem aceeasi destinatie: islam, cairo
-
-
-
03-20-2007, 05:40 PM
Al salamou alaykoum wa rahmatullahi wa barkatouhu
masha'Allah masha'Allah! mi-a placut atat de mult postarea ta,felul simplu dar intelesul special din cuvintele tale
Allah sa va tina mereu la fel de uniti,poate chiar mai mult insha'Allah! multa fericire atat aici,cat si in Akhira!

-
03-20-2007, 08:50 PM
Wa alaykoum al salam wa rahmatullahi wa barakatouhu
Intr-adevar...frumos hadith,si eu l-am citit acum ceva vreme si mi-a placut.Insha'Allah sa fim noi demni sa ajungem in jannah si atunci totul,chiar totul va fi deasupra puterii noastre de imaginatie,atat de frumos! Insha'Allah ya Rabb!
-
Member

03-20-2007, 09:04 PM
masha allah surioarelor, ce poate fi mai frumos decat Islamul, decat casatoria curata intre doi oameni cu suflete pure, toate acestea sub criteriile islamice. masha allah, nimic nu poate fi mai frumos decat dragostea in islam.
-
03-21-2007, 05:22 PM
Foarte frumos. Dupa ce am citit mi-am facut rugaciunea si mi s-au umezit ochii cand ma rugam pentru ca nu am si eu parte de ceva asemanator macar. Inshallah lucrurile vor fi bine...numai Allah subahana wa ta'ala ne stie destinul si noi nu ne putem impotrivi.
Ma bucur tare mult pentru tine surioara, sa fii fericita si aici si in viata de dupa.
Allahu Akbar
-
Member

03-21-2007, 05:37 PM
mashaah allah surioara Saaliha, iti doresc tot binele din lume si Allah subhanahu wa ta'ala sa te indrume spre viata curata si fericita. Surioara, nu fi trista, Allah subhanahu wa ta'ala da pentru fiecare ce e mai bine, asa ca rabdarea, sunt sigura, ca iti va fi rasplatita negresit.
Sa ai credinta puternica in Allah subhanahu wa ta'ala, iar viata ta va fi plina de surprize frumoase.
Care sunt lucrurile romantice care le-a facut sotul pentru voi?
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |