La un dat intr-o casnicie apare rutina...(intentionat sau nu)...eu care iubesc varietatea si rutina pt mine este ca un cutit in inima..ce se poate face?
Cum se poate imbunatati o casnicie?
Cum se poate renunta la orgolii(de ambele parti)?
Thread: al salam aleykum
Results 51 to 60 of 62
|
|
-
Membru Special

04-08-2006, 12:06 AM
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
05-17-2006, 03:34 PMDeabea astept,pupici si bafta,si asteptam sa ne scrii de examen,cum a fost si pe cand rezultatele
.....si ce iti face tie placere sa ne povestesti!!!!
Pana atunci :smile06: :smile06:
iar eu

-
05-17-2006, 04:17 PM
stiam ca in islam casatoria e recomandata si de preferat celibatului, asa cum e normal in orice religie, insa de faptul ca o rugaciune a unui barbat casatorit valoreaza cat x-uri rugaciuni ale unui barbat necasatorit nu am auzit.
-
-
-
05-17-2006, 05:05 PMCelibatul nu e incurajat in islam. Rugaciunea are aceasi valoare indiferent de starea civila a celui care se roaga. In societatile islamice o persoana singura e considerata incompleta si cu handicap social.
Originally Posted by amal
-
-
05-17-2006, 05:46 PMImi pare rau...nici o problema fiindca le-ai sters....eu nu am avut posibilitatea sa verific daca sunt autentice dar si eu le-am citit de multe ori asa incat nu-mi dadeam seama ca nu-s bune!
Originally Posted by bebe_amour
imi pare sincer rau

-
05-25-2006, 11:19 AMpupici multi ,multi,multi si tie din partea noastra,ca esti o scumpa:36_1_33: :smile06: :smile06:
Originally Posted by gabriela guettat
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
05-25-2006, 11:39 AM
AI DREPTATE BATOOL.CAND EU ,PROASPAT CASATORITA,AM VENIT IN ITALIA,(SI BINEINTELES CA NU STIAM APROAPE NIMIC)....PRIMEAM LA FIECARE ORA CATE UN MESAJ DE DRAGOSTE DE LA SOTIORUL MEU....SI MUREAM DE CIUDA CA NU INTELEGEAM MEREU TOT CEEA CE IMI SCRIA....DAR NU M-AM LASAT MAI PREJOS...STITI CE AM FACUT???????????
Originally Posted by batool391
M-AM DUS INTR-O LIBRARIE SI AM INCEPUT SA COPIEZ DECLARATIILE DE DRAGOSTE PE CARE LE GASEAM PE FELICITARILE INDRAGOSTITILOR(CHIAR DACA NU INTELEGEAM O BOABA)....SI INTR-O ZI M-A PRINS...EL A INTRAT CA SA CUMPERE UN REGISTRU SI EU COPIAM DE ZOR...SI MI-A SPUS "AMORE,ASTA NU IL MAI TRIMITE CA L-AM CITIT DEJA"""SI AM IESIT AMANDOI RAZAND CA DOI COPII....
PAI CUM ZICE GABITZA...MI-AM FOLOSIT IMAGINATIA:smile33:Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |