Notices

Results 1 to 1 of 1
  1. Islamic Relief Mission! 
    Member Mona's Avatar
    as-salaamu 3alaykum
    Este un site cu multe informatii pentru cei interesati.Are si posturi de televiziune in direct dintre care 4 sunt islamice .( http doua puncte ,2bare lookera punct com)acesta este adresa.Uitandu-ma in seara aceasta la Islamic-TV-UK am vazut o emisiune care face apel la bunatatea oamenilor in special a musulmanilor si nu numai.Este vorba despre Islamic Relief a carei adresa este(cele trei litere de w punct islamic-reliefpunct orgpunct uk)scriu asa pentru ca nu pot posta linkuri inca.O organizatie internationala ,independenta non-guvernamentala fondata in Marea Britanie in 1984 de Dr.Hany El Banna.Aceasta orgaizatie este dedicata pentru a usura suferinta oamenilor saraci din toata lumea .Mai multe detalii pe adresa lor .
    Am ramas f .impresionata de copii musulmani care sunau in timpul emisiuni si donau 3.4,5 etc pounds pt copii orfani.Intrati si vedeti despre ce este vorba si poate ajutati cu ceva. "Whoever saved a life, it would be as if he saved the life of all mankind" Qur'an 5:32

2. Mersi Mona de la :

Anna (04-10-2007)

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)