Impresionata de civilizatia si comportamentul arabilor in vizita pe care a facut-o recent in Dubai, Zina Dumitrescu a declarat, la intoarcerea in tara, ca o tenteaza ideea dea se converti la Islam.
Creatoarea de moda a recunoscut ca, desi facuse numeroase vizite in mai multe tari arabe, avea o imagine destul de proasta despre poporul beduinilor.
Conceptia i s-a schimbat in ultima vacanta petrecuta in Emirate, fapt ce a determinat-o sa fie la un pas de a deveni „fiica lui Allah“. Intrebata cand intentioneaza sa faca acest pas, „mama Zina“ a marturisit ca s-a razgandit, adaugand, in plus, ca nici macar nu a vorbit serios cand a spus ca vrea sa se lepede de ortodoxism: „Nu m-am mai gandit serios la asta. Oricum, a fost mai mult o gluma“.
In prezent, designerul colaboreaza cu Mihai Albu si cu Fundatia Casa Campionilor, condusa de fosta antrenoare Mariana Bitang pentru organizarea celui mai mare eveniment dedicat sportivilor si campionilor, care va avea loc pe 10 aprilie, in Sala Unirii din Palatul Parlamentului.
In urma cu 2 luni ea declara :“Ma gandesc foarte serios sa trec la religia musulmana”.Inainte de a pleca prima data in Dubai (n.r. - aceasta a fost cea de-a zecea vizita pe care a intreprins-o in zona), trebuie sa spun ca nu aveam o impresie foarte buna despre musulmani. Am plecat insa de la o idee total gresita, preconceputa. Mi-am schimbat parerea in clipa in care am vazut nivelul lor de viata, modul de comportament, cat de bine educati si civilizati sunt. As vrea sa traiesc acolo” , a precizat Zina Dumitrescu pentru Libertatea.
Creatoarea nu credea ca o eventuala schimbare a religiei va avea influente negative asupra vietii ei. “Este un lucru pe care simt ca trebuie sa-l fac” , a mai explicat ea.
Thread: "A fost doar o gluma !"
Results 11 to 12 of 12
|
|
-
04-10-2007, 03:12 PM
-
04-29-2007, 12:38 PM
asalamu aleikom wa rahmatulah wa barakatu
bismilahi ar-rahman ar-rahim
Parerea mea e sa nu o mai judecam daca o va face o va face ptr sufletul ei daca nu importiva sufletului ei.Daca nu o va face si a glumit pe noi nu ne afecteaza cu nimic..deci haideti in sha Allah sa facem dwa ptr ea "O allah calauzeste-o si ajut-o sa-si salveze sufletul"Allahuma amin ,Allahuma amin, Allahuma aminCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
membru de onoare

05-01-2007, 01:46 AM
Mashaa ALLAH!
Intr-adevar, nu cred ca un musulman ar trebui sa-si dea cu parerea despre alta persoana si sa faca analiza cuvintelor, actiunilor acestuia; oricarui alt om defapt.
Sa nu uitam ca deasupra noastra, este ALLAH, UNICUL JUDECATOR, doar El, MARIRE LUI este Cel care vede totul, Cel care stie totul, Lui nu-i este nimic ascuns si doar El cunoaste inauntrul sufletelor noastre!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |