Notices

Thread: Apel

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. Apel 
    Harnic Iman3's Avatar
    http://s116.photobucket.com/player.s...2614&os=1&ap=1

salamu alaikum!

Urmare a bancului de la sfarsitul emisiunii "Intre bine si rau" ce parere aveti in a depune macar o fraza, o semnatura, o opinie despre cum ati perceput aceasta intr-un mesaj comun pe care sa il adresam realizatorului acestei emisiuni?
    Linkul de mai sus, contine inregistrarea cuvintelor de incheiere din emisunea respectiva.
    Intreaga emisunea o puteti accesa de aici

http://www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php

.... cautati ziua de marti si alegeti emisiunea "Intre bine si rau.'
    Daca doriti sa va exprimati parerea, urmand ca apoi sa fie puse la un loc si cei in masura sa hotarasca in ce mod vor fi transmise realizatorului emisunii.
    Fi amanillah!
    sa aveti o zi de vineri binecuvantata!

2. Mersi Iman3 de la :

gabriela guettat (04-06-2007)

3.  
    Member
    lol!, am ascultat numai bancu! shi fara nici o suparare, da mi s-a facut o scarba , nu cred ca aceasta emisiune mrita vreo atentzie, poate ca vorbesc prostii pentru ca inka nu l-am vazut. tre sa fie vreo adunatura de ignorantzi!

4.  
    moderator ummraschid's Avatar

assalamu alaikum wa rahmatu-llahu ta'ala wa barakatuhu,

...am ramas fara cuvinte!...subhana-llah...mie mi se pare un caz mai grav decat desenele acelea calomniatoare...pentru ca este luat in deradere numele lui Allah subhanahu wa ta'ala si nu mi se pare deloc ca ar trebui trecut cu vederea!...chiar ma mir , daca intr-adevar, marti a avut loc aceasta emisiune, ca pana acum, nu s-au adunat la portile Televiziunii, fratii musulmani, macar cei din Bucuresti!...subhana-llah!...oare ce asteptam?!?....

...CEL PUTIN, ar trebui ca acest om de nimic...sa-si ceara OFICIAL, scuze!!!...si sa fie acuzat de lezare a sentimentelor religioase ...ale unei minoritati!....

...nu stiu in ce fel se poate actiona in prezent in Romania impotriva lui, dar cred ca asta ar fi minimul necesar!!!....

...ya Allah, intareste credinta si inimile noastre si daruieste-ne curajul si statornicia salafilor, inaintasii nostri cei drept calauziti!...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

5.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Acelasi lucru vroiam sa il subliniez si eu , cazul de fata nu difera de cel al caricaturilor prea mult, o ofensa pe fatza si in direct adusa Divinitatii.
    Pacat, prezentatorul a dat cu bata in balta pe final."Cheama-l pa Allah!"
    Trebuie...facut ceva ! Trebuie!

6.  
    Deosebit
    salam aleykum

Miha scrie tu scrisoarea, ca mashaAllah te pricepi, si noi semnam.asta da exemplu de toleranta religioasa, si mai ales in saptamana mare, cand chiar dansul indeamna la bunatate.....

7.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    normal in atentia CNA-ului trebuie trimisa scrisoarea

8.  
    moderator ummraschid's Avatar
    assalamu alaikum wa rahmatu-llahu ta'ala wa barakatuhu,

chiar am vizionat acum, in fuga...emisiunea cu pricina!...
    spre sfarsitul acesteia, chiar inainte sa se aduca acea jignire la adresa religiei noastre,
    in minutul 79:44,
    un telespectator trimite un mesaj :
    "...musulmanii nu accepta jigniri la adresa lui Dumnezeu!"...

...inshaallah, sa fim intr-adevar asa cum ne cere Allah subhanahu wa ta'ala sa fim!!!....
    AMIN!...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

9.  
    Incepator
    Salam alekom

Am vazut si eu sfarsitul emisiunii si bancul cel idiot; pe langa ca prezentatorul nu prea stia sa spuna cuvintele cu claritate a mai avut si intonatie proasta, de unde si neintelegerea sensului. Eu am retinut din tot bancul doar fraza ultima care a fost nuantata mai clar si anume cu accent pe cuvintele : ''Allah ,2 cafele, te rog'' -----------de unde am dedus ca Allah ar fi la cheremul(supus) lui Dzeu, un fel de slujitor/ ospatar sau cum vreti sa-i ziceti, ca si cum ALLAH nu ar fi unu si acelasi cu DZEU

ASTAGFIRULLAH, este o mare ofensa, nu numai la adresa musulmanilor, cum sa spui asa o bazaconie intr-o emisiune de religie, este o blasfemie pe fata. Pai ce, ne permitem sa facem glume pe seama Divinitatii?

Nu pot sa spun mai mult decat: ALLAH sa aiba mila de sufletul lui si sa-i dea intelepciunea de a indrepta ce a facut, macar sa-si ceara scuze oficial pt prostia facuta.

Daca faceti o petitie/scrisoare as fi bucuroasa sa semnez, nu trebuie sa inghitim asa ceva, chiar e scandalos, pana cand vom fi luati peste picior?

InchALLAH ya rabb da-ne rabdare sa induram atata ignoranta si rautate

10.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Am ascultat doar bancul ,emisiunea poate maine reusesc sa o vad,acum abia vad pc-ul!
    Ce sa zic,e o gluma dezinteresata ,in stil pur crestin.No offence pt. crestinii de pe forum,dar stim toti ca numai ei fac astfel de "poante bune".Sau poate si "crestinii" trebuia pus tot asa in ghilimele,asa-i corect ca nu le vad pe Myriam de ex. sau alte fete care le stiu sa spuna astfel de bancuri.
    Sunt sigura ca nu si-a dat seama ce tampenie i-a iesit din gura,zic eu asa dupa felul relaxat in care a vorbit.Poate ma insel!
    Daca hotariti sa faceti ceva contati pe mine.
    M-a luat o lehamiteee si-o silaaaa!Bleaaaaaaaaaah!

11.  
    Harnic Latifah's Avatar
    Salam aleykum

Voi urmari emisiunea inregistrata..am prins doar ultimele 15 minute.
    Nu mai am alte cuvinte de spus deocamdata.
    Astept scrisoarea, daca o va face cineva, si subscriu protestului fratilor si surorilor mele.

Allah subhana wa ta'ala este cel care merita adorarea.

Page 1 of 3 123 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks
Bookmarks