Assalam WRB
Fetelor ce spuneti sa punem niste modele de imbracaminte pentru noi![]()
Daca stiti vreun site ...![]()
Thread: Fashion
Results 131 to 140 of 156
|
|
-
-
05-22-2006, 07:57 PM
Originally Posted by myryam
daca lucrezi intr-un mediu unde sunt numai femei, automat nu ai de ce sa le porti la job.. le porti numai pe strada, pana cand ajungi acolo...
si acuma daca vreti sa va legati de toate amanuntele numai pt a scoate in evidenta ce "naspa" sunt "chestiile" astea, atunci normal ca va legati ca nu ai libertate de miscare si asa mai departe... si by the way: te poti misca fff lejer... mai usor chiar decat daca ai fi in jeans sau sa zicem o fusta larga... si crede-ma ca asa e, iti spun din proprie experienta, am probabt si eu asa ceva....

-
05-22-2006, 08:02 PM
Originally Posted by emilia
personalitatea nu trebuie sa o aibe hainele.. de aia se si numeste personalitate.. ca tine de o persoana, de un om, de ceva viu.... ele nu sunt facute decat pt a acoperii persoanele care le poarta.....
eventual poti spune ca pui haine pe tine pt a-ti evidentia sau din potriva a-ti ascunde personalitatea.......
asta e altceva...
e cazul unor maieuri decoltate si scurte.. asta evidentiaza ff bine felul tau de a fi.....
insa un niqab nu o sa arate nimanui cum / ce ai pe dedesubt... de vazut ramane numai pt sotul tau.... de ce toata lumea sa vada corpul tau? cam asa ar suna caracterizarea in cateva cuvinte a personalitatii femeii care alege sa poarte niqab....

-
Deosebit

05-22-2006, 08:05 PMChiar nu incerc sa scot in evidenta daca sunt naspa sau nu,fiecare poarta ce doreste,daca asa cere religia cuiva,nu ma bag.Personal le gasesc depersonalizatoare si cam incomode,nu prea vad cum poate un medic ,de exemplu ,sa practice imbracat asa,ca se incurca in faldurile alea,nu poate sa-si puna stetoscopul in urechi,etc..
Originally Posted by genan
Poate ca in tarile arabe este creat un anume mediu social care face sa dispara aceste dezavantaje.Cum zici tu,un mediu de lucru numai de femei,sau altceva,nu stiu.Dar la noi nu prea vad sa muncesti si sa porti rochii din astea.

-
05-22-2006, 08:10 PM
Originally Posted by myryam
o femeie care este medic si care profeseaza meseria ei, nu va practica decat la femei, deci nu va fi nevoie sa poarte niqab ul....
intr-adevar in romania nu ai putea fi primit sa lucrezi intr-un spital asa, si nici la facultate....

-
Deosebit

05-22-2006, 08:18 PMIn tarile arabe exista spitale doar pentru femei,unde nu-i nici un barbat?

-
-
Incepator

05-22-2006, 10:42 PMdraga genan eu cred ca imbracandu-te cu o fusta si o camasa care sa iti acopere fundul cred ca arati destul de decent imbracata bineinteles si cu higeab ,nu neaparat acele cearceafuri care nici nu po-ti vedea pe unde mergi,dar fiecare are gusturile sale.nici inainte de a ma converti nu m-am imbracat in maieouri si blugi
-
05-22-2006, 10:47 PMdaca si inainte de a imbratisa islamul te-ai imbracat decent, stima tie!
Originally Posted by emilia
insa sa stii ca niqabul nu tine de gusturi... si crede-ma ca poti vedea chiar f bine pe unde mergi... si as fi f fericita (daca imi permiti sa fiu) sa nu mai vb despre niqab ca fiind "cearsaf"...
asa cum am spus, nu depinde de gust, ci depinde de convingerea fiecareia ca ceea ce face e pt ca allah swt sa fie multumit de ea.... si eu daca pun maine niqab (insha allah poate ziua aia o sa existe), asta nu te indreptateste pe tine cu nimik sa declari ca am gusturi proaste.....

-
05-22-2006, 11:04 PM
assalamualaikum wa rahmatuAllahi ,
inshAllah, habibti , si , pina atunci, rabdare ...si fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa te rasplateasca cu tot ceea ce este mai bun, pt niya ta, si pt toata stradania ta fisabilillah, in aceasta viata si in Cea de Apoi, inshAllah, amin.

assalamualaikum wa rahmatuAllah
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |