Assalam WRB
Fetelor ce spuneti sa punem niste modele de imbracaminte pentru noi![]()
Daca stiti vreun site ...![]()
Thread: Fashion
Results 71 to 80 of 156
|
|
-
-
05-14-2006, 10:15 PM

....si.....inca ceva...
....noi ne-am avintat toate sa postam moda feminina.....
....dar pt fratii nostri?.....ca si noi, si ei sint indemnati sa poarte haine islamice, care sa nu se asemene cu cele ale ne-musulmanilor...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
-
Banned
05-15-2006, 01:25 AMEu nu comentez ca fug fratii de pe forum.............:smile33:
-
-
Incepator

05-17-2006, 12:36 AM
mai fetelor eu vascriu din londra si port batic de 4 ani de zile dar in casa ma imbrac cu tricou si cu pantaloni ,am cumparat sau mi au fost trimise de soacra catava dasdase aces rochie lunga dar am dat-o la second hand sper ca soacra sa nu afle ,dar nu prea sunt etuziasmata de aceste rochii
-
membru de onoare

05-17-2006, 01:03 AMemilia ti-am scris un mesaj privat.sper ca a ajuns
-
05-18-2006, 10:31 AMIo,io!
Originally Posted by ummraschid
Stii ca nu locuiesc intr-o tara islamica,dar port.Adica am purtat asta vara si putin in toamna,bineinteles cu niste colanti grosi sau pantaloni pe dedesupt ca sa nu-mi fie frig.
Numai ca din echipamentul meu lipsea niqab-ul
Daca-l aveam si pe ala cred ca faceam "furori" si asa se uita toti dupa mine ca dupa urs.Unde mai pui ca unii plozi incep sa plinga,moama asa de urita is?
ideea era ca am purtat si voi purta,dar nu stiu daca as putea in ro.
Brr,acolo e jale ...oamenii sunt si rai de gura si agresivi.Aici cel putin te privesc si se feresc daca te uiti la ei sau iti zimbesc.Te privesc mai mult din curiozitate,insa nimeni nu iti zice nimic,sau sa te agreseze fizic,verbal...nici vorba.
Pe cind in ro. nu vreau sa ma gindesc cam ce ti-ar auzi urechile.
Si sa stiti ca nici eu nu port in casa rochiile alea,numai cind am musafiri port mereu lung,cind eram in egipt si se stringea toata familia,cumnati,unchi..doar nu era sa stau in fata lor cum stau numai cu barbatul , soacra sau cumnatele.
-
Membru Special

05-18-2006, 09:36 PMvai fetelor ce mi-ar placea sa il vad pe sotu meu imbracat asa pe strada si eu la cotul lui cu hijab.Am face atata valva ca eu cred ca am aparea in ziarul local sau la stirile locale....eee sa vada si el cum e sa se uite lumea la tine ca la o ciudatenie

mai fetelor ia spuneti-mi si mie cum va imbracati vara?
ca deja nu mai pot de cald....si nu vreau sa rada careva ca ma chinui cu hijabu....ce materiale folositi voi?
sa stiu si eu:d
-
05-18-2006, 09:43 PMasslam 3laekom anna..
Originally Posted by anna
pai ce s aporti vara....
pune sau fuste lungi cu bluze de o lungime decenta, sau pantaloni subitiri si evident netransparenti dar cu o bluza care sa fie de lungime minim pana la jumatatea coapsei....
cat despre hejab.... cauta materiale fff subtiri si chiar daca sunt transparente, pune pe dedesubt un baticut mic... un patrat inoit.. adica un dreotunghi care sa ii legi colturile la spate ,., ( e ceva de genul cumpoarta femeile in rom cand fac mancare am vazut...
)
si cam atata... nu cred ca e f greu de suportat... cel putin nu in romania unde nu e asa d ecald vara....
insha allah multa bafta sa reusesti.....

-
Incepator

05-19-2006, 02:01 AM
salam aleikum dragi surori eu sunt nou venita pe acest site si port higeab dar vara stiti cum il port-il leg la spate asa cum o faceau bunicile noastre si ilfac ca un coc ca sa nu ramana acele esarfe pe spate si puteti face asta si cu un batic dreptunghiular sau un sal-esarfa,nu mai punem ca sotul meu imi zice ca mi se vede gatul,este haram,sa ma ierte dumnezeu dar suntem si noi fiinte umane,sau incercati acea esarfa ca o plasa dar bineinteles sub el va puneti aceal fes{tichie}de la higeab amina si deasupra acea plasa si nu o sa simtiti acea sufocare la gat in timp de arsite.spor la treaba
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |