Assalam WRB
Fetelor ce spuneti sa punem niste modele de imbracaminte pentru noi![]()
Daca stiti vreun site ...![]()
Thread: Fashion
Results 81 to 90 of 156
|
|
-
-
05-19-2006, 02:34 AM
Originally Posted by emilia
asslam 3laekom emilia si bine ai venit pe forum... insha allah sa iti ti se pare interesante subiectele de aici...
intradevar sotul tau are dreptate... desi acoperi parul, dar daca lasi gatul tau afara sa se vada pielea, e pacat....
afara nu trebuie sa fie decat fata ta si mainile tale....
insha allah sa suporti usor caldura si sa te obisnuiesti....

-
05-19-2006, 05:11 AM
Salam aleikum draga emilia.
Zic si eu la fel ca sotul tau si genan.Daca se vede gitul cred ca baticul doar pe par nu are nici un rost.Sotul meu daca m-ar vedea asa mi-ar zice sigur sa-l scot de tot si sa-l port numai atunci cind chiar simt ca vreau sa-l port.
Nu stiu un alte parti cum e insa in egipt cind am vazut fete si femei asa cumnata mea a zis acelasi lucri ,ba chiar ca numai femeile low class poarta in felul asta hijab-ul.
Nu vreau sa te jignesc,stiu ca fiecare cautam sa ne fie mai usor,mai lejer si sa nu prea sarim in ochi,insa gindeste-te,daca e sa facem voia lui Allah sa o facem cum trebuie.E la fel ca rugaciunea.
Degeaba faci doar miscare fizica daca nu pui suflet in ea,la sfirsit te alegi cu nimic.
Asa si baticul,daca tot te "chinui" fa-o sa ai rezultate la sfirsit.Tot atragi privirile si susotelile ,fa-o cu folos pt. tine.
InshaAllah sa nu te superi pe mine si sa-ti usureze Allah swt portul corect al hijab-ului.
-
Incepator

05-19-2006, 11:00 AMAl salam aleikum wa rahamtullah
Dragele mele ca tot veni vorba haideti sa discutam despre sandale. E haram sa porti sandale sau nu??? Mie personal imi este fff greu (ca sa nu spun imposibil) sa port pantofi vara. Sunt fff mult timp plecata de acasa ( cel putin 12 ore pe zi) si transpir fff mult si nu as putea sa stau atat de mult incaltata cu pantofi.
Astept parerile voastre.
Allah sa ne calauzeasca si sa ne binecuvanteze. AminLA HUWALA LA QUWATA ILLA BILLAH
-
05-19-2006, 01:19 PMSincer nu stiu,dar eu port.
Originally Posted by Hanaa
Dar ar fi culmea ca si scofilcitele de picioare sa nu le pot lasa sa respire :smile33: :smile33:
cine ar fi atras fizic de niste "deshte" vai de capul lor?
:smile33:
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
05-19-2006, 02:35 PMHanaa
,surioara draga eu sunt de acord cu tine, dar imi pare rau, trebuie sa nu ti se vada degetele si calcaiul iubita asta e ,pune-ti sosetele de bumbac fine,negre,bejul netranspareant,albul mat,roz mat etc.....,pantofiori sport perforati...
Hannen,nu iubitica degetele nu-i bai,e BAI MARE intre degete.. a,asta e sosete fine de bumbac!!!!!
ASTA E TREUIE SA AVEM GRIJA MARE DE TINUTA NOASTRA!!!!
PUPICI LA SURIOARE,si hai ca o sa treaca si vara asta inshallah...!!
PS stiti cand va rugati TREBUIE sa purtai sosete.
-
05-19-2006, 04:15 PM
asa este gabi...
din moment ce femeii i s-a poruncit sa fie acoperita astfel incat sa i se vada DOAR fata si mainile, se intelege de la sine ca si picioarele trebuie acoperite... eu vara port pantofi f decupati, astupati la varf si la calcai, pantoful in sine inchizandu-se pe glezna....si pun sosete f scurte de culoare neagra deobicei astfelk incat sa nu se vada culoarea pielii... si sincer, al7mdolillah nu ma plang de caldura... si nici nu ma impiedica sa port haine elegante...
insha allah sa reusiti sa treceti peste caldura din vara...

-
-
05-19-2006, 05:34 PM
Eu una tot n-am priceput .Care-i baiul ala intre degete???
Nu stiu,Allah zice ca nu vrea sa ne faca sa ne fie greu...apoi nici sandale ...ce sa zic.
O pereche de cizme de cauciuc,de alea de pescar ar fi cel mai potrivite nu?
Cum sa port sosete sau ciorap in sandale,pai alunec in toate directiile de-o sa fiu pe asfalt nu in sandale.
Ma ia durerea de cap:smile33:
Sincer mie mi se pare exagerat!
-
-
Deosebit

05-19-2006, 06:15 PM
Originally Posted by hannen
) Hannen,hai ca esti simpatica,ce-am ras!!!
P.S.Adevarul e ca n-am inteles nici eu ce e asa problematic intre degetele de la picioare
) Scuze ca rad,dar suna tare comic.

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |