Ce sure folosim la rugaciune?
sau este primita rugaciunea noastra daca recitam doar al fatiha ?
Thread: Ce sure folosim la rugaciune?
Results 11 to 20 of 24
|
|
-
04-15-2007, 02:18 AM
-
04-17-2007, 08:23 PM
Mai recitit si urmatoarele subiecte
http://www.rasarit.com/vb/showthread...ght=rugaciunea
Rugaciunea se perfectioneaza in timp. O faci cum o stii apoi afli lucruri noi si tot asa progresezi ( parerea mea)
-
-
04-28-2007, 05:09 PM
asalamu aleikom wa rahmatulah w barakatu
In shaa' Allah cineva sa vina cu dovezi clare dar eu stiam ca nici femeia nici barbatul in rugaciune nu trebuie coatele lor sa atinga pamantul.Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
04-28-2007, 05:48 PM
Assalamou alaykoum wa rahmatullahi wa barakatouhu
Profetul (salla Allahou alayhi wa salam) a spus: “Stati în timpul prosternarii (sujud) în asa fel încât sa nu-si
întinda vreunul dintre voi bratele asa cum si le întinde
câinele!” (hadith unanim acceptat,printre cei care au relalt aceasta numarandu-se Anas ibn Malek,Jaber si Abu Huraira).
-
-
-
-
04-28-2007, 09:22 PM
Eu personal stiu prea putiiiiiiiin
insha'Allah sa ajungem sa invatam tot mai multe si intr-o zi sa ajungem sa stim intreg Qur'an-ul insha'Allah!
Alhmadulillah,am gasit un site de unde am putut sa invat foarte usor unele sure din Qur'an.Puteti sa-l accesati aici
Sper sa va ajute macar atat cat m-a ajutat pe mine,insha'Allah!

-
08-04-2007, 10:54 AM
Asalamu aleikom wrahmatullah w barakatu
Un om a venit la profet si i-a spus eu de fiecare data in rugaciune recit sura ikhlas.Profetul l- INTREBAT DE CE NUMAI PE ACCEEA?>Iar el i-a raspuns..Nu stiu iubesc aceasta sura.Iar profetul I-a raspuns Alah te iubeste.
Asta spune sheikul nu inseamna ca Allah il iubeste pentru ca el recita doar sura ikhlas.Profetul a avut o revelatie despre acel om ca Allah il iubeste.Pentru ca multi dupa ce aud acest hadith se lenevesc si citesc doar acea sura.(huda tv)
In legatura cu Quranul cate sure stim...alhamdulilah am invatat vreo 26 cred si nu ma las in fiecare luna trebuie sa invat cate ceva.Dar cum spune sora noastra gabriela..luati-o usor cele noi in islam...Quranul nu este obligatoriu de invatat el este obligatoriu de reciatat.Adevarat ca cei care il memoreaza primesc mult hasanat ,Trebuie sa invatatm sa-l citim in limba araba in sh AllahCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |