Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. De ce suntem din ce in ce mai mici? 
    membru de onoare maryam's Avatar
    [/URL]...si pacatele, ignoranta, lasitatea, neomenia, ipocrizia, rautatea noastra din ce in ce mai mari?

De ce oare am ajuns sa ne semetim la fel ca si iblis authu billahi cand noi stim ca ceea ce suntem suntem din Harul lui ALLAH, ca nu ni-se cuvine nimic datorita capacitatilor noastre ci Indurarii Lui????

Sau poate astea sunt semnele sfarsitului?

LA ALLAH ESTE STIINTA TUTUROR LUCRURILOR SI NOI LA EL NE VOM INTOARCE.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2. Mersi maryam de la :

gabriela guettat (04-20-2007)

3.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    pey si omul din Neanderthal s-a dovedit dupa 60 de ani de cercetare k n-a fost om
    nu poti sa presupui ca e om daca nu -----strezi ca a gandit...deci ramane:animal pan` la proba contrara

4.  
    moderator ummraschid's Avatar

assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

...mai intai, asa dori sa va readuc in amintire o mai veche tema, pe care s-a discutat mult timp, atat la sectiunea Islam, cat si cea Crestina...si anume...un drept credincios nu ar trebui sa aiba nevoie nici de "minuni" si nici de dovezi arheologice, ca sa creada in Cuvantul lui Allah subhanahu wa ta'ala...

...inshaallah, noi sa ne numaram printre cei dreptcredinciosi! Amin!...

...si acum, as dori sa va arat, ce am gasit pe net...si, inshaallah, sa nu va suparati pe mine, insa, odata ce am citit aceasta, nu pot sa ascund, si supun aceasta "gaselnita" judecatei voastre!...

http://www.hoax-slayer.com/giant-skeleton.html

...inshaallah, traduc cateva cuvinte din articol...insa, este important sa dati click pe acele linkuri, care fac dovada respectiva...

"The message claims that a skeleton of a gigantic human has been discovered during a gas exploration and sports an attached photograph to "prove" the claim. However, the cleverly created image of the giant skeleton is actually an entry in an image manipulation contest in which participants were instructed to create "a picture of an archaeological discovery that looks so real, had it not appeared at Worth1000, people might have done a double take".

...imaginea creata cu dibacie, a scheletului urias, constituie o imagine de prezentare la un concurs de imagini manipulate (Worth1000) la care , participantilor li se cerea sa creeze o fotografie a unei descoperiri arheologice ....

...inshaallah, sa luati in considerare si aceste linkuri...

http://www.worth1000.com/emailthis.asp?image=18978

http://www.worth1000.com/cache/conte...play=photoshop

...si acum,
    in legatura cu popoarele pe care Allah subhanahu wa ta'ala le-a distrus, pentru necredinta lor, iata un site magnific, mashaallah...... in engleza, franceza, germana, si multe late limbi....

http://perishednations.com/index2.html

in mod special, despre neamul lui 'Ad:

http://perishednations.com/adandubar.html

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

5.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by ummraschid View Post

assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

...mai intai, asa dori sa va readuc in amintire o mai veche tema, pe care s-a discutat mult timp, atat la sectiunea Islam, cat si cea Crestina...si anume...un drept credincios nu ar trebui sa aiba nevoie nici de "minuni" si nici de dovezi arheologice, ca sa creada in Cuvantul lui Allah subhanahu wa ta'ala...

...inshaallah, noi sa ne numaram printre cei dreptcredinciosi! Amin!...

...si acum, as dori sa va arat, ce am gasit pe net...si, inshaallah, sa nu va suparati pe mine, insa, odata ce am citit aceasta, nu pot sa ascund, si supun aceasta "gaselnita" judecatei voastre!...

http://www.hoax-slayer.com/giant-skeleton.html

...inshaallah, traduc cateva cuvinte din articol...insa, este important sa dati click pe acele linkuri, care fac dovada respectiva...

"The message claims that a skeleton of a gigantic human has been discovered during a gas exploration and sports an attached photograph to "prove" the claim. However, the cleverly created image of the giant skeleton is actually an entry in an image manipulation contest in which participants were instructed to create "a picture of an archaeological discovery that looks so real, had it not appeared at Worth1000, people might have done a double take".

...imaginea creata cu dibacie, a scheletului urias, constituie o imagine de prezentare la un concurs de imagini manipulate (Worth1000) la care , participantilor li se cerea sa creeze o fotografie a unei descoperiri arheologice ....

...inshaallah, sa luati in considerare si aceste linkuri...

http://www.worth1000.com/emailthis.asp?image=18978

http://www.worth1000.com/cache/conte...play=photoshop

...si acum,
    in legatura cu popoarele pe care Allah subhanahu wa ta'ala le-a distrus, pentru necredinta lor, iata un site magnific, mashaallah...... in engleza, franceza, germana, si multe late limbi....

http://perishednations.com/index2.html

in mod special, despre neamul lui 'Ad:

http://perishednations.com/adandubar.html

MashaAllah UmRaschid, si eu am primit in email despre neamul 'AD si am vazut si pozele alea, si ne-am dat seama ca nu sunt reale. ala sapa cu lopata, care de fapt nici nu se vede, langa o descoperire foarte importanta, cand de fapt toti stiu ca se lucreaza cu niste ustensile foarte finute, sa nu se deterioreze ceva....

6.  
    Inshaa ALLAH surioara Ummraschid ALLAH sa fie multumit de tine.
    Nu am pus aceasta imagine pentru ca am avea nevoie de minuni si oricum, ele exista numai ca poate nu avem noi capacitatea sa ne dam seama de maretia lor.

Am postat special si linkul si cum am spus am preluat de pe alt site referirea la Neamul Ad...pentru ca nu stiu turca si e foarte bine ca ai postat ca sunt doar niste trucaje, pentru mine nu schimba cu nimic lucrurile si nici nu am nevoie de alta minune in afara de Islam, alhamdulillah...poate doar sa-mi sporeasca vigilenta .
    ...dar faptul ca inaltimea noastra este descrescatoare este o realitate si nu am vazut pe nimeni sa raspunda "de ce?"

7.  
    moderator ummraschid's Avatar

assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu

draga mea surioara maryam,

...imi cer iertare , daca prin cuvintele mele te-am facut sa crezi ca m-as fi referit la tine!...astaghfirAllah!...
    ...eu nu am vrut decat sa atrag atentia , tuturor , ca nu tot ce se vehiculeaza prin intermediul internetului este autentic, ca este bine sa verificam fiecare informatie , sa fim vigilenti, vorba ta , mai ales in ce priveste religia noastra ...

...cu privire la intrebarea ta ...
    ...nu sant eu in masura sa raspund...si ma gandesc ca de multe ori, Allah ta'ala ascunde raspunsurile la intrebarile noastre, iar El , subhanahu wa ta'ala, stie mai bine de ce...
    ...dreptcredinciosilor, li se cere sa creada in tot ceea ce le-a fost spus de catre Allah ta'ala si de catre Profetul Sau, ...

...astfel, exista un hadith relatat de catre Abu Huraira, radhiAllahu anhu, in care Profetul, , spune:
    "Allah l-a creat pe Adam si era inalt de 60 de coti . Apoi i-a spus El, " Du-te si saluta pe acei ingeri si asculta cum te vor saluta ei pe tine, caci acela va fi salutul tau si salutul urmasilor tai ". El a spus "Al-salaamu ‘alaykum ". Ei spusera "Al-salaamu ‘alaykum wa rahmat-Allaah". Astfel ei au adaugat cuvintele " wa rahmat Allaah". Si oricine va intra in Paradis, va avea infatisarea lui Adam. Oamenii au inceput de atunci sa descreasca, pana acum."
    (al-Bukhaari, 3336; Muslim, 7092)

In ce priveste cuvintele Profetului , , "oamenii au inceput sa descreasca pana acum", al-Haafiz ibn Hajar, in Fath al-Baari (6/367) spunea: " Aceasta inseamna ca fiecare generatie a fost mai scunda decat cea dinaintea ei, si au continuat sa descreasca pana in zilele acestei Umma, dupa care au stagnat."

...iar Allah subhanahu wa ta'ala stie mai bine!...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

8.  
    Nu draga mea , nu e problema, chiar daca te-ai fi referit la mine, noi avem obligatia asa cum a spus profetul , ca, atunci cand vedem un lucru rau, un neadevar, o nedreptate, sa-l indreptam cu mana, cu vorba sau cu inima noastra.
    Mashaa ALLAH, sa te rasplateasca ALLAH pentru ca ai adus aici adevarul, sincer nestiind limba am crezut ca este adevarata descoperirea si chiar daca nu avem nevoie de minuni si nu asta ar trebui sa ne sporeasca evlavia, unele lucruri chiar si aducerea aminte a unei povesti ar trebui sa ne faca pe toti sa meditam, sa ne intoarcem mai des la ALLAH.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)