am trimis mail la contactcims@yahoo.com specificand ca vreau carti in limba romana,engleza si franceza(islamice) si azi am primit multe pachete..cu vreo 30 de carti alhamdulillah!!gratis!!!asa ca nu trebuie decat sa trimiteti si voi un mail specificand in ce limba vreti carti si cu adresa si numele vostru si spor la citit![]()
Results 11 to 20 of 53
|
|
-
Deosebit

04-19-2007, 12:19 PM

-
Urmatorii 6 au spus mersi lui Hayat pentru acest subiect
aiscia (10-26-2009), Aliye Alexia (01-23-2011), Arif Raif (10-28-2009), daniela_muslimah (04-20-2007), maha (06-03-2010), Saira (04-24-2007)
-
Deosebit

04-24-2007, 12:57 PMAsalam aleykum
citind subiectul mi-am adus aminte ca si eu am primit carti mai de mult, dar nu in romana. doar in engleza si norvegiana. si am rasfoit emailurile salvate de mine si e aceeasi adresa. cel care ne trimite cartile se cheama Abdel Hamid Torky si este din Egipt.dupa ce le-am trimis primul email au inceput ei sa-mi trimita singuri dupa o perioada alte carti.bine ca acum au si in romana.
-
Membru Special

04-25-2007, 02:59 AMal salam aleykum wr wb
multam fetelor pt email
am trimis si eu si inshAllah sa imi trimita
am cerut engleza pt mine si araba pt sotu:d
maryam vroiam sa te intreb si pe tine legat de emailul care l-ai postat?
si de acolo pot comanda carti? inshAllah
jazakAllah khairan
-
-
Deosebit

04-25-2007, 09:57 PM

-
membru de onoare

-
-
Deosebit

05-15-2007, 06:48 PM
Asalam aleykum
v-am scris intr-un post ca si eu am primit carti de la respectivii din Egipt, dar azi am aflat niste lucruri care m-au pus pe ganduri. i-am dat acum vreo cateva zile emailul respectiv cumnatei mele. ea este syrianca asa ca a vorbit cu ei in araba.
de fapt cei care ne trimit noua cartile sunt o asociatie, dar inca nu am descoperit care. nu prea au nimic in comun cu islamul.
la inceput pur si simplu te atrag cu toate cartile trimise, din ce in ce mai multe si toate gratis, iar apoi cica ne vor trimite niste carti care nu sunt prea islamice.toate astea cumnata-mea le stie de la un Imam de la care ia lectii, asa ca aseara a incercat sa-l traga de limba pe domnul Torky. nu a spus nimic, si nu vor sa trimita carti la moschei sau la imami, iar asta mi-a dat un mare semn de intrebare. toate cartile care le-am primit in norvegiana m-am uitat acum atenta si sunt traduse de aceeasi persoana, si pe fiecare coperta este adresa lor cu pagina de internet si numarul de telefon.aseara i-a spus cumnatei mele ca or sa-i trimita niste carti de vizita sa le dea cunostintelor care au nevoie de carti.din cate stiu eu , cei care intr-adevar lucreaza in dawa nu fac reclama si nu au nevoie de reclama, pe cand el trage cu dintii de cumnata-mea, sa fie foarte secretoasa despre tot ce discuta intre ei, si sa le spuna prietenilor de ei, sa le trimita carti. au chiar si o parola,si nu vorbeste cu ea decat dupa ce ea ii spune parola, lucru care e ciudat. ea vorbeste cu multi Imami pe net si nici unul nu i-a cerut nici o parola. eu azi i-am trimis email sa nu-mi mai trimita carti. deja mi se face frica. plus ca ei mai au inca un om de-al lor aici care e shia, si care e un pion foarte important pentru ei, probabil ca e chiar cel care le traduce cartile, nu stiu, dar deja nu-mi inspira ceva bun.
-
05-15-2007, 07:26 PM
Asalamu aleikom wa rahmatulah w barakatu
audu bilahi minalshaitan rajim...chiar ca sunt dubiosi...aveti grijaCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
Deosebit

05-15-2007, 09:35 PMmai fetelor eu am vazut ca ei trimit carti despre islam in engleza care au si varianta in romana pe care am luat-o de la fundatii precum taiba...aceeasi care o am de la ei in franceza si engleza si de la taiba in romana si au acelasi continut ca eu le analizez din scoarta in scoarta...citesc si ce scrie in araba date precum cand a fost facuta,de cine..si sunt aceleasi...eu zic ca sunt bune..

-
membru de onoare

05-16-2007, 04:23 AM
Bey Amooooooooo
, ce ti-e frica fata ca doar nu-ti trimit aia vreo bomba in bachetele
cu carti, zau asa...dc ar fi ceva chiar "dubios" nu vad de ce ar trebui sa-ti trimita carti inainte
, dar cred ca cel mai corect ar fi dc ai vreo banuiala sa le spui chiar lor, este mai linistitor ptr sufletul si mintea ta asa
.
De la adresa pe care am postat-o am primit de doua ori, nimeni nu mi-a cerut nimic, in afara de confirmarea faptului ca au ajuns.
Sa fi vigilent mi-se pare ok, dar stii cum , pana la proba contrarie...Inshaa ALLAH sa fie totul bine.
Oricum eu am o curiozitate, cei care au cartile in romana, de unde le-or avea, ca aici nu le mai gasesti nici cu spaga

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |