Notices

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 53
  1. carti,muuulte carti islamice gratuit!!! 
    Deosebit
    am trimis mail la contactcims@yahoo.com specificand ca vreau carti in limba romana,engleza si franceza(islamice) si azi am primit multe pachete..cu vreo 30 de carti alhamdulillah!!gratis!!!asa ca nu trebuie decat sa trimiteti si voi un mail specificand in ce limba vreti carti si cu adresa si numele vostru si spor la citit

2. Urmatorii 6 au spus mersi lui Hayat pentru acest subiect

aiscia (10-26-2009), Aliye Alexia (01-23-2011), Arif Raif (10-28-2009), daniela_muslimah (04-20-2007), maha (06-03-2010), Saira (04-24-2007)

3.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by Hayat View Post
    am trimis mail la contactcims@yahoo.com specificand ca vreau carti in limba romana,engleza si franceza(islamice) si azi am primit multe pachete..cu vreo 30 de carti alhamdulillah!!gratis!!!asa ca nu trebuie decat sa trimiteti si voi un mail specificand in ce limba vreti carti si cu adresa si numele vostru si spor la citit
    Asalam aleykum

citind subiectul mi-am adus aminte ca si eu am primit carti mai de mult, dar nu in romana. doar in engleza si norvegiana. si am rasfoit emailurile salvate de mine si e aceeasi adresa. cel care ne trimite cartile se cheama Abdel Hamid Torky si este din Egipt.dupa ce le-am trimis primul email au inceput ei sa-mi trimita singuri dupa o perioada alte carti.bine ca acum au si in romana.

4.  
    Membru Special Anna's Avatar
    al salam aleykum wr wb
    multam fetelor pt email
    am trimis si eu si inshAllah sa imi trimita
    am cerut engleza pt mine si araba pt sotu:d
    maryam vroiam sa te intreb si pe tine legat de emailul care l-ai postat?
    si de acolo pot comanda carti? inshAllah
    jazakAllah khairan
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

5.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by Anna View Post
    al salam aleykum wr wb
    multam fetelor pt email
    jazakAllah khairan
    Da habibti, ei mi-au trimis 5 carti, cele pe care le-am comandat si una bonus desi alhamdulillah o aveam.
    Este o lista si iti poti alege ce vrei.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

6.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by amoodia View Post
    Asalam aleykum

citind subiectul mi-am adus aminte ca si eu am primit carti mai de mult, dar nu in romana. doar in engleza si norvegiana. si am rasfoit emailurile salvate de mine si e aceeasi adresa. cel care ne trimite cartile se cheama Abdel Hamid Torky si este din Egipt.dupa ce le-am trimis primul email au inceput ei sa-mi trimita singuri dupa o perioada alte carti.bine ca acum au si in romana.
    oh..norvegiana???da,alhamdulillah au si in romana-ce e drept numai una am primit..sper sa imi trimita si mai tarziu..inshaallah
    Quote Originally Posted by Anna View Post
    al salam aleykum wr wb
    multam fetelor pt email
    jazakAllah khairan
    araba nu am cerut ca nu stiu si nici sot nu am inca
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    Da habibti, ei mi-au trimis 5 carti, cele pe care le-am comandat si una bonus desi alhamdulillah o aveam.
    Este o lista si iti poti alege ce vrei.
    unde e lista surioara??

7.  
    oh..norvegiana???da,alhamdulillah au si in romana-ce e drept numai una am primit..sper sa imi trimita si mai tarziu..inshaallah

araba nu am cerut ca nu stiu si nici sot nu am inca

unde e lista surioara??
    pe site-ul lor...

http://www.islamunveiled.org/eng/mod...showpage&pid=1

8.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    shukran..acu intru .................................................. ..

9.  
    Deosebit

Asalam aleykum

v-am scris intr-un post ca si eu am primit carti de la respectivii din Egipt, dar azi am aflat niste lucruri care m-au pus pe ganduri. i-am dat acum vreo cateva zile emailul respectiv cumnatei mele. ea este syrianca asa ca a vorbit cu ei in araba.
    de fapt cei care ne trimit noua cartile sunt o asociatie, dar inca nu am descoperit care. nu prea au nimic in comun cu islamul.
    la inceput pur si simplu te atrag cu toate cartile trimise, din ce in ce mai multe si toate gratis, iar apoi cica ne vor trimite niste carti care nu sunt prea islamice.toate astea cumnata-mea le stie de la un Imam de la care ia lectii, asa ca aseara a incercat sa-l traga de limba pe domnul Torky. nu a spus nimic, si nu vor sa trimita carti la moschei sau la imami, iar asta mi-a dat un mare semn de intrebare. toate cartile care le-am primit in norvegiana m-am uitat acum atenta si sunt traduse de aceeasi persoana, si pe fiecare coperta este adresa lor cu pagina de internet si numarul de telefon.aseara i-a spus cumnatei mele ca or sa-i trimita niste carti de vizita sa le dea cunostintelor care au nevoie de carti.din cate stiu eu , cei care intr-adevar lucreaza in dawa nu fac reclama si nu au nevoie de reclama, pe cand el trage cu dintii de cumnata-mea, sa fie foarte secretoasa despre tot ce discuta intre ei, si sa le spuna prietenilor de ei, sa le trimita carti. au chiar si o parola,si nu vorbeste cu ea decat dupa ce ea ii spune parola, lucru care e ciudat. ea vorbeste cu multi Imami pe net si nici unul nu i-a cerut nici o parola. eu azi i-am trimis email sa nu-mi mai trimita carti. deja mi se face frica. plus ca ei mai au inca un om de-al lor aici care e shia, si care e un pion foarte important pentru ei, probabil ca e chiar cel care le traduce cartile, nu stiu, dar deja nu-mi inspira ceva bun.

10.  
    membru de onoare iman99's Avatar
    Asalamu aleikom wa rahmatulah w barakatu

audu bilahi minalshaitan rajim...chiar ca sunt dubiosi...aveti grija
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

11.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by amoodia View Post
    Asalam aleykum

v-am scris intr-un post ca si eu am primit carti de la respectivii din Egipt, dar azi am aflat niste lucruri care m-au pus pe ganduri. i-am dat acum vreo cateva zile emailul respectiv cumnatei mele. ea este syrianca asa ca a vorbit cu ei in araba.
    de fapt cei care ne trimit noua cartile sunt o asociatie, dar inca nu am descoperit care. nu prea au nimic in comun cu islamul.
    la inceput pur si simplu te atrag cu toate cartile trimise, din ce in ce mai multe si toate gratis, iar apoi cica ne vor trimite niste carti care nu sunt prea islamice.toate astea cumnata-mea le stie de la un Imam de la care ia lectii, asa ca aseara a incercat sa-l traga de limba pe domnul Torky. nu a spus nimic, si nu vor sa trimita carti la moschei sau la imami, iar asta mi-a dat un mare semn de intrebare. toate cartile care le-am primit in norvegiana m-am uitat acum atenta si sunt traduse de aceeasi persoana, si pe fiecare coperta este adresa lor cu pagina de internet si numarul de telefon.aseara i-a spus cumnatei mele ca or sa-i trimita niste carti de vizita sa le dea cunostintelor care au nevoie de carti.din cate stiu eu , cei care intr-adevar lucreaza in dawa nu fac reclama si nu au nevoie de reclama, pe cand el trage cu dintii de cumnata-mea, sa fie foarte secretoasa despre tot ce discuta intre ei, si sa le spuna prietenilor de ei, sa le trimita carti. au chiar si o parola,si nu vorbeste cu ea decat dupa ce ea ii spune parola, lucru care e ciudat. ea vorbeste cu multi Imami pe net si nici unul nu i-a cerut nici o parola. eu azi i-am trimis email sa nu-mi mai trimita carti. deja mi se face frica. plus ca ei mai au inca un om de-al lor aici care e shia, si care e un pion foarte important pentru ei, probabil ca e chiar cel care le traduce cartile, nu stiu, dar deja nu-mi inspira ceva bun.
    Quote Originally Posted by iman99 View Post
    Asalamu aleikom wa rahmatulah w barakatu

audu bilahi minalshaitan rajim...chiar ca sunt dubiosi...aveti grija
    mai fetelor eu am vazut ca ei trimit carti despre islam in engleza care au si varianta in romana pe care am luat-o de la fundatii precum taiba...aceeasi care o am de la ei in franceza si engleza si de la taiba in romana si au acelasi continut ca eu le analizez din scoarta in scoarta...citesc si ce scrie in araba date precum cand a fost facuta,de cine..si sunt aceleasi...eu zic ca sunt bune..

12.  
    Bey Amooooooooo , ce ti-e frica fata ca doar nu-ti trimit aia vreo bomba in bachetele cu carti, zau asa...dc ar fi ceva chiar "dubios" nu vad de ce ar trebui sa-ti trimita carti inainte, dar cred ca cel mai corect ar fi dc ai vreo banuiala sa le spui chiar lor, este mai linistitor ptr sufletul si mintea ta asa.
    De la adresa pe care am postat-o am primit de doua ori, nimeni nu mi-a cerut nimic, in afara de confirmarea faptului ca au ajuns.
    Sa fi vigilent mi-se pare ok, dar stii cum , pana la proba contrarie...Inshaa ALLAH sa fie totul bine.
    Oricum eu am o curiozitate, cei care au cartile in romana, de unde le-or avea, ca aici nu le mai gasesti nici cu spaga

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)