am trimis mail la contactcims@yahoo.com specificand ca vreau carti in limba romana,engleza si franceza(islamice) si azi am primit multe pachete..cu vreo 30 de carti alhamdulillah!!gratis!!!asa ca nu trebuie decat sa trimiteti si voi un mail specificand in ce limba vreti carti si cu adresa si numele vostru si spor la citit![]()
Results 31 to 40 of 53
|
|
-
Deosebit

04-19-2007, 12:19 PM

-
Urmatorii 6 au spus mersi lui Hayat pentru acest subiect
aiscia (10-26-2009), Aliye Alexia (01-23-2011), Arif Raif (10-28-2009), daniela_muslimah (04-20-2007), maha (06-03-2010), Saira (04-24-2007)
-
-
05-17-2007, 07:52 PM
assalamu alaikumwa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
draga shama
,
...iata un link, care, inshaallah, sa raspunda cat de cat, intrebarii tale...mashaallah...
http://www.allaahuakbar.net/tableegi_jamaat/index.htm
si inca unul, un extras din cartea:
"The JAMAAT TABLEEGH and the Deobandis - A Critical analysis of their Beliefs, Books and Dawah"
http://www.ahya.org/tjonline/eng/01/03chp1.html
...de altfel, intregul site www.ahya.org este interesant de rasfoit...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
05-17-2007, 08:10 PM
Assalamu alaikum!
Cate contreverse si cu cartile... dar am si eu o intrebare, cele care ati primit in romana carti... ce carti sunt? cum se numesc? si cine le-a tiparit? liga, taiba, semiluna, ed selam...
-
05-17-2007, 08:12 PMassalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
draga surioara maryam,
acest mail l-am primit si eu...
...in primul rand am intrat pe site-ul Islamic-invitation...si nu pot sa spun ca nu mi-a placut...printre site-urile partenere, am gasit si un site german, foarte apreciat si foarte angajat...
...in al doilea rand, am intrat pe grupul din yahoo, si nu putine sant informatiile pe care le-am gasit...inclusiv, un articol "Journey from Tableghi to AhleHadees" in care sant dezvaluiti si combatuti asa numitii ahl al tableegh ...
...Allahu alim, insa, nici eu nu sant de parere sa aducem acuzatii fara dovezi...si nici sa ne facem griji, pentru ca siguranta noastra fizica si sufleteasca se afla in Grija si Gratia lui Allah subhanahu wa ta'ala....

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
05-17-2007, 10:46 PM
wa alaikum as-salaam
Multumesc pentru info, ummraschid
Dupa ce am parcurs postul tau am gasit si eu un link referitor la acest subiect, daca mai doreste cineva informatii despre asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Deobandi
Ca o constatare personala, oamenii par pasnici... cel putin din descriere...
-
membru de onoare

05-17-2007, 11:54 PMHayat draga mea, nu stiu de ce crezi ca am postat mailul cum ca ar fi avut "ceva dubios", am vrut sa va arat ce am primit eu si atat...nu am nimic impotriva, asa cum am si spus mai inainte, fiecare isi poate face o parere si cred ca este capabil sa decida chiar dc ar fi sa tina o carte (sau o bata
) in mana...ce sa faca cu ea, Inshaa ALLAH.
Alhamdulillah eu nu am nicio carte "dubioasa", nici nu m-a stresat nimeni pana acum
, dar ceea ce au postat surorile noastre este mashaa ALLAH laudabil ptr ca dc ele au avut parte de niste experiente fac fff bine ca le impartasesc aici pentru a nu cadea si altii in cine stie ce lucruri neplacute, asta e tot; Inshaa ALLAH sa fim cu totii pe drumul bun si ALLAH sa ne rasplateasca pe fiecare ptr ceea ce intentionam.
-
Membru Special

05-18-2007, 11:38 AMal salam aleykum....eu chiar am vb cu cel de acolo pe mess s-a prezentat si a vb frumos in limita islamului nu a pus intrebari personale ci am vb numai despre islam, sincera sa fiu nush ce sa va spun am citit tot ce ati scris
daca cineva nu face ceva pt islam il banuim daca se face ceva pt islam il banuiam ....ca de unde atata bunatate.....?!
eu nu vad totul asa in alb si negru...iar Allah stie cel mai bine
al hamdu li Allah pt carti le-am primit le-am citit si mi-au placut si Allah sa ii rasplateasca
de ce sa complicam lucrurile mai mult? cand este totul foarte simplu
eu ii respect si ii apreciez foarte mult nu ti se intampla in fiecare zi sa te roage cineva tocmai din egipt sa iti trimita carti gratis despre islam
carti sunt bune si interesante cat despre intentia lor asta numai Allah o stie si ar fi bine sa ramana asa...
pur parerea mea...
-
-
-
membru de onoare

05-19-2007, 06:55 AMEu am primit o singura carte in romana, "Este biblia cuvantul lui Dumnezeu?" de Ahmed Dedat, o carte publicata cu ani in urma de taiba...pe ea nu apare cine numele vreunei edituri...
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |