Notices

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 53
  1. carti,muuulte carti islamice gratuit!!! 
    Deosebit
    am trimis mail la contactcims@yahoo.com specificand ca vreau carti in limba romana,engleza si franceza(islamice) si azi am primit multe pachete..cu vreo 30 de carti alhamdulillah!!gratis!!!asa ca nu trebuie decat sa trimiteti si voi un mail specificand in ce limba vreti carti si cu adresa si numele vostru si spor la citit

2. Urmatorii 6 au spus mersi lui Hayat pentru acest subiect

aiscia (10-26-2009), Aliye Alexia (01-23-2011), Arif Raif (10-28-2009), daniela_muslimah (04-20-2007), maha (06-03-2010), Saira (04-24-2007)

3.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by shama View Post
    As-salaam alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu

Imi poate spune cineva cine sau ce sunt "JAMAYET TABLIH AL ISLAM" si ce atitudine este mai bine sa se adopte fata de ei?
    Am citit despre ei in postarea amoodiei, daca nu ma insel... Sunt niste musulmani radicali, sau ce sunt?
    eu nu stiu dar cartile nu sunt deloc radicale,sunt in maniera celor care le-am citit pana acum de aici de la moschee...ofera informatii bune intr-o prezentare usor de inteles...

4.  
    moderator ummraschid's Avatar
    Quote Originally Posted by shama View Post
    As-salaam alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu

Imi poate spune cineva cine sau ce sunt "JAMAYET TABLIH AL ISLAM" si ce atitudine este mai bine sa se adopte fata de ei?
    Am citit despre ei in postarea amoodiei, daca nu ma insel... Sunt niste musulmani radicali, sau ce sunt?

assalamu alaikumwa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

draga shama ,

...iata un link, care, inshaallah, sa raspunda cat de cat, intrebarii tale...mashaallah...

http://www.allaahuakbar.net/tableegi_jamaat/index.htm

si inca unul, un extras din cartea:

"The JAMAAT TABLEEGH and the Deobandis - A Critical analysis of their Beliefs, Books and Dawah"

http://www.ahya.org/tjonline/eng/01/03chp1.html

...de altfel, intregul site www.ahya.org este interesant de rasfoit...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

5.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    Assalamu alaikum!
    Cate contreverse si cu cartile... dar am si eu o intrebare, cele care ati primit in romana carti... ce carti sunt? cum se numesc? si cine le-a tiparit? liga, taiba, semiluna, ed selam...

6.  
    moderator ummraschid's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    Inshaa ALLAH Bunul ALLAH sa va rasplateasca pe toti!!!
    Exemplul tau Amo si al Ayshei nu trebuie neglijat, am "ras" eu , dar mai in gluma mai in serios aveti ff mare dreptate si cred ca noi toti ar trebui sa tratam f rational orice "legatura"; din pacate "entuziasmul" pe care ni-l da probabil simpla auzire a cuvantului "islam" ne face de cele mai multe ori sa tratam cu inima si nu cu mintea orice situatie.
    Inshaa ALLAH sa fim in Paza si sub Indrumarea lui ALLAH!!!
    De la adresa pe care am postat-o am primit cateva carti si sunt trimise din Saudia (ei sunt cei care mi-au trimis mesaj dc pot trimite eu carti in lb.romana cuiva ).
    Intr-adevar acum am vazut, ceilalti sunt din egypt si am primit de la ei mailul urmator...la care nu am raspuns. Sunt oare unii si aceiasi cu cei despre care spui tu, Amo???
    Culmea e ca de la ei am o carte...in romana, nu scrie cine a tradus-o...desi ea este traduse de mult timp si chiar postata pe site-ul islamul azi....

abdofffr@yahoo.com has invited you to join the Airmail-freeislamicbooks group!
    Free Islamic Books
    By ConveyingIslamic Message Society
    Aslamu alikum wa ramat ALLAH wa barakatu
    Dear brothers and sisters:
    How are you? And how are the Muslims in your country?We would like to tell you a brief note about Conveying Islamic Message Society (CIMS). Conveying Islamic Message Society (CIMS) is an Islamic society that cares about the situation of Muslims in the world and that tries to help them to know more about Islam by sending free Islamic books(with no costs at all) in many languages, answering questions, Also it tries to tell non-Muslims about Islam and its message, so that they may embrace Islam.
    So if you want some free Islamic books, just send an Email on
    contactcims@yahoo.com
    send us a letter to our address, that is:
    Conveying Islamic Message Society (CIMS)
    P.O. Box 834 – Alexandria – Egypt
    Also you can visit our site that is:
    http://www.islamic-invitation.com
    We’ll be very happy if you tell your friends about our society or send addresses of your friends or your relatives who need Islamic books, so that we can send the free Islamic books to them.
    Finally, we hope to hear good news from you. Keep in touch. May Allah help you and show you the true way, and reward you the greatest merit.
    Waiting for your letter (or email) with our best wishes
    Assalamu Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh
    assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

draga surioara maryam,

acest mail l-am primit si eu...

...in primul rand am intrat pe site-ul Islamic-invitation...si nu pot sa spun ca nu mi-a placut...printre site-urile partenere, am gasit si un site german, foarte apreciat si foarte angajat...
    ...in al doilea rand, am intrat pe grupul din yahoo, si nu putine sant informatiile pe care le-am gasit...inclusiv, un articol "Journey from Tableghi to AhleHadees" in care sant dezvaluiti si combatuti asa numitii ahl al tableegh ...

...Allahu alim, insa, nici eu nu sant de parere sa aducem acuzatii fara dovezi...si nici sa ne facem griji, pentru ca siguranta noastra fizica si sufleteasca se afla in Grija si Gratia lui Allah subhanahu wa ta'ala....

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

7.  
    Deosebit shama's Avatar
    wa alaikum as-salaam

Multumesc pentru info, ummraschid
    Dupa ce am parcurs postul tau am gasit si eu un link referitor la acest subiect, daca mai doreste cineva informatii despre asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Deobandi
    Ca o constatare personala, oamenii par pasnici... cel putin din descriere...

Quote Originally Posted by ummraschid View Post

assalamu alaikumwa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

draga shama ,

...iata un link, care, inshaallah, sa raspunda cat de cat, intrebarii tale...mashaallah...

http://www.allaahuakbar.net/tableegi_jamaat/index.htm

si inca unul, un extras din cartea:

"The JAMAAT TABLEEGH and the Deobandis - A Critical analysis of their Beliefs, Books and Dawah"

http://www.ahya.org/tjonline/eng/01/03chp1.html

...de altfel, intregul site www.ahya.org este interesant de rasfoit...

8.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Hayat draga mea, nu stiu de ce crezi ca am postat mailul cum ca ar fi avut "ceva dubios", am vrut sa va arat ce am primit eu si atat...nu am nimic impotriva, asa cum am si spus mai inainte, fiecare isi poate face o parere si cred ca este capabil sa decida chiar dc ar fi sa tina o carte (sau o bata ) in mana...ce sa faca cu ea, Inshaa ALLAH.
    Alhamdulillah eu nu am nicio carte "dubioasa", nici nu m-a stresat nimeni pana acum , dar ceea ce au postat surorile noastre este mashaa ALLAH laudabil ptr ca dc ele au avut parte de niste experiente fac fff bine ca le impartasesc aici pentru a nu cadea si altii in cine stie ce lucruri neplacute, asta e tot; Inshaa ALLAH sa fim cu totii pe drumul bun si ALLAH sa ne rasplateasca pe fiecare ptr ceea ce intentionam.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

9.  
    Membru Special Anna's Avatar
    al salam aleykum....eu chiar am vb cu cel de acolo pe mess s-a prezentat si a vb frumos in limita islamului nu a pus intrebari personale ci am vb numai despre islam, sincera sa fiu nush ce sa va spun am citit tot ce ati scris
    daca cineva nu face ceva pt islam il banuim daca se face ceva pt islam il banuiam ....ca de unde atata bunatate.....?!
    eu nu vad totul asa in alb si negru...iar Allah stie cel mai bine
    al hamdu li Allah pt carti le-am primit le-am citit si mi-au placut si Allah sa ii rasplateasca
    de ce sa complicam lucrurile mai mult? cand este totul foarte simplu
    eu ii respect si ii apreciez foarte mult nu ti se intampla in fiecare zi sa te roage cineva tocmai din egipt sa iti trimita carti gratis despre islam
    carti sunt bune si interesante cat despre intentia lor asta numai Allah o stie si ar fi bine sa ramana asa...
    pur parerea mea...
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

10.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by huda_alrahim View Post
    Assalamu alaikum!
    Cate contreverse si cu cartile... dar am si eu o intrebare, cele care ati primit in romana carti... ce carti sunt? cum se numesc? si cine le-a tiparit? liga, taiba, semiluna, ed selam...
    taiba..carti islamice,f multe nume.............................................. .

11.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by Anna View Post
    al salam aleykum....eu chiar am vb cu cel de acolo pe mess s-a prezentat si a vb frumos in limita islamului nu a pus intrebari personale ci am vb numai despre islam, sincera sa fiu nush ce sa va spun am citit tot ce ati scris
    daca cineva nu face ceva pt islam il banuim daca se face ceva pt islam il banuiam ....ca de unde atata bunatate.....?!
    eu nu vad totul asa in alb si negru...iar Allah stie cel mai bine
    al hamdu li Allah pt carti le-am primit le-am citit si mi-au placut si Allah sa ii rasplateasca
    de ce sa complicam lucrurile mai mult? cand este totul foarte simplu
    eu ii respect si ii apreciez foarte mult nu ti se intampla in fiecare zi sa te roage cineva tocmai din egipt sa iti trimita carti gratis despre islam
    carti sunt bune si interesante cat despre intentia lor asta numai Allah o stie si ar fi bine sa ramana asa...
    pur parerea mea...
    si parerea mea 100% de acord..asta spuneam... ...........................

12.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Eu am primit o singura carte in romana, "Este biblia cuvantul lui Dumnezeu?" de Ahmed Dedat, o carte publicata cu ani in urma de taiba...pe ea nu apare cine numele vreunei edituri...
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)