Notices

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 53
  1. carti,muuulte carti islamice gratuit!!! 
    Deosebit
    am trimis mail la contactcims@yahoo.com specificand ca vreau carti in limba romana,engleza si franceza(islamice) si azi am primit multe pachete..cu vreo 30 de carti alhamdulillah!!gratis!!!asa ca nu trebuie decat sa trimiteti si voi un mail specificand in ce limba vreti carti si cu adresa si numele vostru si spor la citit

2. Urmatorii 6 au spus mersi lui Hayat pentru acest subiect

aiscia (10-26-2009), Aliye Alexia (01-23-2011), Arif Raif (10-28-2009), daniela_muslimah (04-20-2007), maha (06-03-2010), Saira (04-24-2007)

3.  
    Deosebit ibadat's Avatar

Pana la urma sunt bune aceste cartii? Este bine sa le citim? As vrea sa imi comand si eu .

4.  
    Membru Special Anna's Avatar
    al salam aleykum
    sa stii ca sunt bune,nu sunt gresit am primit mai multe si in engleza si in araba si sotului meu ii plac tare mult pe cele in araba
    sunt autori cunoscuti si sunt carti interesante
    eu iti recomand sa iti comanzi e o noua sursa de a invata despre islam
    salam aleykum
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

5.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by ibadat View Post

Pana la urma sunt bune aceste cartii? Este bine sa le citim? As vrea sa imi comand si eu .
    Quote Originally Posted by Anna View Post
    al salam aleykum
    sa stii ca sunt bune,nu sunt gresit am primit mai multe si in engleza si in araba si sotului meu ii plac tare mult pe cele in araba
    sunt autori cunoscuti si sunt carti interesante
    eu iti recomand sa iti comanzi e o noua sursa de a invata despre islam
    salam aleykum
    sunt iarasi de accord cu surioara anna...comanda linistita..

6.  
    Deosebit
    salam aleykum

intentia mea nu a fost sa-mi sariti in cap. din partea mea faceti ce vreti, eu am crezut de cuviinta sa va spun ce am aflat.primele carti primite sunt bune,iar dupa un timp o sa primiti si celelalte carti, cu dwa-urile celui care a infiintat aceasta asociatie (nicidecum duwa din qoran sau ahadith) cu ahadith-urile slabe in loc de cele sahih..cel care lucreaza cu ei de aici din Norvegia (cel care e shiaa) a primit deja cartile respective.cine citeste araba o sa le pun emailul primit de cumnata-mea de la cel care e shia. si mashaAllah pe mine m-au certat 2 imami ca mi-am pus numele acolo, probabil nu m-au certat degeaba, dar vorba aia voi stiti mai bine. mi se pare foarte frumos cum ne facem indirect nesimtite sau sarim in capui cuiva care a vrut sa ne avertizeze. eu nu v-am zis nu mai primiti carti, eu am zis ca eu am ales sa nu mai primesc, si v-am spus si voua ce am aflat si cu asta basta.
    si curios ca le-am trimis email de o saptamana sa le zic ca eu nu mai vreau, dar este sotia unui imam care vrea, si nu mi-au raspuns nici acum sa-mi ceara adresa ei, ca de altfel mereu imi raspundeau in maxim o ora la emailuri.

7.  
    Deosebit

Ibadat primele carti sunt bune, ca nu-ti pot trimite cartilor lor de la inceput. primele sunt carti comune pe care le gasim . eu am primit in limba romana numai 'ESTE BIBLIA CUVANTUL LUI DUMNEZEU'?dar nu are nici un autor nimic. e o coperta comuna cu alb si bleo pe care o pun pe undele carti de-ale lor.

8.  
    Deosebit ibadat's Avatar

Amoodia, chiar ma sperii, pentru ca am trimis email la ei si acum eu nu o sa mai stiu care carti sunt bune si care nu. nu am atata experienta sa imi dau seama

9.  
    Deosebit

Amoodia, chiar ma sperii, pentru ca am trimis email la ei si acum eu nu o sa mai stiu care carti sunt bune si care nu. nu am atata experienta sa imi dau seama

tocmai de aia am si scris aici, pentru ca si imamii de la care inregistrez lectiile tot asta mi-au spus cand le-am zis ca o sa ma opresc cand vad ca nu sunt bune cartile si mi-au spus TU DE UNDE O SA STII ? PENTRU CA PRIMELE CARTI AU FOST BUNE, SI AI SA CREZI CA SI ASTEA SUNT BUNE.

aici este un email pe care cumnata-mea l-a primit de la A. (care locuieste in Norvegia si primeste de 2 ani carti de la ei)

السلام عليكم

تبين ان الجمعيه هي كما ذكرتم وان الكتاب الذي وصلني هو مناجاة من تاليف ياسين رشدي
    وهذا هو موقعه الاصلي يمكنك الاطلاع عليه ومعرفة المزيد من المؤلفات لكن ما لااعرفه هو علاقة هذه الجمعية بالمؤسسة ولماذا يبعثو كتب ياسين رشدي؟؟؟
    ربما هم مؤسسه واحده

للمزيد هذا هو موقعهم
    http://www.mouassa.net/DisplayInfo.aspx?f=Yas_Arb.htm

مع تحياتي

10.  
    Deosebit ibadat's Avatar

Si ce este asta? Ca eu nu stiu nici araba nici engleza. Scrie pe ele vreo editura, vreun autor? ma refer pe cele care incep sa nu mai fie bune...

11.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by amoodia View Post
    salam aleykum

intentia mea nu a fost sa-mi sariti in cap. din partea mea faceti ce vreti, eu am crezut de cuviinta sa va spun ce am aflat.primele carti primite sunt bune,iar dupa un timp o sa primiti si celelalte carti, cu dwa-urile celui care a infiintat aceasta asociatie (nicidecum duwa din qoran sau ahadith) cu ahadith-urile slabe in loc de cele sahih..cel care lucreaza cu ei de aici din Norvegia (cel care e shiaa) a primit deja cartile respective.cine citeste araba o sa le pun emailul primit de cumnata-mea de la cel care e shia. si mashaAllah pe mine m-au certat 2 imami ca mi-am pus numele acolo, probabil nu m-au certat degeaba, dar vorba aia voi stiti mai bine. mi se pare foarte frumos cum ne facem indirect nesimtite sau sarim in capui cuiva care a vrut sa ne avertizeze. eu nu v-am zis nu mai primiti carti, eu am zis ca eu am ales sa nu mai primesc, si v-am spus si voua ce am aflat si cu asta basta.
    si curios ca le-am trimis email de o saptamana sa le zic ca eu nu mai vreau, dar este sotia unui imam care vrea, si nu mi-au raspuns nici acum sa-mi ceara adresa ei, ca de altfel mereu imi raspundeau in maxim o ora la emailuri.

surioara draga nu ti-a sarit nimeni in cap si nici cuvantul "nesimtire" nu l-am vazut..incercam toate o discutie pro si contra pt a ne lamuri dc sunt bune sau nu cartile..

12.  
    Harnic Sarah_Nour's Avatar
    am facut comanda si eu la editura din Egipt insa este o saptamana si nu mi-au raspuns cred ca au epuizat deja stocul si acolo , mai aveti alte surse?
    PS: eu caut carti in limba romana pentru persoane care doresc sa citeasca despre Islam insa care nu cunosc limba engleza

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)