Notices

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 42
  1. Impotriva falselor si denigratoarelor carti numite "Coran" 
    membru de onoare maryam's Avatar
    Biismillah Ar-Rahman Ar-Rahiim

Nu stiu cum sa incep, nici nu stiu cum sa descriu tristetea neputintei care ma framanta acum, dar si dorinta de a iesi cu totii din aceasta pasivitate care a cuprins comunitatea noastra.

As dori sa va aduc la cunostinta ca doresc sa initiez o "campanie" pentru strangerea de semnaturi din partea tuturor musulmanilor din Ro in vederea retragerii de pe piata din Romania a Coranelor publicate de diversi traducatori, care denigreaza islamul, pe profetul Muhammad si care incalca grav doctrina islamica; de aceea ma adresez fiecaruia dintre voi pentru a participa cu totii si toate fundatiile islamice din Ro la o actiune comuna.

Nu stiu nici ce trebuie facut, dar stiu ca este inadmisibil ca noi sa stam cu mainile in san.

Oamenii habar nu au de islam si cand sunt curiosi sa afle dau peste cine stie ce aberatii.
    In timpul asta noi stam si mancam la mese, facem petreceri, inatalniri si ne laudam ca suntem dintre cei mai buni.

La Tv apar tot felul de imagini "nevinovate", bancuri "cu iz blasfemiator" samd...iar noi?????????

Unde este Ummah?
    Unde este datoria noastra si gandul ca vom da socoteala in Ziua de Apoi?

Va rog, daca aveti orice idee si orice credeti ca ar trebui sa facem, trebuie sa oprim jignirile si mizeriile care se spun despre islam si despre profet , nu uitati ca el nu s-a dat niciodata la o parte pentru ca noi sa putem astazi tine in mana Coranul, pentru ca noi astazi sa stim ce este islamul.Si cat a suferit....
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2. Mersi maryam de la :

Saira (04-24-2007)

3.  
    Quote Originally Posted by Saira View Post
    Assalamou alaykoum wa rahmatullahi wa barakatouhu

M-am saturaaaaaaaaaaat citind postarea Madynei m-a apucat plansul Eu nu aveam Coranul acela dar am citit unele fragmente de la o prietena care tot la fel a patit.Si-a dorit foarte mult sa aiba Coranul,i l-a promis cineva...si atunci cand l-a primit... Stu si eu cum e sa iti doresti atat de tare sa poti tine Coranul in mana,sa ti-l doresti tare de tot...eu prima data l-am primit de la Ummraschid ( jazakAllahou khairan) acum cativa ani si apoi l-am imprumutat de la o prietena,tremuram cand l-am luat in mana!

Si azi,mai mult ca oricand,imi dau seama de cat de usor influentabili sunt oamenii care nu alte surse de informare decat cele oferite de librarii,mass-media etc.Acum ceva vreme multi din profesorii mei mi-au cerut sa le vorbesc de islam,le-am dat niste carti de la Taiba si ce mai aveam,au fost incantati,mi-au spus foarte mirati cat se asemana cu crestinismul,intr-un cuvant,au fost placut impresionati.Iar astazi,diriginta mea...m-a intrebat daca nu cumva cartile pe care i le-am dat...nu erau de la Taiba.I-am raspuns ca da si m-a intrebat:"Tu stii ce scandal e acum cu ei?!!!!" I-am explicat cat am putut de bine care este conflictul si ce interese sunt la mijloc dar eram super trista,desi nu aratam! Ya Rabb,de ce minciuna prinde teren in fata adevarului?!?

As incepe cu sfarsitul, incercand timid sa raspund la aceasta intrebare...
    pentru ca oamenii se multumesc sa inghita si sa digere nemestecat si fara sa citeasca eticheta produsului pe care-l consuma, ca sa spun asa...
    Vina nu este numai a lor ci si a noastra, pentru ca trebuie sa luptam si sa aratam care este de fapt adevaratul islam, fara sa ne temem ca vom fi luati in vizor, imi amintesc de primele "aparitii" tv de acum cativa ani, ocazional si intotdeauna vorbind despre islam, alhamdulillah.
    Cineva mi-a recomandat sa fiu mai precauta, sa ma gandesc ca am copii, ca islamul are deja o imagine aici...vai de mine, asta m-a ambitionat si mai tare.
    Chiar dc nu pot sa spun ca este usor, este o continua framantare dar Inshaa ALLAH n-am sa renunt sa fac tot ce-mi sta in putere ca sa arat ca religia mea este cea care este si nu cea care vor altii sa fie.
    Cred ca vina ne apartine atat timp cat ne e jena sa spunem adevarul fatis, atat timp cat ne straduim sa "dea bine" ca sa nu deranjeze majoritatea...sincer, mie mi-e lehamite de atitudinea asta si cred ca din prea multa dimplomatie si din dorinta de a convietui pasnic risti sa devii un ipocrit.
    Ma lasa rece ce cred altii si ce parere au, ca mi-a spalat creierul si alte aprecieri, cred ca este de datoria mea sa fac ceva si cred ca fiecare musulman trebuie sa aiba in sange acel sentiment care i-a stramutat pe musulmani de la Mekka la Medina, care i-a animat la Badr...cred insa, ca mai presus de toate, fiecare musulman ar trebui sa inceapa cu inceputul, sa stie ce este islamul de fapt, sa-l simta curagand in venele lui.
    Si sa inteleaga ca are fata de acesta, fata de ALLAH care i l-a daruit o obligatie, macar sa vorbeasca despre el...

ORICINE DORESTE CORAN, va rog sa imi lase mesaj!

4.  
    Deosebit ibadat's Avatar
    as-salam alecum wa rahmatulah surioarelor. daca exista asa ceva pe piata, trebuiesc luate masuri de urgenta. destul ca traim intr-o tara in care musulmanii nu sunt priviti cu ochi buni dar sa mai aiba si informatii gresite despre noi? ai putea sa dai un citat gresit din acele carti?

5.  
    Quote Originally Posted by ibadat View Post
    as-salam alecum wa rahmatulah surioarelor. daca exista asa ceva pe piata, trebuiesc luate masuri de urgenta. destul ca traim intr-o tara in care musulmanii nu sunt priviti cu ochi buni dar sa mai aiba si informatii gresite despre noi? ai putea sa dai un citat gresit din acele carti?

Mai sus una dintre fete chiar a postat cate ceva din prefata daca nu ma insel, sincer, desi am doua dintre ele, nu le-am citit cap coada, pot insa sa-ti dau o parte din versetul 55 din Surat Al-Imran, care spune in va.r respectabilului prof. Grigore:"Dumnezeu spuse desi nicaieri in Coran nu apare Dumnezeu ci ALLAH)"O,iSUS,EU TE VOI LASA SA MORI , APOI TE VOI INALTA LA MINE...."
    asta l-am gasit acum ptr ca stiam de el, dar cerd ca nicio litera in plus nu ar mai trebui, e suficient atat!!!

6.  
    Deosebit ibadat's Avatar
    omul asta cred ca si-a dorit el sa scrie asa ceva acolo.A visat noapte si ziua a scris chestia asta. sau poate a facut-o intentionat pt ca lumea sa creada ca ortodocsi au dreptate ca isus a fost omorat.

7.  
    Quote Originally Posted by ibadat View Post
    omul asta cred ca si-a dorit el sa scrie asa ceva acolo.A visat noapte si ziua a scris chestia asta. sau poate a facut-o intentionat pt ca lumea sa creada ca ortodocsi au dreptate ca isus a fost omorat.

Sincer, habar nu am, il "cunosc" personal pe domnul profesor si il admir deopotriva, insa, din nefericire, unele lucruri spuse de dansul, ca si acesta...

8.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    Assalamu alaikum wa rahmatullah!
    Am discutat si la constanta de problema coranelor gresite si a tuturor acestor carti care denigreaza religia islamica. Si mi s- a raspuns ca cel mai bine ar fi sa facem o petitie in care sa semnalam toate aceste greseli, o lista completa a cartilor si greselilor din ele. Una dintre petitii ar trebui trimisa la muftiat, caci intr-adevar muftiatul ar putea sa se implice si sa rezolve unele probleme si un exemplar la CNCD. Ele trebuiesc trimise cu confirmare de primire si semnate de mai multe persoane. Daca intr-un anumit timp nu raspund, retrimitem. Insha Allah sa neputem pune de acord cu toate detaliile...
    Allah ma'akum...
    P.S. Maryam, cum as putea sa iau legatura cu tine?

9.  
    imi cer scuze, de trei zile sunt numai pe drumuri si n-am mai intrat, iti trimit mesaj inshaa ALLAH acum.

10. Alhamdoulillah!!! 
    Harnic Madyna's Avatar
    Imi cer scuze ca nu am mai intrat de o saptamana.. Surioarelor dragi Allah ta'ala sa va rasplateasca cu tot ce e mai bun , eu nu locuiesc in Romania si de aceasta nu am inca un coran al meu in limba materna, am unul in engleza si unul in franceza dar imi arde inima dupa unul in limba mea pe care o inteleg eu cel mai bine si mai profund.
    Daca este cineva care imi poate trimite un coran in limba romana ii multumesc cum nu am cuvinte sa o spun! Eu nu pot trimite inca mesaj privat sa pot lasa adresa mea dar va rog sa ma contactati in yahoo messenger lionesse85 fiind id-ul meu..
    Alhamdoulillah ca dupa vesti rele vin si vestile bune.. Avem nevoie doar de rabdare si credinta!
    شهر رمضان الذي أنزل فيه القرآن هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان

11.  
    Harnic Madyna's Avatar
    Art. 1. — (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra altor opere de creatie intelectuala este recunoscut si garantat in conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.
    (2) Opera de creatie intelectuala este recunoscuta si protejata, independent de aducerea la cunostinta publica, prin simplul fapt al realizarii ei, chiar neterminata .
    Art. 2. — Recunoasterea drepturilor prevazute in prezenta lege nu prejudiciaza si nu exclude protectia acordata prin alte dispozitii legale.

12.  
    Harnic Madyna's Avatar
    Art. 3. — (1) Este autor persoana fizica sau persoanele fizice care au creat opera

Art. 4. — (1) Se prezuma a fi autor, pana la proba contrara, persoana sub numele careia opera a fost adusa pentru prima data la cunostinta publica.

(2) Cand opera a fost adusa la cunostinta publica sub forma anonima sau sub un pseudonim care nu permite identificarea autorului, dreptul de autor se exercita de catre persoana fizica sau juridica ce o face publica numai cu consimtamantul autorului, atat timp cat acesta nu-si dezvaluie identitatea.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks