Notices

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 55 of 55
  1. Lumina sfanta de la Ierusalim 
    moderator Saira's Avatar
    Assalamou alaykoum wa barakatouhu wa rahmatuLlahi
    Nu stiu daca incadrez bine acest nou subiect la aceasta rubrica-Islamul si Crestinismul-insa am o nevoie de ajutorul ambelor "tabere"...atat cea a crestinilor,dar mai ales cea a musulmanilor.
    La catva timp dupa convertirea mea am avut o discutie cu privire la Iisus (as) in care am fost intrebata de catre un crestin de existenta lumninii sfinte de la Ierusalim....cum se explica ea in noaptea de Pasti din moment ce Iisus nu ar fi fiul lui Allah???sincera sa fiu nu prea am stiut ce sa spun......v-as fi recunoascatoare daca m-ati ajuta in vreun fel.

Salam

2.  
    moderator munir's Avatar

1-Avind in vedere ca sunt moderator pe ACEST forum sunt obligat sa citesc tot ce se posteza.
    2 -Avind in vedere ca discutia tinde sa degenereze cred ca ar fi mai nimerit sa inchidem discutia pe acesta tema.

3.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    dle munir pe la facultate in anul II s-a discutat despre lumina aceasta si s-a spus ca ar data din sec V dar nu-s sigura
    acum nu stiu daca e asa sau nu
    insa stiu ca prin sec XIX Adamntios Korais cerea capilor bisericii ortodoxe cu vehementa sa inceteze aceasta frauda

si faptul ca se aprinde doar la ortodocsi...nu va da asta de gandit deloc?

nu se observa clar conflictul de interese si mereu lupta dintre ortodocsi si catolici
    ?

oamenii de stiinta mai apoi au explicat fenomenul , s-au facut si -----stratii pe tema asta, o sa caut si niste video pe net , s-a -----strat ca orice lumanare imbibata cu fosfor alb dupa 20 de min sau chiar o h se aprinde de la sine, depinde de substanta imbibata , de concentratia ei , se calculeaza si le iese
    si fosforul alb....e cunoscut din antichitate, ba culmea vechii greci foloseau fosforul alb intr-un scop similar cu cel al patriarhului ortodox de azi

si inca cate magii mai tari decat astea stiau anticii greci........hm si in mana cui se afla ortodoxia astazi?

credeti ca Dumnezeu ar vorbi doar ortodocsilor aratandu-le lumina?
    parerea mea e ca aia nu-i lumina, ci foc !!!!!!!!!!!

pare asta o atmosfera dominata de prezenta divina?

4.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    si am vazut acum un video
    pai la cum intra preotul singur in acel mormant, cred ca tre sa fii tare naiv
    poate sa faca ORICE , cine-l vede in mormant?nu s-a filmat niciodata ce se intampla in mormant si nimeni nu l-a perchizitionat niciodata

5.  
    moderator munir's Avatar
    Dragile mele surioare consider ca pe acesta tema fiecare si-a spus parerea si a adus in sustinerea afirmatiilor sale toate dovezile pe care le avea la indemina .
    Sper ca sora Saira (care a adus aceasta tema in discutie) sa fi citit toate postarile noastre si In sha Allah sa aleaga raspunsurile, pe care ia le considera cele mai corecte.
    In acesta situatie v-as ruga ,daca sunteti de acord, sa nu mai facem referiri la acest subiect pentru ca suntem la un pas de a ne tagaduii unii altora credinta.
    VA doresc tuturor surorilor musulmane ca Allah subhana wa ta`ala sa fie multumit de voi .Amin.
    Iar crestinilor le spun acelasi lucru: Dumnezeu sa va aiba in paza Sa si sa va ierte.
    :wav:

6.  
    Membru Special Abdul Rahman's Avatar
    In numele lui Allah cel Milostiv, Indurator !

Sunt de acord cu fratele Munir. Subiectul este epuizat. Respectam punctul de vedere al crestinilor de pe forum si ii invitam sa faca la fel si ei.

In Ziua Judecatii Allah Preainaltul va judeca cu dreptate.

Cu respect, Abdul Rahman.
    "In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)