Notices

Thread: Bilal Philips

Results 1 to 6 of 6
  1. Bilal Philips 
    Membru Special Anna's Avatar
    al salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh
    am multe carti scrise de Bilal Philips si vroiam sa stiu ce parere aveti voi despre el. Mie una mi se pare un bun scriitor dar vroiam sa stiu mai multe inshAllah
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

2.  
    Quote Originally Posted by AishaA View Post
    Eu nu am carti...vreau si eu!!! unde le-ai gasit? Dar i-am ascultat niste conferinte si mi-a placut mult, mi se pare cit se poate de islamic si "curat", nu vad exagerari sau modificari...atit cit imi permite mie cunoasterea sa analizez... Cred ca am si niste cursuri despre femei, dar trebuie sa verific daca sunt e el, le-am primit curind...Asteptam opinii...
    am primit carti de la diverse fundatii din dubai si saudi si am primit mai multe carti
    unele in engleza le am de la taiba si tot de bilal philips
    dar pe net este plin de ele
    acum imi downloadez islamic studies niste studii foarte frmos realizate de el despre tawhid, tafsir, hadis si fiqh foarte foarte interesant.
    daca ai torrent iti pot da siteul de torrenti sau chiar torrentul
    inshAllah
    daca ai cursurile despre femei pe calc
    te rog sa imi trimiti si mie
    te pup
    al salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh

3.  
    membru de onoare iman99's Avatar
    Asalamu aleleikom w arahmatullah w barakatu

Si mie imi place bilal phlips ...imi place ca la orice subiect aduce argument solid..e direct pe subiect...si are logica in ceea ce spune....ohh si cel mai important are o engleza clara
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Umm Raschid a postat ceva in legatura cu el, la topicul despre site-uri deviante, am intrat si am citit acolo si Mashaa ALLAH! Cred ca este foarte buna si documentata prezentarea de acolo.
    Anna , te rog sa-mi spui, cartile sunt de la adresele despre care s-a discutat pe forum, sau din alta parte, dc mai ai si altele, in afara de acestea, te rog da-ni-le si noua
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    Deosebit shama's Avatar
    Assalamu alaikum,

Mai multe informatii pentru cei interesati de Bilal Philips, cu trimiteri spre alte linkuri, aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bilal_Philips

6.  
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    Umm Raschid a postat ceva in legatura cu el, la topicul despre site-uri deviante, am intrat si am citit acolo si Mashaa ALLAH! Cred ca este foarte buna si documentata prezentarea de acolo.

Anna , te rog sa-mi spui, cartile sunt de la adresele despre care s-a discutat pe forum, sau din alta parte, dc mai ai si altele, in afara de acestea, te rog da-ni-le si noua
    sawrwb
    am si din egypt carti de la el si de la taiba
    si din saudi si din dubai
    http://www.imanway.com/en/forumdisplay.php?f=11
    nush daca siteul asta a fost scris dar eu aici mi-am facut cont si am primit nush daca cele din saudi sau cele din dubai
    am sa caut totusi hartiile pe care mi le-au trimis o data cu cartile si am sa va dau mai multe informatii inshAllah
    am tot citit carti de la bilal philips si am intrat pe siteul sau
    acolo sunt cursuri online de teologie islamica cu teste si audio si scris in engleza ,la sfarsitul cursului daca vei trece se primeste o diploma inshAllah care nu e recunoscuta mai mult asa de participare
    mie mi-au placut cursurile pentru ca pun mult accent pe tawhid si imi place tare mult acest subiect.
    vroiam sa stiu mai multe despre bilal philips tocmai din acest motiv mie mi se par foare bune cartile sale si lecturile audio dar vroiam sa stiu si parerea voastra din punct de vedere islamic.
    am sa revin inshAllah cu adresele

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks