Sper sa nu deranjez pe nimeni, dar sunt foarte curioasa sa vad din ce orashe din romania suntetzi(daca mai suntetzi in romania), pt. ca pana in momentul asta nushtiu daca exista cineva din orashul meu.
app eu sunt din iashi![]()
Thread: din ce orash suntetzi?
Results 31 to 40 of 121
|
|
-
Member

04-30-2007, 10:08 PM
-
Mersi goldensystar de la :
Alina1968 (04-26-2008)
-
05-11-2007, 12:12 AM
eu sunt nascuta in bucuresti, dar locuiesc in cluj-napoca de foarte multi ani...e ca si cum m-as fi nascut aici
Simona, ce varsta ai? am avut o prietena Simona cand eram in liceu, ea era eleva la liceul Baritiu ...sa fii tu, oare?
Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu.
-
05-12-2007, 12:15 AMMashallah Criss ce ma bucur sa cunosc o galateanca de-a mea!
Eu nu pot trimite pm dar lasa-mi tu id de yahoo sa putem vorbi acolo.
شهر رمضان الذي أنزل فيه القرآن هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان
-
05-12-2007, 01:44 PM
Raluca, ma bucur foarte mult ca si tu esti din Cluj. Cand am vazut anuntul tau am avut emotii deoarece si eu am avut o prietena Raluca in generala si in liceu care era nascuta in Bucuresti, din cate imi aduc aminte, din pacate insa eu nu am fost la liceul Baritiu ci la Onosifor Ghibu si ea a fost un an acolo si apoi s-a mutat la Avram Iancu, asa ca din pacate nu sunt acea Simona, dar putem fi prietene, daca vrei.
Eu am 25 de ani, tu cati ani ai? Sper sa mai vorbim.
-
-
-
-
06-03-2007, 08:23 PM

...Bine ai Venit
si , inshaallah, cu Voia lui Allah, vei petrece cat mai multe clipe alaturi de noi, cat mai placute si cat mai pline de folos!...
...mult succes la postat!...
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
Harnic

06-03-2007, 11:34 PMassalam alecum ma bucur sa ved ca mai sint fete din Republica Moldova ,eu sint din DROCHIA si cred cu voia liu Allah peste o luna ma mut in Siriia ,Allepo
,ura ura ura,cit mai aproape de sot.
si va salut pe toate fetele indiferent unde stati sa va aiba Allah in grija Sa.
-
-
06-05-2007, 08:03 AM
Maryam:
Tine cineva o evidenta a populatiei rasarite??? Nu de alta, da` poate facem vreo intalneala in Bucuresti macar, ca e densitatea mai mare
mi-ai luat vorba soro, adevarul este ca ar trebui sa ne intalnim si noi cele din Bucuresti, macar
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests) |