Nu stiu de gelatina vroiam doar sa iti spun ca esti un om deosebit pentru ca te gandesti atat de departe si iti doresc sa ai parte in viata ta numai de bine.
Thread: Agar-agar
Results 1 to 8 of 8
|
|
-
Incepator

05-04-2008, 10:36 PM
azi am fost pusa in fata unei dileme,dpdv al bucatarelii!Am avut invitati la masa,printre care si-o tipa,adventista,care nu mananca porc!Cu aperitive,friptura,salata m-am descurcat eu foarte bine,Slava Domnului,exista j'de chestii din pui si curcan,dar la torturi am dat-o in bara!Pentru ca suntem toti cei invitati fan tort diplomat,am zis gata,fac unu d'ala!Por'ma m-a izbit,tre sa-i pun gelatina!care gelatina contine si porc din cate stiu eu!Asa ca m-am lasat pagubasa!Unde gasesc agar-agar?Stiti fru'n magazin care sa aiba asa ceva?Ca data viitoare cand mai vine,sa pot sa-l fac!
Culmea este ca ea nu stia de ce nu am facut tortul,nu stia ca gelatina nu e buna pentru ea,a mancat pana acum....
-
-
-
membru de onoare

05-06-2008, 06:10 PMSa stii ca Inshaa ALLAH o sa ma uit de gelatina, stiu ca mai demult am vazut Jelly, la noi se mananca asa, pur si simplu, sau cu fructe inauntru....eu care nu ma prea dau pe spate dupa statu` in bucatarie nu fac dulciuri, torturi (adica fac, dar pus altfel accentu`

) si fineturi de-astea dar sa stii ca iti iau dc vad
poate asa ne vedem si te iau odata le moschee
sigur o sa-ti placa.

-
-
-
-
Incepator

01-15-2009, 07:46 PMDadada Sarah,d'ala ziceam,din alge facut!Nu stiam ca exista si gelatina vegetala Anna,am sa caut!
Multumesc de info!
Aaaa,m-a pleznit,am s-o rog pe prietene mea,care sta in turcia sa-mi aduca,n-are cum sa nu se gaseasca la ei!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |