Notices

Thread: Agar-agar

Results 1 to 8 of 8
  1. Agar-agar 
    Incepator
    azi am fost pusa in fata unei dileme,dpdv al bucatarelii!Am avut invitati la masa,printre care si-o tipa,adventista,care nu mananca porc!Cu aperitive,friptura,salata m-am descurcat eu foarte bine,Slava Domnului,exista j'de chestii din pui si curcan,dar la torturi am dat-o in bara!Pentru ca suntem toti cei invitati fan tort diplomat,am zis gata,fac unu d'ala!Por'ma m-a izbit,tre sa-i pun gelatina!care gelatina contine si porc din cate stiu eu!Asa ca m-am lasat pagubasa!Unde gasesc agar-agar?Stiti fru'n magazin care sa aiba asa ceva?Ca data viitoare cand mai vine,sa pot sa-l fac!
    Culmea este ca ea nu stia de ce nu am facut tortul,nu stia ca gelatina nu e buna pentru ea,a mancat pana acum....

2.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Nu stiu de gelatina vroiam doar sa iti spun ca esti un om deosebit pentru ca te gandesti atat de departe si iti doresc sa ai parte in viata ta numai de bine.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

3.  
    Incepator
    Iti multumesc Maryam si sa te auda Dumnezeu!
    Daca totusi,pe la magazinele arabesti pe unde te duci, vezi,te rog frumos sa-mi dai si mie de veste!Sar'mana!

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by val View Post
    Iti multumesc Maryam si sa te auda Dumnezeu!
    Daca totusi,pe la magazinele arabesti pe unde te duci, vezi,te rog frumos sa-mi dai si mie de veste!Sar'mana!
    Sa stii ca Inshaa ALLAH o sa ma uit de gelatina, stiu ca mai demult am vazut Jelly, la noi se mananca asa, pur si simplu, sau cu fructe inauntru....eu care nu ma prea dau pe spate dupa statu` in bucatarie nu fac dulciuri, torturi (adica fac, dar pus altfel accentu`) si fineturi de-astea dar sa stii ca iti iau dc vad poate asa ne vedem si te iau odata le moschee sigur o sa-ti placa.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    Deosebit sara h's Avatar
    Quote Originally Posted by val View Post
    ....Unde gasesc agar-agar?Stiti fru'n magazin care sa aiba asa ceva?
    Pai draga surioara sa stii ca in Ro nu se gaseste, eu am venit cu el direct de la sursa doar sa incerci sa comanzi de pe net ...

6.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by sara h View Post
    Pai draga surioara sa stii ca in Ro nu se gaseste, eu am venit cu el direct de la sursa doar sa incerci sa comanzi de pe net ...
    Salam alikum!

Se gaseste gelatina care sa nu fie din porc la macelariile arabesti. Si mai exista si gelatina vegetala... se gasesc, trebuie doar sa te interesezi pe unde...
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

7.  
    Deosebit sara h's Avatar
    Quote Originally Posted by Anna View Post
    Salam alikum!

Se gaseste gelatina care sa nu fie din porc la macelariile arabesti. Si mai exista si gelatina vegetala... se gasesc, trebuie doar sa te interesezi pe unde...
    3alikom alsalaam,
    Ana draga, stiu ca se gaseste gelatina, dar eu spuneam de AGAR AGAR - este cel produs in Asia sunt alge moarte uscate din care faci gelatina.Val cred ca la acela se referea

8.  
    Incepator
    Dadada Sarah,d'ala ziceam,din alge facut!Nu stiam ca exista si gelatina vegetala Anna,am sa caut!
    Multumesc de info!
    Aaaa,m-a pleznit,am s-o rog pe prietene mea,care sta in turcia sa-mi aduca,n-are cum sa nu se gaseasca la ei!

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks