gabriela guettat (05-06-2007)
Results 1 to 7 of 7
|
|
-
-
Mersi Mariyah de la :
-
05-06-2007, 01:08 PM
interesant video
ma bucur ca exista si non muslims , in special barbati, care sa fie de acord cu hijabu, mi-a placut ce a spus, in special partea cu "in biblie scrie ca femeile sa se imbrace cu modestie..."deci nu numai in sfantul qu'ran, de altfel faptul ca el a inteles corect de ce trebuie purtat hijabul, de ce femeile musulmane il poarta...
multumesc Mariyah pentru video
-
05-06-2007, 02:46 PM
pe la minutul 1 e super tare cand ironizeaza
apoi cel mai mult mi-a placut cand a spus asta: simplu dar sincer:
Do u seriously have nothing better to do with ur time than to run around been pissed off about the fact taht u see a lady walknig in a store with a headscarf on?Is that abusurd we become now ? it that how much hate we have now that we can`t tolerate a muslim lady with an headscarf on ?
si apoi cand vb despre biblie si val, e sincer si bine intentionat
dar cand bea din paharul acela oare bea apa sau vin?
ca se alimenteaza cam des ...nu cred ca s-ar deshidrata asa usor
-
05-06-2007, 02:47 PM

Frumos din partea lui ca a spus aceste lucruri. Mai trebuiau mentionate doua: atatea femei de-a lungul istoriei au fost acoperite, nu doar muslimele si tocmai faptul ca fetele umbla imbracate 'dezbracat' a dus la preacurvie, orgii, copii nedoriti, abandonati, barbai care pleaca de acasa, nebunii noaptea prin cubluri si astea sunt doar o parte, ce mi-am adus aminte pe moment. Deci nu modestia duce de rapa o tara, o lume.
-
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |