Notices

Results 1 to 4 of 4
  1. Legalizare diplome...ma puteti ajuta? 
    Incepator
    Salam alekom dragi surori

Am si eu o rugaminte la cei/cele care au plecat din tara si si-au legalizat/echivalat diplomele de studi. Trebuie sa merg la Bucuresti sa-mi legalizez diplomele pt a putea lucra in strainatate; stie cineva de pe forum unde exact trebuie sa ma duc si pasii care sunt de urmat in vederea obtinerii stampilelor respective? specific ca nu cunosc Bucurestiul si am nevoie de detalii clare, ce mijloace de transport sa iau, pana unde, la care ministere, cat dureaza eliberarea actelor si eventual taxele percepute.

Multumesc din suflet celor care ma vor ajuta cu un raspuns, vreau sa merg saptamana viitoare deci daca cineva imi poate raspunde zilele astea ar fi perfect

Va las in grija lui Allah si multumesc

2.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by Faizah View Post
    Salam alekom dragi surori

Am si eu o rugaminte la cei/cele care au plecat din tara si si-au legalizat/echivalat diplomele de studi. Trebuie sa merg la Bucuresti sa-mi legalizez diplomele pt a putea lucra in strainatate; stie cineva de pe forum unde exact trebuie sa ma duc si pasii care sunt de urmat in vederea obtinerii stampilelor respective? specific ca nu cunosc Bucurestiul si am nevoie de detalii clare, ce mijloace de transport sa iau, pana unde, la care ministere, cat dureaza eliberarea actelor si eventual taxele percepute.

Multumesc din suflet celor care ma vor ajuta cu un raspuns, vreau sa merg saptamana viitoare deci daca cineva imi poate raspunde zilele astea ar fi perfect

Va las in grija lui Allah si multumesc
    Assalamu aleykum

Daca intri pe site-ul eurolexic punct ro cred ca te lamuresti. Oricum depinde si de tara in care vrei sa te duci.

3.  
    Incepator
    Salam alekom

Multumesc surioara pt link, am sunat direct si m-au programat saptamana viitoare inchallah

O zi de vineri binecuvantata tuturor

4.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Salam

Si eu vreau sa mi legalizez diploma, m-am interesat si aceasta se realizeaza la ministerul justitiei.
    E nevoie de o groaza de acte, poti arunca o privire aici.

www.just.ro

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks