asalamu aleikom wa rahmatulah w barakatu
Bismilahi rahman ar-rahim
Eu stiu ca nu e necesar sa au wodo cand citesti traducerea sensurilor,asa ni-i s-a spus la lectiile de islam.Numai trebuie avut grija sa nu fie editia in care e si pe limba araba
Allau walem
Thread: Cum atingem Sfantul Coran?
Results 1 to 5 of 5
|
|
-
05-11-2007, 09:54 AM
Bismilah-ar-rahmanir-rahim.
Stiu ca atunci cand vrem sa citim din Coran trebuie facuta ablutiunea. Acest lucru este valabil doar pentru Coranul original, in limba araba sau si pentru acela in care sunt taduse sensurile? Intreb asta deoarece daca primesc in vizita pe cineva, si acesta vrea sa citeasca din Coranul tradus, ce sa fac, sa il trimit sa se spele? Conteaza daca e musulman sau de alta religie?
-
05-11-2007, 11:02 AMCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
05-11-2007, 03:35 PM
Eu stiu ca traducerile le putem citi fara ablutiune si chiar si in perioada menstruatiei... Cu atat mai mult cu cat nu e vorba de un musulman... Ca daca nu crede (inca) degeaba se spala ca tot nu e o purificare adevarata...
Si numai Allah ta'ala stie cel mai bine!شهر رمضان الذي أنزل فيه القرآن هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان
-
-
05-13-2007, 05:13 PMIbadat aici s-a discutat mai multe referitor la intrebarea ta :
http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=450
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |