In numele lui Allah Cel Milostiv, Cel Indurator !
Iti inteleg nelamuririle, chiar "naduful", insa haide sa o luam mai "usurel" cu acuzele. Sa nu cream iar discutii aprinse in aceasta sectiune. Nici noua, musulmanilor, nu ne convine cand altii ne acuza, asadar nici noi sa nu facem ceva ce nu ne place sa ni se spuna.
Este de datoria noastra sa intrebam frumos un lucru si sa ni se raspunda in sha Allah, in aceeasi maniera
Asteptam raspunsurile dumneavoastra pe aceasta tema in sha Allah.
Thread: restrictii de sarbatori
Results 1 to 10 of 26
|
|
-
05-11-2007, 10:31 PM
Stiu ca atunci cand crestinii au cate o sarbatoare, ei nu au voie sa spele haine, sa coasa haine, sau sa isi spele capul in ziua respectiva. Cine a dat legile acestea? Unde scrie? .
Mesaj modificat de moderator conform dorintei lui Ibadat
-
05-11-2007, 11:10 PM
"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
05-12-2007, 08:25 AM
As salam wa alecum. Imi cer scuze crestinilor daca am fost rautacioasa.Nu asta era intentia mea, doar ca eu una , nu gasesc explicatie la subiectul acesta, si nici eu nu vreau sa se umple forumul de acuze.
-
05-12-2007, 11:50 AM
Bineinteles ca il iau ca pe un sfat , Munir, omul din greseli invata, dar nu am stiut cum sa aranjez subiectul incat sa nu deranjeze, pt ca am avut si eu o parere si am vrut sa o scriu. Se pare ca am gresit. Se poate sa imi stergeti prima postare si sa o formulezi tu din nou asa incat sa nu mai sune a acuza?
-
05-12-2007, 02:02 PM
-
-
05-12-2007, 02:36 PM
spre exemplu asa cum ai preluat lucruri ce tin de igiena din traditia profetui Muhammad la fel si crestinii le iau din traditia Bisericii
nu vad nimic rau din asta...ba din contra.
-
05-12-2007, 02:46 PM
Nu am zis ca este rau,dar la ce folosesc acele restrictii cand in cea mai mare parte au legatura cu igiena, lucru de care trebuie tinut cont foarte mult? De ce nu am voie sa ma spal pe cap daca este sarbatoare? Spun asta pt ca eu una am obiceiul sa ma spal pe cap o zi da una nu. Sper ca nu te deranjeaza intrebarile mele
-
Incepator

05-12-2007, 03:20 PMScuza-ma ibadat,dar din moment ce esti musulmanca,te poti spala cand doresti tu la cap!Nu vad legatura!
Si asa cum voi faceti ceea ce facea Profetul si companionii lui,adica respectati hadisele asa si unii crestinii respecta recomandarile Sfintilor Parinti!Oricum o sa caut si o sa postez ca sa fi lamurita pe deplin de ce nu trebuia
sa speli,calci,etc!
-
05-12-2007, 03:26 PM
Adevarat sunt musulmana mashaalah si ma pot spala cand vreau, dar vroiam sa va inteleg pe voi. Cum si voi intrebati despre islam si vi se rapunde, si eu as dori sa intreb despre voi, daca nu va deranjeaza.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |