![]()
Si eu tin cu Basescu, chiar daca in viata mea nu s-a schimbat nimic de cand este presedinte. Este ceva in neregula acolo, cum toti s-au unit impotriva lui. El este putin iesit din tipare, atat prin vocabularul sau cat si prin locurile pe care le frecventeaza ( golden blitz etc) , dar trebuie sa recunoastem ca are o popularitate foarte mare. Daca ar retrage trupele din Irak ar fi si mai de treaba. Cine sa vina in locul lui? Vacaroiu? Pai ala se vede de la o posta ca este manevrat de altii, si nu este in stare de nimic! Pe Basescu nu il poate invarti pe degete oricine si de aceea vor sa scape de el, pentru ca nu le face jocul.![]()
Thread: Pe langa politica .
Results 1 to 8 of 8
|
|
-
-
05-15-2007, 09:00 AM
-
05-15-2007, 09:08 AM
daaaaaaaaaaaaaaaaaa
io
Pe langa faptul ca va fi PRIMA DATA in viata mea cand am sa votez,nea' Base mi-e chiar simpatic...e el,asa cum zicea Ibadat,cam "atipic" dar chiar imi place de el
Deeeeci...intre un banchet de sfarsit liceu (in sfarsiiiiiiiit
ma fac si eu "om mare") si nunta unei prietene,respectiv intre vineri si duminica,am sa merg sa stampilez

-
05-15-2007, 10:26 AM
Parintii mei sunt activisti ai presedintelui insa eu am devenit apolitica de la o vreme dar in liceu eram in organizatia de tineret PD
si a big fan of BASE.
Insa , anul 2007 m-a gasit apolitica , nu traiesc mai bine de cand cu Base si nu il apreciez cu nimic deosebit insa voi vota impotriva demiterii presedintelui pt ca vreau ca viata politica in Romania sa aiba un echilibru.
Fac asta doar pt a detensiona lucrurile, fiind constienta ca orice alt presedinte in locul lui n-ar reusi mai mult.
-
-
05-15-2007, 03:03 PM
Eu sunt fan Traian Basescu de cind era primar al capitalei.Sunt plecata de 3 ani,dar urmaresc stirile si toate emisiunile din Romania cu mare interes.Se vede treaba ca e singurul care face ceva,chiar daca sunt persoane a caror viata nu s-a schimbat,macar in general lucrurile sunt schimbate,sunt multe realizari care se datoreaza in mare parte lui.Eu oricum trebuie sa ajung in Bagdad si as fi tare fericita sa ajung in ziua votarii sa pot merge la ambasada sa votez.Cit despre retragerea trupelor nu cred ca momentan ar fi o mare realizare,trupele romanesti participa la reconstructia Iraqlui,nu la manevre riscante.In alta ordine de idei,acum 4 ani jumatate ma plimbam cu sotul meu in SELL GROSS Baneasa,la un moment dat l-am vazut pe sotul meu dind mina cu Traian Basescu,acesta spunindu-i "sa traiti",am salutat si eu,timp in care a ajuns si sotia acestuia linga noi,ne-am salutat si cu dinsa,apoi fiecare si-a vazut de drumul lui.Pentru mine a ramas o amintire frumoasa,sa-l vad impingind un carut cu cumparaturi si salutindu-se cu oameni fara a avea garzi de corp,exact ca niste oameni normali.Prin programele pe care le sustine,prin modul sau de gindire si popularitate sper sa cistige alegerile,sa fie SI MAI tare in continuare.Bafta multa si sper sa ajungeti toti la votare!!!!
A ierta este cea mai frumoasa razbunare.
-
05-15-2007, 06:03 PMSi eu tot cu Base o sa votez. Adica o sa votez Nuuuuuuuuuuuuu!
O sa merg la Geneva sa votez caci alhamdulillah au deschis urne si aici!
Cu aceasta ocazie tin sa anunt urmatoarele:În Elveţia vor funcţiona secţii de votare la Berna şi Geneva.
La Berna, secţia de votare va fi organizată în sediul Secţiei consulare a Ambasadei României, Brunnadernstrasse nr. 20, 3005 Berna.
La Geneva, secţia de votare va fi organizată în sediul Misiunii Permanente a României pe lângă Oficiul Naţiunilor Unite şi Organizaţiilor Internaţionale de la Geneva, Chemin de la Perrière nr. 6, 1223 Cologny-Genève.
În fiecare din cele două secţii de votare vor fi amenajate trei cabine de vot.
Secţiile de votare vor fi deschise în cursul zilei de 19 mai 2007, între orele 8:00 şi 20:00, ora locală.
Votul va putea fi exercitat în baza unui act românesc de identitate valabil. Acesta poate fi cartea de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, paşaportul diplomatic, de serviciu sau simplu, titlul de călătorie.
Alegătorii vor trebui să semneze o declaraţie pe proprie răspundere, prin care declară că nu şi-au exercitat şi nu-şi vor exercita dreptul la vot pentru referendumul din 19 mai 2007 pe baza altui act de identitate
Sa venim cu totii la urne, in numar cat mai mare si sa votam NU!شهر رمضان الذي أنزل فيه القرآن هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان
-
05-16-2007, 04:13 PM
Si eu tot pe "NU" am sa stampilez..
nu sunt eu "fan Basescu"..
insa fata de altii chiar imi place..
nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata romania condusa de
... anumite Personaje.. (mai bine ma abtin de la comentarii
)
~~~

"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |