Notices

Thread: Carnea de porc

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25
  1.  
    membru de onoare iman99's Avatar
    asa este multe fac cerestinii si nu au nici o baza in biblie

De exemplu mancatul CARNII de porc..in biblie scrie clar alb pe negru..dar ei tot mananca...de ce?
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

2.  
    Harnic Sarah_Nour's Avatar
    Anapirvu: " MA intreb cum se poate gasi o asemenea aberatie intr-o carte pe care crestinii o considera a fi sfanta:

21. Sa nu mancati nici o mortaciune, ci s-o dai strainului de alt neam ce se va intampla sa locuiasca in casa ta; acela s-o manance sau sa i-o vinzi, " bleh,bleh

Eu sunt complet consternata de asa aberatie, nu vreau insa sa jicnesc pe nimeni asa ca avand in vedere postarea facuta insa si parerea ta, eu zic sa te duci la un preot sau unde consideri tu, cu materialul respectiv-Biblia si sa obtii lamuriri in situatia in care gasesti pe cineva care sa o faca ( logic vorbind) inshaAllah totusi sa gasesti o explicatie , insa asa aberatie intrece orice imaginatie Este inca o dovada a faptului ca Biblia a suportat multe modificari, iar reprezentantii bisericii ofera propriile interpretari si uite asa mai apar niste sfinti.....

3.  
    Deosebit ibadat's Avatar
    :salam

Nu mancati porc!!!!!!!!!!!!!! voi nu vedeti in ce conditii traieste???? Nu vedeti ca se hranesc cu orice???????????
    Last edited by ibadat; 06-09-2007 at 09:44 AM. Reason: greseala

4.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    Assalamu alaikum!
    In Germania s-a facut un experiment. Au dus porcii intr-un spatiu perfect curat, care era mereu curatat, li s-a dat numai mancare proaspata si sanatoasa... conditii de igiena maxima... si ce credeti ca s-a intamplat? Au murot porcii...

5.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by Sarah_Nour View Post
    Anapirvu: " MA intreb cum se poate gasi o asemenea aberatie intr-o carte pe care crestinii o considera a fi sfanta:

21. Sa nu mancati nici o mortaciune, ci s-o dai strainului de alt neam ce se va intampla sa locuiasca in casa ta; acela s-o manance sau sa i-o vinzi, " bleh,bleh

Eu sunt complet consternata de asa aberatie, nu vreau insa sa jicnesc pe nimeni asa ca avand in vedere postarea facuta insa si parerea ta, eu zic sa te duci la un preot sau unde consideri tu, cu materialul respectiv-Biblia si sa obtii lamuriri in situatia in care gasesti pe cineva care sa o faca ( logic vorbind) inshaAllah totusi sa gasesti o explicatie , insa asa aberatie intrece orice imaginatie Este inca o dovada a faptului ca Biblia a suportat multe modificari, iar reprezentantii bisericii ofera propriile interpretari si uite asa mai apar niste sfinti.....

Si o sa-i raspunda ceva de genul ca le era adresat evreilor,exact cum scrie,ca ei erau rasa pura,neam ales etc etc . Aic se vede inca o data diferenta dintre doua religii,in vreme ce un asemenea indemn sta la loc de cinste in Biblie,musulmanilor le este interzis sa ofere ceva rau pentru sanatate (alcool,porc etc) chiar si celor care nu sunt musulmani!!!

Si apropo de porc,m-am ingrozit cand am vazut la stiri acum vreo doua saptamani ca un porc a intrat in casa si a desfigurat o fetita foarte mica,i-a mancat manutele .

6.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Quote Originally Posted by huda_alrahim View Post
    Assalamu alaikum!
    In Germania s-a facut un experiment. Au dus porcii intr-un spatiu perfect curat, care era mereu curatat, li s-a dat numai mancare proaspata si sanatoasa... conditii de igiena maxima... si ce credeti ca s-a intamplat? Au murot porcii...
    da Huda cand am auzit si eu asta am zis MAshaAllah dar daca stai si te gandesti
    daca pui omul intr+un mediu f curat, ii dai numai hrana f sanatoasa si proaspata ....conditii de igiena maxima .......va pati exact ca porcul
    e vb de flora microbiana

oricum ar muri dupa un asemenea experioment si alte animale

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)