1.Daca o fata nu mai este domnisoara si se conmverteste la islam ce se intampla ? nemaritata bineinteles.
2 . Ce se intampla cu o fata muslim care nu mai este Domnitza inainte de a se marita.(poate a gresit cu alt barbat si se marita cu altul sau a facuto cu cel care se va marita, etc variantele sunt multe)
Vreau variante vreau sa dezvoltam si va rog incercati sa vb. liber nu mai dati dovada ca sunte-ti mai musulmani decat musulmanii.
Thread: Virginitatea
Results 31 to 32 of 32
|
|
-
05-22-2007, 11:43 AM

-
membru de onoare

05-28-2007, 12:46 AM
undeva e o eroare ...
Scuze ca nu am sa stau sa explic cuvant cu cuvant ce am vrut sa spun, insa nu era vorba de o "redirectionare" a discutiei, ci o referire la ceea ce a spus Gabi
Aysha, versetul acesta aplicat in tema de fata, poate fi fara doar si poate punctul culminant-solutia subiectului...cu conditia sa poata cineva stabili cu exactitate ce inseamna "cei buni/cele bune" si "cei rai/cele rele"

-
05-31-2007, 10:05 AM
Salam aleikum
Fetelor ,ati scris foarte frumos!
Zicea cineva atunci cind sotul intreaba sotia daca inainte de casatorie a mai fost cu altcineva,ea sa taca,sau sa minta.Pai cum bre?El nu stie deja ce-a luat?
Iar daca ea a apelat la hymenoplastie,deja faptul ca o intreaba asta ...hm e cam ciudat.O fi auzit el ceva de prin alte parti
Ce se intimpla daca o fata muslima cade in pacat inainte de casatorie?Nu-i asa de greu de banuit,de curind in Irak(nici nu stiu daca comisese fapta) a fost omorita cu pietre.In palestina,gravida in 8 luni,idem.
Tot in palestina,fratele i-a taiat gitul doar pt. ca i-a zis cineva ca a vazut-o vorbind cu un baiat.Cel care a comis crima fiind dr.
Apropo de constringere.Uitati-va la Iran!Ce vedeti?
Si ce legi au,te-a violat trebuiesti omorita pt. ca ai intretinut relatii sexuale inainte de casatorie.Nu conteaza ca ai fost violata!!
Te-ai aparat de violatori si i-ai omorit printr-o minune,tot trebuie sa mori!Pedeapsa pt. crima,e moartea!Nu conteaza in ce context ai omorit
E caz real,doua tinere au fost atacate intr-un parc.Cea mare (nu stiu daca avea macar 16 ani) avea un cutit si l-a injunghiat pe unul din atacatori.A fost condamnata la moarte si executata!!!
Asta e constringerea !Aici duc legile timpite si nestiinta!
Allah sa ne fereasca!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |