sper sa o cunoastem si noi pe aceasta tanara
din articol am inteles ca viziteaza des Bucurestiul
din titlul mic mi s-a parut totusi ironic ca e "singura musulmana din judet care nu s-a convertit pt a trece la religia sotului"...
Thread: Binecuvantarea ISLAMULUI
Results 1 to 6 of 6
|
|
-
membru de onoare

05-23-2007, 01:15 AM
SUBHANNA ALLAHUMA WA BIHAMDIKA SUBHANNA ALLAHUMA AL-AZIIM!!!
http://www.hunedoreanul.ro/index.php...uid=3&conf_uid
-
05-23-2007, 02:06 AM
-
-
Harnic

05-23-2007, 10:22 AMAssalamu aleikum
Mda...sau poate este vesnica doza de rautate a gazetarilor. Adevarul e ca este destul de greu sa-ti practici religia si in Bucuresti....darmite in provincie. Ideile preconcepute eronate despre Islam si musulmani, care au fost inoculate populatiei prea mult timp dau roade acum. Este foarte greu ca intr-o comunitate majoritar ortodoxa sa fii musulman fara sa simti marginalizare si inlaturare. O admir din tot sufletul pe acea tanara.
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
05-23-2007, 10:36 AMMashallah,ALLAHU AKBAR!
Articolul este foarte frumos scris,trebuie sa recunoshtem!
Amanuntele sunt bine puse in pagina,iar autoarea articolului l-a scris fara ironie!
Mie personal mi-a palcut,si nu imi ramne dacat sa spun surioarei noastre ca o primim cu batzele deschise in mijlocul nostru!
Daca cineva dintre voi o cunoshte invitatzi-o va rog sa participe la lectzile de miercuri ale noastre!
Va multzumesc si ALLAH subahanhu wa ta'ala sa fie multzumit de EA de VOI si de noi totzi inshallah!
-
05-23-2007, 11:06 AM
asalamu aleikomn wa rahmatulah w barakatu
ma sha Alah ,Allah sa fie multumit de ea aminCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |