sara h (06-01-2007)
Thread: Binecuvantare de la Allah
Results 1 to 1 of 1
|
|
-
05-28-2007, 09:32 AM

Iata cateva semne pt a ne da seama ca suntem binecuvantati
Binecuvantarea lui Allah subhana wa ta'alla, de a ne naste musulmani sau a ne converti ulterior
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, de a gasi resursele necesare de apa pentru wudu
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, de a reusi sa ne facem toate rugaciunile zilnice la timpul lor fara ezitare
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, de a intra in casa lui Allah, adica intr-o moscheie
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, de a avea puterea sa oferim o parte din bunurile noastre , nevoiasilor
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, de a reusi sa tinem sawm de ramadan
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, de a face macar o data pelegrinajul la Mecca
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, de a detine si citi Sfantul Coran
Binecuvantarea lui Allah, subhana wa ta'alla, in a reusi sa urmam cat decat sunna profetului Muhammad, salle allahu aleihi wa salaam
acestea sunt cateva exemple care ne arata ca suntem binecuvantati ca musulmani, nu trebuie neaparat sa capatam averi nemasurate sau sa avem multi copiii sau ca viata noastra sa fie "roz". Avem binecuvantarea si in cele mai mici lucruri pe care Allah ni le-a oferit.
Last edited by ibadat; 05-28-2007 at 10:00 AM. Reason: greseala
-
Mersi ibadat de la :
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |