Inshaa ALLAH, daca sunteti de acord, propun sa facem o lista a site-urilor pe care le folosim, indiferent de domeniu, nu neaparat religios, dar as dori, in masura in care se poate, acestea sa aiba prioritate.

Pentru mine, alhamdulillah net-ul a fost si este principala sursa autentica de informare, de studiu, pana in momentul in care am inceput sa studiez teologia islamica, organizat (cat de cat...) insa si astazi, pana apuc sa ii spun sotului ce sa-l intrebe pe seh , sau pana il intalnesc la curs, deja alhamdulillah am aflat ce vroiam.
Nu a fost si nu este inca nimic care sa-i ia locul si mai in gluma mai in serios am spus odata, as putea sa traiesc fara orice , dar nu fara pc...
Pentru ca in ro din pacate literatura de specialitate este aproape inexistenta, net-ul ramane cea mai "rapida" sursa.

De aceea as dori sa ne aducem fiecare contributia, atat cat se poate, sa facem o "biblioteca virtuala"...sigur cu totii cautam pe net cele mai diverse chesti, de la carti, haine, retete, jocuri ptr copii pana la suruburi telefoane si bormasini si oricum e mai la indemana sa apesi cateva taste decat sa rasfoiesti cine stie ce ghid stufos, in care de cele mai multe ori, la numerele date nu mai functioneaza agentul de din 1900 toamna.

Astept propuneri, idei, care ar trebui sa fie capitolele, cm sa le structuram, etc... care sunt prioritatile...