Notices

Results 1 to 4 of 4
  1. Nu ai nicio scuza sa nu TE ROGI!!!!!!!! 
    membru de onoare maryam's Avatar
    Cu siguranta ca ce mai multi dintre noi se mai confrunta inca cu uluitoarea forta a celui care, authu biLLAHI min a seitan a rajiim, doreste sa ne opreasca pe noi de la binele ce ni l-a dat Bunul ALLAH.
    Cea mai grea poate dintre toate tenatatiile de astazi este pentru cei pe care ii cunosc (nu ma autoexclud! ) Rugaciunea cu toate implicatiile ei: "Sabr-rabdarea" in rugaciune, rezistenta de a iti stapani gandurile si de a le centra doar pe constientizarea si intelegerea versetelor ce le citesti, capacitatea de A FUGI la rugaciune cand s-a facut timpul ei, neputinta de a rezista tentatiei de a iti continua discutiile desi Azan-ul se aude in toata moscheea, sau in toata casa ta...si muuuuuuulte altele.

In timpul asta, oameni ca tine si ca mine gasesc puterea desi le lipsesc atat de multe si nu se abat de la ea.

"Cautati liman in rabdare si in Rugaciune [As-Salat]!
    [Intr-adevar] ea este anevoioasa,
    insa nu pentru cei care cred,
    Care cred ca Il vor intalni pe Domnul lor
    si ca la El se vor intoarce."
    (Surat Al-Baqara: 44-45)
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2. Urmatorii 4 au spus mersi lui maryam pentru acest subiect

aiscia (05-08-2008), huda_alrahim (05-29-2007), Saira (05-29-2007), sara (05-28-2007)

3.  
    membru de onoare iman99's Avatar
    slamu aleikom wa rahmatulah w barakatu

O telespectatoare a pus o intrebare la Ask Huda:

intrebarea suna cam asa:Asalamu aleikom,va rog sa ma ajutati plz sunt disperata ,nu mai pot dormii noptile si motivul este..ca in rugaciune imi vin ganduri rele despre Alah taala si profet Mohammad ..e groaznic so.... plz plz plz help me

Sheik Mohammad Salah a raspuns pe un ton glumet....so plz plz plz stai linistita ceea ce simti tu este imanul din tine(credinta) deci fii puternica si incearca sa te concentrezi la ceea ce spui in rugaciune..apoi el a spus:Sheitan cand ne apropiem de rugaciune e furios ..tocmai ptr ca el a refuzat sujudul asa ca cauta orice modalitate sa ne opreasca de la ea sau sa ne faca sa nu ne putem concentra si s anu uitam....(IN RUGACIUNE ALAH RECUNOASTE DOAR PARTEA IN CARE AM FOST CONsTIENTI DE CEEA CE SPUNEM...daca ne gandim in alta parte Allah nu pune la socoteala acea parte..asa ca trebuie sa ne fortam 10 min,5 min,20 min cat timp ne rugam ptr ca intreaga rugaciune sa fie valabila)

sheitan vine la om si ii spune:Cine a creat tot ce ne inconjoara?Noi bineainteles raspundem Allah .si el intreba Cine l-a creat pe Allah?ATUNCI NOI TREBUIE SA SPUNEM:Cred in Alah si in mesagerul Sau si sheitan va pleca

Un om a spus:12 ani am facut rugaciunea de noapte..iar urmatori 12 am savurat-o

Cand incepem rugaciunea si recitam al fatiha se creaza un dialog intre noi si Allah.
    Bismilahir-rahmanirRaheem
    ..al-hamdu lil-lahi rabil allamin(lauda lui Allah al lumii Stapanitor) Allah Taala spune:Robul meu se roaga la mine
    -Arahmanir rahim(Cel Milostiv, Indurator) Allah Taala spune:Robul Meu Ma inalta(ma lauda)
    -Maliky yaumy diin(In ziua de Apoi Carmuitor) Allah taala spune:Robul Meu Ma Mareste
    Iaka naabudu wa yaka nastain(Numai pe Tine Te adoram numai la Tine cerem ajutor) Aceasta este intre mine si robul meu...deci spune ce vrei....
    ehdina seratal mustaqim(pe drumul drept Tu fi-ne Calauzitor)
    setatal ladhina an amta aleihim ,ghairil maghdhubi aleyhim wa la dhaalin
    amin
    (Drumul celor cu care fost-i Tu daruitor nu al celor pe care Te-ai mainiat nici al ratacitilor

(sursa:Huda tv)
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

4.  
    Deosebit ibadat's Avatar
    RUGACIUNEA este ghidul spre Paradis! allah nu primeste credinta decat impreuna cu salat. unii ajung la 50 de ani si nu au inceput s-0 implineasca . altii se scuza prin faptul ca lucreaza, ca munca nu le permite. Acestea nu sunt scuze, allah nu le primeste, pt ca rugaciunea este singura cerinta in islam care trebuie implinita in orice situatie. Chiar daca zacem la pat si nu ne putem misca doar ochii, tot trebuie implinita! ce legatura mai are musulmanul cu credinta daca nu face salat? Unii afirma ca sunt musulmani dar daca ii intrebi de rugaciune iti raspund negativ. Atunci care mai este diferenta dintre un musulman si un nemusulman? de ce aceasta nepasare? DE ce omul se roaga doar de sarbatori? IN ZIUA in care va muri, care vor fi motivele neimplinirii rugaciuniilor? Munca? Studiul? familia? acestea nu sunt motive in fata lui Allah. cat timp ne trebuie pt a face salat? 5-10 min, apoi mergem la treburile noastre. Sper ca aceste argumente sa convinga pe cei care nu fac salat, pt ca pe mine m-au convins. inshaalah

5.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    ...................... ..................
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)