Notices

Thread: Dieta

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25
  1. Dieta 
    Harnic Madyna's Avatar
    De o bucata de vreme ma chinui sa tin o dieta ... !
    de maine....
    ba de luni... ba de la intai...
    ba la vara ca slabesti mai usor vara....
    ba pentru anul nou...
    ba de la anul...
    S.a.m.d.
    Dar de apucat nu m-am mai apucat...
    Asa ca daca mai sunt surioare care se recunosc in situatia asta hai sa ne unim si sa ne incuraj reciproc aici... sa ne sfatuim si sa ne sustinem moral ca e greu sa lupti cu dieta.. avem nevoie de aliati...
    Asa ca cine se mai inscrie?
    شهر رمضان الذي أنزل فيه القرآن هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان

2.  
    Deosebit shama's Avatar
    Quote Originally Posted by hajar View Post
    toata chestia e sa cantaresti alimentele si sa nu mananci decat cantit f mici de legume,dar ai voie masline oua si orice produs din carne.e cu puncte.ai voie 40 pct pe zi.ex:10 masine au 1 pct,1 felie de paine alba 60 pct.asa ca a fost cam greu dar...a dat roade

Olala! Concluzie: daca o felie de paine alba este cotata cu 60 de puncte si nu trebuie sa depasesti 40 de puncte pe zi, atunci traiasca maslinele !
    Hajar, nu ma surprinde ca ai avut rezultate cu un asemenea regim de slabire .

Sunt de aceeasi parere cu Raluca: un regim de slabire este bine sa fie privit ca un regim de viata, si nu ca unul de info----re sau de experimentare a zeci si zeci de retete de slabire pe propria piele. Aceleasi argumente mi le aduc si mie. On and on and on...

3.  
    moderator Saira's Avatar
    Eu una nu cred ca as putea tine vreun regim.Si nu stiu daca sa le apreciez pe cele care reusesc sa slabeasca pentru vointa pe care o au sau sa ma intreb de ce recurg la tot felul de regimuri care intr-un final le dau tot organismul peste cap . Chiar nu stiu cum sa o dau...Pentru un regim,eu nu as avea vointa si nici chef Alhamdulillah ca nu e nevoie,ca altfeeeel

4. specialitate cu migdale 
    Member
    Buna seara! Reteta prajiturii cu migdale este specialitate algeriana?
    Multumesc,
    Denisa

5.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Da,fetelor asa este,fara miscare nu se poate slabi cine-stie-ce,si daca slabiti prea mult corpul nu arata prea bine.Eu sunt de parere,pt ca la mine a dat rezultate,atunci cand vreti sa slabiti,trebuie sa mancati orice,dar putin,si nu seara tarziu(maxim la ora 18 si numai ceva usor),sa consumati 2-3 litri apa plata sau ceaiuri de plante neandulcit si miscare multa.Dar,parerea mea este ca mersul pe jos nu schimba prea mult situatia,cel mai bine cumparati acasa "ORBITREK",merita banii.Apoi miscarea este buna nu numai pentru aspect,ci si pentru sanatate.Rupeti din timpul vostru o jumatate de ora pe zi pentru putina miscare si veti vedea diferenta:nu numai ca veti arata mai bine,dar va veti si simti mult mai bine.Dar,rabdare,rezultate nu veti avea imediat,cam abia dupa 2 luni incepe sa se vada cate -ceva,sau poate eu sunt cam pretentioasa???Rezultate maxime,cand corpul este perfect modelat,abia dupa 6 luni de sport zilnic.Sunt impotriva regimului,niciodata nu am tinut asa ceva...cat timp sa ti regim?Iar apoi cand vei manca normal,te vei ingrasa mai mult decat la inceput.

6.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Madyna,mi-a placut raspunsul tau,tu te mentii pentru sotul tau,asa si trebuie daca lui ii place o silueta bine conturata si te inteleg perfect si sotului meu ii place la fel.Dar cred ca la inaltimea de 1.71 cum ai tu,nu ar trebui sa slabesti pana la 50 de kg,e cam putin.Eu,la 1.70 am 58 kg si e perfect,cand eram mai tanara nu puteam sa iau in greutate mai mult de 55kg si nu prea aveam forme.BRAVO Madyna,inshaalla sa ai mereu grija de aspectul tau,este important la o femeie,pe langa alte calitati pe care trebuie sa le aiba.

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)