naisrep (10-06-2008)
Thread: Sampon pentru par brunet
Results 1 to 8 of 8
|
|
-
05-08-2008, 11:59 AM
Salam
Eu m-am convins. M-am saturat sa ma vopsesc, de aceea m-am vopsit in culoarea mea naturala si sunt f multumita mai ales ca imi scoate in evidenta tot. Clar cum a ales Allah e cel mai bine.
Insa as vrea sa ii mai dau din cand in cand parului putina culoare, stralucire si nu stiu ce sampon sa aleg. Ma refer la cele care si nuanteaza putin parul daca sunt folosite frecvent,
de aceea, sunt curioasa daca a folosit cineva samponul cu Henna de la Corona pt par inchis? sau altele?
dau rezultate?nuanteaza?
si nu ma refer la vopseaua fara amoniac, ci la sampoanele pt par inchis, gen Nivea, L0`Oreal etc .
-
Mersi Mariyah de la :
-
05-08-2008, 06:02 PM
Buna dragele mele ,sunt noua,.. putin timida, pina acum am preferat sa citesc sfaturile voastre......va multumesc mi-ati dat curaj si speranta .
am intrebare e vreuna din voi acum in egipt ?putem sa vorb in particular?? pe mes???
-
-
-
07-17-2008, 10:49 PM
un experiment ciudat
De 4 luni am schimbat samponul, Johnson Baby nu ma mai satisfacea, adica nicio lacrima? Ei bine, l-am schimbat pt ca asa se zice ca e bine, sa le mai alternezi...nu de alta. (johnson baby e un sampon ok, folosit in ultimii 4-5 ani, nicio problema). L-am schimbat cu Elseve, in urma cu 4 luni, de la L'oreal, de cand am inceput sa folosesc samponul asta a inceput cosmarul ... in fiecare zi un pumn de par... De vreo 3 saptamani am intrat in panica. Nu folosisem in ultimul an spuma de par si alte artificii, si asa am ajuns la Clear (de 2 saptamani), antimatreata, contra caderii parului, de barbati...nu gasisem atunci cel pt femei .. si surpriza...de la un pumn pe zi, cateva fire ...
Am mai patit cu un produs L'oreal ceva similar, crema de dupa plaja, cand am aplicat-o pe fatza, a inceput sa ma usture fatza ... m-am spalat si a trecut, in plus crema nu intra in piele, ramane ca o pelicula alba si murdareste hainele.Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu.
-
07-18-2008, 07:50 PM
eu anul trecut am facut matreata de la folosit elseve in varianta roz, cashmeer parca si am zis sa-mi tratez matreata cu Nivea anti-matreata, dupa prima spalare, mi s-a dublat matreata, am zis sa am totusi incredere ca nu actioneaza din prima, asa ca dupa vreo 3 spalari cred ca aveam un strat de jum de cm de matreata in cap
m-am dus la farmacie si mi-am rezolvat problema, acolo puteti cumpara diferite sampoane nu neaparat anti matreata, e drept sunt mai scumpe dar facute de dermatologi, si sunt f concentrate, o sticla va ajunge un an de zile
-
Incepator

07-18-2008, 08:08 PM
eu, de o vreme incoace, am inceput sa renuntz la sampoanele din magazin (l'oreal, garnier, gliss etc si etc). cred ca le-am incercat pe toate, si de nici unul nu am fost multumita asa cum as fi vrut. ei bine, o solutie ar fi sa-ti cumperi din farmacie, in functie de tipul de par, sa-ti recomande farmacista un sampon bun - vichy, ducray (nu stiu daca am scris bine, dar mi-e putin lene sa ma uit pe net sa vad exact cum se scrie
). klorane si mai sunt cateva. le-am incercat si pe acestea si, ce sa spun, sunt bune. nu contin atatea chimicale precum celelalte insa, si mai nou, am inceput sa-mi cumpar sampoane organice, bio. sunt 100% din plante. pretul variaza, in magazine nu se prea gasesc, poate la plafar, insa eu mi-am comandat de pe internet. din cand in cand, imi fac si cate o masca pentru par din ulei extra virgin de masline. de fapt, uleiul de masline il folosesc si pentru fatza si sunt mai mult decat multumita. in felul asta am redus si din cheltuielile pe care le avem cu cremele (destul de scumpe).
inshaallah sa-ti fie de folos
ioanaeyad
-
07-18-2008, 08:14 PM
am renuntat sa mai imi nuantez parul cu sampon pt ca mi-am distrus fetele de perna si prosoapele , trebuia sa ma usuc in baie ca altfel umpleam si casa de pete inchise, adevarul e ca acele sampoane or fi bune si cat de cat naturale , cu extras de henna dar curge nuanta pana te usuci de nu te vezi.
Au crezut ca au scapat: mare greseala! Apelul la unitate revine dupa Ramadan, Inshallah pt o Ummah reintregita!
"Singurele persoane care pot detine Islamul sunt musulmanii insusi, nici intr-un caz o persoana care se crede desteapta facandu-i pe altii kafir."
"Cel care îi spune fratelui său: ' O, necredinciosule!', ceea ce el a spus se va întoarce asupra unuia dintre ei."
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |