al salam aleykum wa rahmatu ALlah wa barakatuh
fetelor voi ce carti ati mai citit ?
eu citesc de o vreme incoace orice carte prind despre tawhid si am ramas prinsa in subiectul acesta minunat. Citesc carti ca poate poate mai e ceva ce nu am citit pana acumapoate mai gasesc o fraza in plus ca in general am observat ca sunt structurate cam in acelasi mod.
Thread: Ce carti ati mai citit?
Results 11 to 16 of 16
|
|
-
Membru Special

06-18-2007, 08:00 PM
-
Membru Special

08-11-2007, 07:42 PM
al salam aleykum
eu te avertizez asupra acestei carti, eu am citit-o si este gresita, nu este parerea mea ci a teologilor musulmani, sunt foarte multe greseli in ea, cartea in original si fatwa date de Ibn Taymyah in privinta femeilor sunt foarte diferite de cele prezentate in aceasta carte. Allah stie cel mai bine daca este vorba de o proasta traducere sau de o intentie rea, iar Allah sa ne fereasca de informatii gresite.
Mi-a luat foarte mult timp sa sterg din minte toate informatiile gresite acumulate din ea si acum astept publicarea ei in limba romana inshAllah.
-
Membru Special

08-11-2007, 07:46 PMam vazut ca intentionezi sa citesti Stories of the Prophets, aici o gasesti tradusa in limba romana daca vrei
http://www.islam.ro/pdf/7054616ISTOR...RE-PROFETI.pdf
si mie imi place Ibn Khateer are un stil foarte simplist de scriere si mai imi place si de Umar Al Ashqar de la el am citit ultimele carti despre islamic creed. Foarte interesant.
-
08-11-2007, 08:07 PM
Asalamu aleikom w rahmatulah w barakatu
Cartea pe care am schimbat-o nu e cea care ai afisat-o dar in carte sunt pareri ale domnului asta imam care cum spune surioara noastra huda..poate o fi fost certat cu sotia
Intr-adevar are un ton f grav..
\Eu nu stiu cum cei de la editura au permis asa ceva ....
Alah sa fie multumit de tine...multumesc ptr carte..o am si eu in limba romana...dar cand am cumparat-o pe cea in englez ma gandeam ca e mai complexa..in sfarsit am schimbat-o ieri si pe aia
Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
Membru Special

08-11-2007, 08:09 PMal salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh
pentru un musulman nou convertit sau pentru cineva care vrea sa inteleaga principiile de baza ale islamului recomand
Islam in brief de Muhammad Ibrahim El-Masri
-
-
08-11-2007, 08:25 PM
Asalamu aleikom wrahmatullah w barakatu
Alahmdulilah pentru timpul meu liber atat cat ma lasa fiica mea in rest nu am nici un "stapan"
nu sunt prizoniera nimanui
Da am citit din A BRIEF ......este intradevar o carte f frumosa..si multe articole din ea sunt traduse deja in romana....
pentru mai multe informatii www.islam-guide.com
aici in sha Alah veti gasi mai pe largCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |