O colega la serviciu m-a rugat sa ii semnez pt construirea unei biserici catolice aici in Bucuresti.
I-am semnat insa apoi m-am gandit daca am facut bine ....nu era mai bine sa ma abtzin?
Thread: Am facut bine?
Results 11 to 12 of 12
|
|
-
06-28-2007, 04:23 PM
-
06-30-2007, 01:26 PM
Salamu alaikum!
Am sa pun sursa textului in engleza si nu traducerea pe care o am de cativa ani incoace ... poate nu cea mai fericita...
"Do not be delighted by the action of anyone, until you see how he ends up" (Authentic - Reported by Ahmed)
Imi cer scuze Maryah daca am deturnat sensul subiectului tau... incercam sa aduc mai multe exemple din ce inseamna convetuirea noastra aici cu crestinii majoritari, lucruri traite, vazute nu luate din carti sau jurnale de stiri.
Maryam tie, ti-am raspuns deja cred anticipat si cat de complet am putut. M-am vazut nevoita sa vin cu explicatii ( ceea ce nu fac de obicei odata ce am incheiat propozitia ) deoarece te hazardezi sa dai fapelor unor oameni pe care nu ii cunosti justificari desi omul si-a declarat deja motivatia asha ca... nu! nu si pe rasarit... Salamu alaikum!
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |