mashAllah serios????
unde cand?
de unde stii?
eu stiu ca e sapt viitoare![]()
Thread: Un nou sediu Taiba
Results 1 to 10 of 12
|
|
-
06-30-2007, 01:53 PM
Un nou sediu Taiba se inaugureaza in curand in Craiova.
-
-
-
membru de onoare

06-30-2007, 07:31 PMSa-mi lasati si mie adresa pe pm Inshaa ALLAH ca nu-mi merge mess-ul, sa va trimit un dar de casa noua.
Inshaa ALLAH Bunul ALLAH sa faca acest loc unul dintre cele mai placute in care sa se intreprinda numai ce EL iubeste.
-
-
06-30-2007, 07:46 PM
ups eu asa fusesi anuntata ..ca astazi
am modificat
-
-
06-30-2007, 09:52 PM
In lift nu ma urc singura,ca mi-e frica sa nu raman printre etaje...dar cu taxi a inceput sa-mi placa
mai ales ca la noi intalnirile se stabilesc de obicei cu o ora sau juma de ora inainte,asa ca pana ma imbrac,pana alea alea...chiar e nevoie de taxi la scara blocului
...asa ca am si secretara care sa-mi faca mereu comanda in timp ce eu imi fac harakiri cu cate un ac
Dar tre' sa ma leg si eu de ceva-cum adica "pe vremea meaaaa"??? pot sa stiez ce insemneaza chestia asta?
Ti-am mai spus ca ai 17 ani,masha'Allah!

-
Membru Special

07-01-2007, 04:19 AMal salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh
fetele inaugurarea e abia in weekendul urmator cu voia lui Allah
va astept pe toate, oricum nu e numai pt fete ci pentru musulmani si musulmane asa ca Maryam si restul fetelor va asteptam cu toate navala aici la Craiova
adresa este: Cart Lapus, bl U 10 ap 24 Craiova
eu intentionam sa postez invitatia pentru toti/ toate dar Mariyah mi-a luat-o inainte....m-am si speriat cand am vazut ca ar fi astazi ca stiam ca nu e totul gata pregatit
al salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh
iar u Bebiko azi lipsisi la araba ai absenta
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |