Notices

Results 1 to 6 of 6
  1. Oare nimeni nu vede???? 
    Harnic Sarah_Nour's Avatar
    Ieri am fost in parcul Herastrau si se poate simti de la distanta un miros ingrozitor dar de unde provine? priviti :

Oare nici-o autoritate in masura sa faca ceva pentru acest fenomen nu se sesizeaza?
    Sunt sute de pestii morti,daca nu chiar mii care plutesc pe apa si cati oameni se perinda in zona oare nimeni nu a observat acest lucru cat este de trist .

2.  
    membru de onoare iman99's Avatar
    uite ce spune cei de la ziarul atac.
    Mai mulţi peşti morţi au fost găsiţi, marţi seară, pe malul lacului Herăstrău, în zona Muzeului Satului. Inspectorii Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) au afirmat, ieri, că peştii au murit ca urmare a temperaturilor ridicate care determină lipsa de oxigenare a apei. „Nu putem împiedica acest fenomen, căci nu avem cum să oxigenăm apa. Totul depinde de vreme. Aşa ceva s-ar putea întâmpla şi în celelalte lacuri bucureştene în care există peşti. Din câte ştim noi însă, în Capitală, în apele stătătoare nu avem prea mulţi peşti“, au declarat reprezentanţii GNM.
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

3.  
    membru de onoare iman99's Avatar
    Mai mulţi peşti morţi au fost descoperiţi, marţi seară, pe malul lacului Herăstrău din Capitală. Inspectorii de la Garda Naţională de Mediu spun că o posibilă cauză a morţii ar putea fi lipsa de oxigen din apă, provocată de căldura excesivă din ultimele zile, dar nu exclud nici poluarea lacului.

Specialiştii de la Garda Naţională de Mediu spun că vor verifica dacă peştii au murit din cauza unei poluări accidentale.
    Sursa: Realitatea TV
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    vezi dc n-ai spirit de afacerista (de succes ) ti-am zis eu ; dc aveai, iti luai mulineta , si faceai un great bussiness cativa km mai incolo ca deh facturierele se fac mai usor ca saramura .
    Ca sa nu-ti mai zic ca in ritmul asta iti deschizi o pescarie si maine poimaine te vad in top 300!!!!

Haz de necaz, somnul natiunii naste monstrii.

Auzi, da` unde ai reclamat ce ziceau?
    Sau fiind vichend se gandeste nu se munceste?????
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    Harnic Sarah_Nour's Avatar
    Deh mai deh am tot bantuit de am ajuns pana la Viena si am pierdut sirul facturilor deh al saramurilor, am trimis mail la cateva posturi tv si la protectia mediului care au pasat pisica la primarie, insa nu-mi ramane de cat sa imi iau o plasa si sa-i servesc la tava celor de la primarie apoi stii unde ma gasesti sa nu uiti de portocale insa:smile28:

PS : apropo am vazut un reportaj la Protv care expica acest fenomen din cauza excesului de caldura si lipsa de oxigen, apoi au aratat niste personaje vesele care serveau peste prajit,gratar sau saramura dupa ce l-au adunat din balti, .....autoritatile nu mai pot gasi solutii pentru ca foreaza in birourile pline de aere conditionate.

6.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Auzi, dar stii ce ma gandesc, totusi nu poti posta pe niciun site al presei aceste fotografii?
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)