aiscia (10-12-2008), Alina1968 (10-13-2008), Anna (10-27-2008), aynur (10-16-2008), batool391 (10-14-2008), Faizah (10-16-2008), Gabriela Gharabli (10-12-2008), gabriela guettat (10-12-2008), huda_alrahim (10-14-2008), meebed (10-12-2008), memouna (10-14-2008), naidamasa (10-12-2008), Saira (10-14-2008), sara h (10-24-2008), umalkasem (10-12-2008), ummraschid (10-12-2008), Yumna (10-24-2008)
Results 1 to 10 of 13
|
|
-
membru de onoare

10-12-2008, 01:14 AM

Si oare cum se va scuza sora noastra in ziua de apoi?
Si oare de unde sa stim noi ca ziua de apoi nu va fi chiar azi?
Inshaa ALLAH sa nu uitam ca nicio scuza nu poate fi mai puternica decat dorinta de a Ii fi pe plac lui ALLAH dupa ce El, prin Mare Harul si Indruarea Sa te-a calauzit!
O, sora mea, pune-ti hijab!
NU EXISTA NIMIC MAI BUN IN AFARA DE HIJABUL EVLAVIEI SI DE HIJABUL CARE ITI ACOPERA CAPUL (nu mintea!) SI ELE SUNT DIN DARURILE LUI ALLAH PENTRU TINE1
Cum sa refuzi darurile lui ALLAH?
http://www.youtube.com/watch?v=WohXd...eature=related
-
Urmatorii 17 au spus mersi lui maryam pentru acest subiect
-
-
-
-
-
-
10-24-2008, 07:50 PM
Intr adevar ,nu exista scuze,dar numai Allah stie ce e in viata si in sufletul oamenilor.Si eu sunt absolut pentru hijab.Dar care ar trebui sa fie atitudinea nostra fata de surorile care nu il poarta inca?Sa nu uitam ca nu avem absolut nici un drept sa le criticam nici in fata nici pe ascuns,si nici sa le judecam.Judecata este la Allah numai.Este o chestiune ce le priveste,este intre ele si Allah.Un sfat bun,o rugaciunea pt calauzirea lor,este cel mai bun lucru pe care il putem face....si defapt singurul lucru pe care avem dreptul sa l facem pt ele.Pe nimeni nu priveste cum isi practica religia altul...Exista parinti care sufera enorm,si se roaga pt copii lor care au luat o pe drumuri gresite...ganditi va cata suferina,pt un parinte.Dar ce poate acel parinte sa faca decat sa se roage lui Allah zi si noapte ,sa spere,si puterea e doar la Allah,si doar cu voia Sa ,cineva e calauzit ....
-
10-25-2008, 08:38 AM
Nu pre sunt deacord cu ceea ce spui "Nu priveste pe nimeni " Daca fratele sau doar ata in Islam face lucururi contrar Shariei,contrar Sunnei si al Qur'anu;ui, noi trebuie sa stam si sa ne uitam la ei cum se inmultesc in pacate??Nu cred ca asta este atitudinea fratelui/sorei de langa tine care vrea sa te aduca pe calea cea buna, macar cu vorba , cu un sfat , caci vorba aceea nimeni altcineva nu calauzeste pe acel om pe cale cea dreapta decat Allah Ta'ala daca doreste.
Dar vreau sa pun accentul pe faptul ca este de dataria noastra , a comunitattii, a musulmanior sa ne intereseze si de ceilalti frati i nostri in special cand se afla la necaz.Exista un Hadith daca il recunosti in care Profetul nostru
ne ivata sa incercam sa corectam greselile altora daca vedem ca intr-adevar acelea exista!
Deci sa nu uitam si de ceea ce ne invatata Rasool
!
-
10-25-2008, 11:34 AM
asslamu alaykom!
eu cred ca uneori, din prea mult exces de zel, ne grabim sa dam verdicte.... tu nu ai de unde sa stii ce e in sufletul fiecarei surori, care este situatia fiecareia... poate pt unele exista motive sa nu-l poarte.... fie ele de orice natura!
haideti sa nu mai judecam oamenii asa de usor si sa nu mai avem o atitudine asa de ostila fata de cele care nu sunt ca noi 100%! fiecare le stie pe ale ei si fiecare va da socoteala intr-o zi! atunci se va vedea de exista sau nu scuze... pana atunci, haideti sa fim mai prietenosi si mai intelegatori cu surorile care sunt "sub" noi, pt ca nu stii daca nu cumva sunt chiar "deasupra" noastra... nimeni nu stie ce e in sufletul meu sau al tau.....

-
membru de onoare

10-29-2008, 10:32 PMMashaa ALLAH, ALLAH sa te rasplateasca pentru aceste cuvinte, intra-devar multi se grabesc sa judece si sa dea verdicte.
Dar sa nu uitam ca in aceasta lume si in lumea de apoi exista UNICUL JUDECATOR ADEVARAT!!! SI ACESTA ESTE ALLAH Subhanahu wa Ta'ala.
Sa nu uitam ca exista o gramada de capete acoperite de hijab care nu acopera doar parul ci si creierul ci si inima...niste uraciuni de musulmane, nu?
Si aparent ele sunt mai "sus" decat una descoperita.
Dar ce vorbesc, nu se compara...
Dar nici sa nu judecam, daca putem sa dam un sfat bun, sa o facem, daca putem sa fim de folos, sa o facem , sau macar o du`a....
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |