Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. Casatorie in Arabia Saudita 
    moderator batool391's Avatar
    In ultimul timp am intalnit multe surori care urmeaza sa se casatoreasca cu cetateni sauditi. Foarte multe dintre ele nu cunosc faptul ca ptr a te casatori in aceasta tara e necesara o permisiune de la guvernul saudit, fara aceasta casatoria neputandu/se incheia in Ro sau in alta tara. Postez textul de lege in care este stipulat acest lucru. Dragi surori va rog sa va informati inainte de a va aventura intr/o casatorie.

Article 6 of the Saudi intermarriage by-law states: “Any Saudi man/woman who desires to marry a non-Saudi woman/man must have acceptable character, nationality and religion, excluding people belonging to beliefs not approved by the Shariah” (Islamic law). Moreover a foreign national is prohibited from marrying a Saudi woman without the express permission of the Ministry for state.

2. Urmatorii 3 au spus mersi lui batool391 pentru acest subiect

AishaA (02-24-2008), gabriela guettat (07-18-2007), sara h (12-05-2007)

3.  
    Member
    dumnezeu sa te binecuvanteze sara pentru ca mi ai raspuns asa repede ,ar fii minunat sa pot vorbi cu cineva care a trecut printr o experienta similara insa nu stiu daca este permis sa mi las id-ul de mesenger aici o sa l las totusi si sper sa nu fie sters de admin (deoare ce nu pot trimite inca PM) lempika12 pe yahoo

4.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    roxy9,i-am dat id-ul tau unei prietene de-a mea care s-a casatorit acum 2 ani cu un saudit,iar de cateva luni a reusit si a plecat la sotul ei.Te va contacta ea,inshaalla.

5.  
    Deosebit sara h's Avatar
    Quote Originally Posted by roxy9 View Post
    dumnezeu sa te binecuvanteze sara pentru ca mi ai raspuns asa repede ,ar fii minunat sa pot vorbi cu cineva care a trecut printr o experienta similara insa nu stiu daca este permis sa mi las id-ul de mesenger aici o sa l las totusi si sper sa nu fie sters de admin (deoare ce nu pot trimite inca PM) lempika12 pe yahoo
    Salaam,
    Ti-am trmis un mesaj pe privat cu acel id ,inshallah l-ai primit !

6.  
    Member
    Sara am reusit sa vorbesc cu ea mersi mult chiar inainte de a primi Pm de la tine va multumesc tuturor surorilor care au incercat sa ma ajute si inca incearca sa ma puna in legatura cu alte surori si sa ma aduca mai aproape de adevaratele invataturi islamice (nu am imbratisat inca islamul dar pe zi ce trece incep sa simt cum ca asta este calea pe care trebuie s- o urmez)
    Yumna iti multumesc si tie si astept sa vorbesc si cu prietena ta,spune mi te rog cum se numeste....??

7.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Mariam Alexandra se numeste si e foarte tanara,are abia 17 ani.

8.  
    Member
    m a adaugat deja doar ca nu am stiut ca este ea si cum nu am avut nici net pana acum o ora nu am reusit sa vorbim mersi ><

9.  
    Deosebit sara h's Avatar
    Quote Originally Posted by roxy9 View Post
    Sara am reusit sa vorbesc cu ea mersi mult chiar inainte de a primi Pm de la tine va multumesc tuturor surorilor care au incercat sa ma ajute si inca incearca sa ma puna in legatura cu alte surori si sa ma aduca mai aproape de adevaratele invataturi islamice (nu am imbratisat inca islamul dar pe zi ce trece incep sa simt cum ca asta este calea pe care trebuie s- o urmez)
    Yumna iti multumesc si tie si astept sa vorbesc si cu prietena ta,spune mi te rog cum se numeste....??
    Cu placere Roxy9 ,mi-as fi dorit sa te fi putut ajuta mai mult inshalla...Fie ca Bunul Allah sa-ti arate calea cea dreapta si adevarata si odata convinsa de aceasta sa te tina pe calea credinciosilor Ameen

PS. Maryam alexandra mashallah o cunosc si eu este foarte de treaba , o buna surioara!

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)