As dori sa imi achizitionez Sfantul Coran dar pe piata sunt mai multe publicatii.Imi puteti da cateva sfaturi care ar fi cea mai buna traducere in limba romana si unde o pot gasi?
Thread: Traducerea Sfantului Coran
Results 11 to 14 of 14
|
-
-
Mersi bekolina de la :
Rafa' (07-25-2007)
-
01-17-2011, 06:04 PM
As Salamu Aleikum surioara. Eu am fost cu sotul meu la Geamia din Eroii Revolutiei (in spatele magazinului Flanco, pe o straduta langa un parc, de fapt se vede minaretul de pe strada, in spatele blocurilor de langa gura de metrou), la dl. Imam Aziz Osman, unde i-am spus dorinta mea de a ma converti la Islam, si mi-a dat trei carti de citit. Prima era despre Profetul Muhhammad, a doua o carticica de rugaciuni si a treia Sfantul Coran tradus in romana si explicat, editat de Liga Islamica din Romania, care se afla in Colentina spre Fundeni. Vad ca locuiesti in Bucuresti, ai posibilitatea sa il gasesti pe dl Imam dupa ora 9,30. Succes!
-
01-17-2011, 07:24 PM
As salamu alaykum
Surioara bekolina asa cum a aratat si sora alexia mustan poti sa achizitionezi o traducere in limba romana fie de la geamie fie chiar de la Liga Islamica si Culturala din Bucuresti cartierul Colentina fie de la Fundatia Taaiba (aproape de piata de angro Europa).Eu zic ca cel mai bine este sa mergeti la Liga Islamica.La intersectia sos.Fundeni cu sos.Colentina in spatele celui de al doilea rind de blocuri vazut dinspre sosea spre lacul Colentina
-
01-18-2011, 02:02 AM
Oameni buni, ALLAH sa va rasplateasca ptr ca probabil multi vor mai cauta sa citeasca explicatiile Coranului!
Insa sper ca bekolina sa fi gasit in acesti 3 ani sa citeasca Coran in lb romana.
-
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |