gabriela guettat (07-27-2007), maha (04-23-2010)
Thread: Multumesc
Results 1 to 7 of 7
|
|
-
07-27-2007, 09:06 AM
Vreau sa incep ziua de azi multumindu-va ca existati:smile06:
Sunte-ti deosebiti,tot timpul gata sa aduceti un zambet pe chipul oricui.Nu ne cunoastem dar e atat de bine sa-ti poti impartasi bucuriile sau probleme cu oameni care stiu sa se bucure sincer sau sa iti dea un sfat la nevoie.Sunt noua pe site dar m-am obisnuit asa de tare cu voi ca primul site accesat e rasaritul .Va apreciez enorm si nu uitati ca sfatul voastru la orice intrebare oricat de banala valoreaza enorm pentru ca vine din suflet ,din dorinta de a fi aproape si a ajuta.
Nu ma pricep pre bine la cuvinte dar imi doream sa va pot spune Allah sa va binecuvanteze pe toti pentru bunatatea de care da-ti dovada!!!!
-
Urmatorii 2 au spus mersi lui bekolina pentru acest subiect
-
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
07-27-2007, 12:49 PMFii binevenita draga noastra,shi noi itzi multzumim ca esti shi CA DE ACUM faci parte dina aceasta MARE FAMILIE A RASARITENILOR.
AICI in acest minunat forum itzi gaseshti shi tu, ca noi totzi LOCUL TAU,asha cum shi noi l-am gasit pe al nostru!Te ashteptam la lectzii miercurea la 21.30Attachment 238
-
-
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |