Notices

Results 1 to 1 of 1
  1. Siguranta credintei 
    membru de onoare iman99's Avatar
    Dreptcredinciosi sunt numai aceia care cred in Allah si in Trimisul Sau,care apoi nu s-au mai indoit si au luat parte la lupta cu averile lor si cu sufletele lor pe calea lui Allah.Acestia sunt cei sinceri(Quran Traducerea sensurilor 49:15)

Conditia unei credinte adevarate este absenta indoielilor.Credinta in Allah si in Trimisi Sai aceasta credinta trebuie sa fie ferma ,de neclintit ca sa beneficiem in lumea aceasta si in lumea de apoi.

Pe aceia care cred,apoi nu mai cred apoi iarasi cred apoi iarasi nu mai cred,apoi sporesc necredinta.Allah nu-i va ierta si nu-i va calauzi pe o cale dreapta (Quran Traducerea sensurilor 4:137)

Nu este nici un motiv sa lasi islamul dupa ce ai intrat in el exceptand pe cei care au intrat in islam pentru diferite motive(diferite scopuri).Allah si-a -----strat Maretia si justitia divina si mila in schimbul credintei stabile si rabdari in fata adveritatii.

Primul lucru:
    Allah nu impune unui suflet decat ceea ce este in putinta lui..(Quran Traducerea sensurilor 2:286)

Aceasta declaratie este fondata de justitia divina.Fiecare suflet este incercat in functie de capacitatea sa si de imprejurarile particulare.

Sinuciderea este total interzisa in islam pentru ca cel care o comite de fapt el sau ea spune ca situatia care i-a fost data de catre Allah este dincolo de puterile si abilitatile lor.Allah a spus....

Alaturi de greu vine si usorul(Quran Trducerea sensurilor 94:6)

Allah a fost clar cand a spus ca nicodata nu va incarca o persoana continuu.V-a fi intotdeauna o perioada ..un timp in care urmeaza altceva iar omului ii este prescris sa aiba rabdare in toate timpurile.

Daca omul este nerabdator este condus sa faca acte impetoase , sa ia decizi premature ca sa iasa din situatie chiar daca prin aceasta incalca reguli interzise.Graba este o parte a naturii omului cum spune Allah in Sfantul Quran.
    Omul este creat din graba...(Quran Traducerea sensurilor 21:37)

( dr.bilal philips 20 July 2006)
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

2. Mersi iman99 de la :

Saira (09-07-2007)

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks