salam aleikum dragii rasaritenii,sper ca sunte-ti bine sanatosii cu totii,Dumnezeu sa va ajute.cu toate ca sunt musulmanca de aproape 8 ani intotdeauna m-am rugat dar nu am avut traducerea in romaneste,v-as ruga daca pute-ti sa traduce-ti rugaciunea in romaneste bineinteles fraza dupa fraza intai pe romaneste si apoi dedesupt pe romaneste v-as multumi din tot sufletul .sper ca m-am exprimat bine![]()
Thread: rugaciunea
Results 11 to 18 of 18
|
|
-
Incepator

08-14-2007, 07:32 PM
-
-
-
-
-
-
-
10-19-2007, 06:20 PM
Din punctul meu de vedere , in nici o rugaciune crestina nu se gaseste o fraza care sa expuna o idee mai puternica decat aceasta " Allah preadreptule, daca te ador din frica de a junge in Iad , fa-ma sa ard in focurile Iadului; daca te ador din speranta de a ajunge in Paradis , nu-mi da Paradisul niciodata! Dar daca te ador pentru tine insuti , nu-mi ascunde frumusetea ta eterna !". Deci, daca ma rog lui Dumnezeu si ii cer ceva , o fac pentru ca el sunt convins/a ca el este langa mine in permanenta si ma ajuta pentru ca El ma vrea in Paradis , nu pentru ca eu vreau sa ajung acolo. ( Este o parere personala.....daca gresesc imi cer scuze )
Cum as putea sa inteleg,daca nu ma calauzeste nimeni?
-
membru de onoare

10-20-2007, 03:45 AM
nu-ti impartasesc opiniile acestea dar din respect pentru tine nu am sa le comentez pentru ca fiecare are dreptul sa vada lucrurile in felul sau si doar ALLAH ne poate corecta. De aceea fata de El, doar(!) ar trebui sa ne cerem scuze atunci cand gresim fata de El...fara sa ne "impiedicam" de deranjul pe care-l facem altora (ceea ce nu inseamna sa ignori, nesocotesti, ironizezi prezente sau opinii...)
Scopul creatiei umane este exclusiv pentru a-L adora pe ALLAH Subhannahu wa Ta`ala. Este tot ceea ce vrea de la noi si din asta deriva absolut toate obligatiile si prohibitiile.
ALLAH este CEL MAI DARNIC! Si raspunde rugii noastre, ne raspunde si ne da ceea ce-I cerem, intr-un fel sau altul...de aceea se poate ca poate
sa nu prea merit complet paradisul si totusi sa mi-l dea (Insha ALLAH YA RABB!!!) pentru ca vreau sa ajung acolo.

este o parere, nu?
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |