Notices

Thread: rugaciunea

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. rugaciunea 
    Incepator
    salam aleikum dragii rasaritenii,sper ca sunte-ti bine sanatosii cu totii,Dumnezeu sa va ajute.cu toate ca sunt musulmanca de aproape 8 ani intotdeauna m-am rugat dar nu am avut traducerea in romaneste,v-as ruga daca pute-ti sa traduce-ti rugaciunea in romaneste bineinteles fraza dupa fraza intai pe romaneste si apoi dedesupt pe romaneste v-as multumi din tot sufletul .sper ca m-am exprimat bine

2.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by rayia View Post
    Nu ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva carti despre Islam,va rog?ca am scris la Taiba ,dar nu am primit nimic si am facut greseala sa imprumut cartile mele si nu le-am mai primit inapoi.Mai ales cea despre Salaat ma intereseaza,am facut-o cadou unei romance ,in Tunisia,si era foarte importanta pentru mine.Si Qur'anul mi l-a promis cineva ,dar nu a mai putut,probabil,sa mi-l trimita.Le platesc,nu e nici o problema,dati-mi un semn ,daca poate sa ma ajute cineva. Shukran!

Lasa adresa si Inshaa ALLAH iti trimitem.
    Chiar ma gandeam sa postez un topic separat...nu stiu dc au ajuns cartile pe la adresele trimise, inapoi nu a venit nimic...si cateva nu au fost confirmate.
    Si am avut mai multe pachete trimise...
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

3.  
    Member bekolina's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    Lasa adresa si Inshaa ALLAH iti trimitem.
    Chiar ma gandeam sa postez un topic separat...nu stiu dc au ajuns cartile pe la adresele trimise, inapoi nu a venit nimic...si cateva nu au fost confirmate.
    Si am avut mai multe pachete trimise...
    Si eu imi doresc aceste carti va rog din suflet sa deschideti un topic pe tema asta sau macar o adresa unde putem sa scriem pentru ele inshallah sa ne ajute cineva

4.  
    Member rayia's Avatar
    Maryam,multumesc si multumesc si ptr rasp de la celalalt subiect.Te-am adaugat pe lista de messenger,ca sa iti dau adresa mea.

5.  
    Maryam,multumesc si multumesc si ptr rasp de la celalalt subiect.Te-am adaugat pe lista de messenger,ca sa iti dau adresa mea.
    Acum sunt on line dar n-am primit nimic...Inshaa ALLAH cand revin d/a ma uit...

6.  
    Member rayia's Avatar
    Maryam,cred ca am id-ul gresit,care este id-ul tau curent?Shukran.

7.  
    Maryam,cred ca am id-ul gresit,care este id-ul tau curent?Shukran.
    Ti-am trimis pm.............................................

8.  
    Incepator Iris00's Avatar
    Din punctul meu de vedere , in nici o rugaciune crestina nu se gaseste o fraza care sa expuna o idee mai puternica decat aceasta " Allah preadreptule, daca te ador din frica de a junge in Iad , fa-ma sa ard in focurile Iadului; daca te ador din speranta de a ajunge in Paradis , nu-mi da Paradisul niciodata! Dar daca te ador pentru tine insuti , nu-mi ascunde frumusetea ta eterna !". Deci, daca ma rog lui Dumnezeu si ii cer ceva , o fac pentru ca el sunt convins/a ca el este langa mine in permanenta si ma ajuta pentru ca El ma vrea in Paradis , nu pentru ca eu vreau sa ajung acolo. ( Este o parere personala.....daca gresesc imi cer scuze )
    Cum as putea sa inteleg,daca nu ma calauzeste nimeni?

9.  
    Quote Originally Posted by Iris00 View Post
    Din punctul meu de vedere , in nici o rugaciune crestina nu se gaseste o fraza care sa expuna o idee mai puternica decat aceasta " Allah preadreptule, daca te ador din frica de a junge in Iad , fa-ma sa ard in focurile Iadului; daca te ador din speranta de a ajunge in Paradis , nu-mi da Paradisul niciodata! Dar daca te ador pentru tine insuti , nu-mi ascunde frumusetea ta eterna !". Deci, daca ma rog lui Dumnezeu si ii cer ceva , o fac pentru ca el sunt convins/a ca el este langa mine in permanenta si ma ajuta pentru ca El ma vrea in Paradis , nu pentru ca eu vreau sa ajung acolo. ( Este o parere personala.....daca gresesc imi cer scuze )

nu-ti impartasesc opiniile acestea dar din respect pentru tine nu am sa le comentez pentru ca fiecare are dreptul sa vada lucrurile in felul sau si doar ALLAH ne poate corecta. De aceea fata de El, doar(!) ar trebui sa ne cerem scuze atunci cand gresim fata de El...fara sa ne "impiedicam" de deranjul pe care-l facem altora (ceea ce nu inseamna sa ignori, nesocotesti, ironizezi prezente sau opinii...)
    Scopul creatiei umane este exclusiv pentru a-L adora pe ALLAH Subhannahu wa Ta`ala. Este tot ceea ce vrea de la noi si din asta deriva absolut toate obligatiile si prohibitiile.
    ALLAH este CEL MAI DARNIC! Si raspunde rugii noastre, ne raspunde si ne da ceea ce-I cerem, intr-un fel sau altul...de aceea se poate ca poate sa nu prea merit complet paradisul si totusi sa mi-l dea (Insha ALLAH YA RABB!!!) pentru ca vreau sa ajung acolo.

este o parere, nu?

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)