Results 1 to 2 of 2
|
|
-
08-28-2007, 06:28 PM
Asalamu aleikom wrahmatullah w barakatu
Intrebare: Putem citi Trducerea Quranului in orice limba..si vom lua aceasi rasplata pentru el ca si cum l-am citi pe cel in araba?
Raspuns: DACA ceea ce citesti este traducerea intelesurilor Quranului ..acestea sunt interpretari ale Quranului deci nu e Quranul in sine.Cu toate astea noi credem ca o peroana care citeste traducerea sensurilor Quranului cu dorinta de a studia chestiunile de religie cu intentia de a face cea ce Allah Preainaltul ne-a ordonat sa facem si sa ne abtinem de la ceea ce este interzis el primeste ca si rasplata similar celui care citeste Quranul in limba araba.
Muawya Bin Abu Sufyan a spus: L-am auzit pe profetul Mohamad
spunand : Daca Allah vrea sa faca ceva in favoarea cuiva il binecuvanteaza cu intelegera Quranului si sunelor.
(bukhary si muslim)
(islamweb.net fatwa center)Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
Urmatorii 3 au spus mersi lui iman99 pentru acest subiect
-
08-28-2007, 10:58 PM

Allah sa fie multumit de tine surioara .
Si eu am pus o intrebare asemanatoare la lectiile dupa messenger . Am intrebat ce este de " preferat " sa citim in araba si sa nuintelegem sau in lb noastra materna si intelegem , mi sa raspuns ca este de preferat sa " suprapunem " , adica sa citim in araba , si simultam in romana traducerea , sa intelegem .
Allah sa ne calauzeasca pe calea cea dreapta .Only ALLAH can judge me !
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |