gabriela guettat (10-25-2006), suleiman (10-23-2006)
Thread: Eid Mubarek
Results 1 to 10 of 11
|
|
-
10-22-2006, 11:52 PM
Eid Mubarek.....dragi frati si surori..inshallah sa va fie postul primit si rugaciunile accptate ....inshallah ca aceasta sarbatoare sa ne gaseasca mai buni,mai drepti, mai curati...mai plina de credinta si speranta ....mai plini de dragoste si impliniri.
Sa fiti fericiti, oriunde a-ti fi, alaturi de familiile si prietenii vostri.
Si inshallah sa ne intalnim aici si in Ramdanul urmator.
FARA NICI-O INDOIALA,RELIGIA LUI ALLAH ESTE CEA MAI BUNA SI DREAPTA"
-
Urmatorii 2 au spus mersi lui nour al huda pentru acest subiect
-
10-23-2006, 12:41 AM
assalamu alaikum wa rahmatu-llahu ta'ala wa barakatuhu,
EID MUBARAK ,
dragi frati si surori, o zi de sarbatoare plina de lumina, insha-llah!...
...fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa binecuvanteze intreaga Ummah, sa ne intareasca si sa ne uneasca, insha-lla, amin!...

assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
10-23-2006, 01:01 AM
Insha'a Allah... Insha'a Allah....
Eid Mubarak!!!
:smile06: :smile06: :smile06:
~~~
"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
-
-
-
10-23-2006, 07:45 PM

Aïd moubarak oua kouli am antoum bi kheir, takabala allahou mina oua minkoum.
Allah sa va va apere mereu,sa va tina mereu sanatosi pe voi,familiile voastre si cei dragi voua.
Allah sa ne uneasca in implinirea de fapte bune si sa ne ierte pacatele,sa ne faca sa intelegem cu adevarat sensul cuvantului "ummah".
In aceasta zi de sarbatoare,sa ne gandim putin si la fratii si surorile noastre care nu se pot bucura cu adevarat de aceasta sarbatoare,la fratii si surorile noastre care sufera,acolo,undeva...Allah sa le usureze suferinta si insha'Allah sa le deschida portile Jannah-ului insha'Allah.

-
10-23-2006, 09:27 PM
asslam 3laekom wr7mto allah wbrktoho
am vrut sa va urez si eu kol 3am wantom bkher si taqabal allah menno wmenkom!
fie ca allah sobhana wta'ala sa prmeasca rugaciunine si postul nostru din luna ramadan!
amin

-
10-24-2006, 02:09 AM
Salamu alekom warahamatullahi wabarakatuhu!
Aid Saiid!
Aid Mubarak!
Fie ca Allah ca ne primeasca postul si rugile!!!
"Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."
-
10-24-2006, 05:02 AMSalam Aleiukm Wa Rahmatulah Wa Barakatu, sper ca acest mesaj sa va gaseasca intr-un spirit bun, plini de voiosie si bucurie in aceasta zii de sarbatoare pentru noi musulmani.
Va doresc din tot sufletul sa aveti parte de un Eid frumos alaturi de cei dragi voua.
Fie ca Allah subhana wa ta'ala sa va accepte postul si rugaciunile.

من قبله من يحمل حياتي في يديه
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |