florin (09-24-2007)
Thread: Cunoasteti o sora cu handicap?
Results 1 to 7 of 7
|
|
-
-
Mersi shama de la :
-
-
08-26-2007, 02:24 PM

Va rog, daca postati, sa postati in cadrul subiectului fara remarci care ar putea rani / jigni pe cineva.
Multumesc pentru intelegere.
"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
08-26-2007, 10:05 PM
draga shama eu te inteleg de ce ai format anuntul tau asa...banuiesc ca ai spus de o sora cu handicap deoarece la o fata perfect sanatoasa i-ar fi mai greu sa accepte un om cu probleme de sanatate nu? Oricum rasplatita sa fi pentru ajutorul care vrei sa il oferi.Iar daca o fata sanatoasa l-ar accepta , gestul ei va fi ff frumos si Allah va vedea .
-
08-26-2007, 10:14 PM
Ai inteles foarte exact, draga ibadat
!
Imi dau seama ca sansele de a gasi in acest fel o potentiala sotie pentru acel frate sunt infime, dar Allah subhanahu wa ta'ala stie mai bine. Cunosti proverbul acela cu "omul propune, Dumnezeu dispune"... Cu totii ne supunem Lui si ale Lui sunt esecul si succesul faptelor noastre.
-
08-26-2007, 10:18 PM
da shama ai dreptate, dar mai devreme parca erau si alte mesaje aici, nu chiar potrivite, si mcred ca au fost sterse. Parca scria ceva de genu-ce se seamana se aduna-? sau am citit in graba? bine ca daniela a pus piciorul in prag!

-
08-26-2007, 10:27 PM
Ai vazut bine, iar cand am folosit expresia aceea am dorit sa exprim exact ceea ce ai rezumat tu mai sus, asa ca eu zic ca nu are rost sa mai revenim asupra ideii. Insh'Allah sa-si gaseasca baiatul acela un rost in viata si, daca vrea Allah ta'ala, o sotie.
Are 18 ani, e surd, e mut... Allah alim.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |